210

Юлиян

преди 2 месеца

Нали,друго си е в САЩ и у нас с това гласуване машинно и по пощата.Лесно се обръща резултата."Димокрация","стрино учинайке!

209

Юлиян

преди 2 месеца

Все едно някой ще ги пита.

208

Анонимен

преди 2 месеца

За кво и беше на бедна ми руска дeфeкaция да аби излишни деньги за бутафорни избори, като всичко е уговорено? СТО ГОДИНИ НАРОДНА ВЛАСТ ДРУГАРИ! СТО ГОДИНИ РУСКИ ЦИРК!

207

Анонимен

преди 2 месеца

Е то българските избори от 70 години се фалшифицират. Вече и Америка се усети, кво е то българска демокрация на тарикатите комунисти.

206

тъпомер

преди 2 месеца

И аз не признавам изборите в България,ама кой ме пита.

205

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Ама на кой в Русия му пука какво щял да признае еврогейският съюз! Хората си направиха избори и решиха, а в нашата територия например всички са се юрнали да манипулират и убеждават, че изборите са нещо много лошо и нежелано!

204

Щирлиц

преди 2 месеца

Косово беше насила откъснато от Сърбия,за да бъде използвано за военна база,и като гореща точка за бъдещи конфликти на Балканите.Очень большая разница,да?

203

В.Путин

преди 2 месеца

Давай Путин, мачкай! Е колко да давам - за година и половина и 40 000 жертви взех огромния град Бахмут. След още 6 месеца и 20 000 жертви взех друг огромен град - Авдеевка. Толкова можем.

202

Анонимен

преди 2 месеца

Тук путинофилите дават нелепи примери с изборите в Косово и в новоосвободена България. Само, че въпросните територии никой не си ги е присъеднил към държавата и да организира там избирането си. Две большие разницы, както казваше известният руски хуморист Жванецкий.

201

Щирлиц

преди 2 месеца

А в Косово може ли да има избори по западен образец,т.е "демократични"?

200

ПАДИШАХА

преди 2 месеца

МИ ТО И ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ НЕ Е ПРИЗНАВАЛА ИЗБОРИТЕ В ЗАВЗЕТИТЕ ОТ РУСИЯ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ НО РУСИЯ ГИ Е ПРИЗНАЛА И ТОГАВА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗКРЪСНАЛА СЛЕД 500 Г РОБСТВО ! НЕДАЙ СИ БОЖЕ ДА СТАНЕ ТАКА ЧЕ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ СИ ВЪРНЕ ЗАВЗЕТИТЕ ТОГАВА ОТ РУСИЯ ТЕРИТОРИИ ТОГАВА ДА ВИ ВИДИМ КАК МАЖЕТЕ АНА-ЛНО АСПУСИТЕ С ВАЗЕЛИН ППДБ И ГЕРБЕЧЕТАТА

199

Читател

преди 2 месеца

То па оставаше и да ги признае изборите. Не, че някой ги пита.

198

Анонимен

преди 2 месеца

България е част от ЕС. Мнението на ЕС съвпада с българското. Единствената денафикация, която ще видят враговете на България, т е. нацистките проруски партийки, самонарекли се за заблуда на хората патриотични, ще е собствената им денафикация. Да оревават орталъка, толкоз. Добре, че е форумът, да го ползват за клоака. Напред, науката е слънце! (което не сте виждали след 8-я си клас).

197

Анонимен

преди 2 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ: мачкаш ли Русия от дивана?!?;);)

196

Анонимен

преди 2 месеца

Зелено наркоманче бункерно джудже защо забрани изборите?!? Нали уж Путин беше лош а човека си направи избори....

195

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС загуби руската суровинната база, сега ще трябва да разчита на арабите.

194

Честито

преди 2 месеца

лилипути, честит ви нов/стар кумир неверници!!!! Пожелавам ви мокри сънища и нова кукла на лилипута, че старата вече я износихте. по-полека, това е само силиконена кукла!

193

82-ОМБР

преди 2 месеца

...Явно предпочитате да защитите сърбите от НАТО... Затова в този сайд сте просто 1-2 дозини лаладжии,и такива ще си останете! Копейкин говори от името на народа,но поредни избори,заема скамейките в дъното на парламентарната галерия...

192

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Русия губи, Нато мачка. Русофилите пардят на умрело, факт.

191

82-ОМБР

преди 2 месеца

Ще скочите ли на Дядо Вазов,и стихотворението му "Па ща си ти",а българи,а родолюбци!?