86

Анонимен

преди 2 месеца

А някой виждал ли е географска карта на "държавата" Украйна от преди 1991г.

85

Ром"с

преди 2 месеца

До 70 Да,ГРЪМНА ЕДНА В сащ ПРЕЗ 70 години на миналият век ...(по интересувайте се..щото има затъмнение по случая) ,но за доказателство че еимало авария и то не малка..то в доказателство ще спомена ,че вече Уейтнхаус не изгражда АЕЦове в САЩ оттогова им е забранено да работят на американският пазар...а при нас аборигените могат .Макър да мисля,че тези блокове няма да се построят ..само някой или по -точно някои взеха свойте 3-10% .Да живее българина,най не продажният и честен към Родината .. .

84

Българин

преди 2 месеца

Благодарение на ЕС и САЩ днес ние българите всеки ден можем да ядем банани.

83

при Тодор Живков

преди 2 месеца

По данни на ООН и ЦРУ от преди 1989та, България е на 26 място по качество на стандарта на живот в света, 6то място за здравеопазване, 2ро място по качество на образованието.

82

Демократ

преди 2 месеца

Поне ще имат екологично чисти банани от еквадорЗа хляба не гарантирамНо нали и без това са любители на бананите

81

Анонимен

преди 2 месеца

Буквално подаряваш два купени чисто нови реактора щот са руски (иначе Украйна, която е във война с Русия може да ги ползва, а ние не).Логика злато.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Нивото на бедност в Русия е на исторически минимум. В България бедните са два пъти повече.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Поредните милиарди дарени от Колонията...до сега ПП-ДБ-Гроб ни струват над 50 млрд и няма нищо само обещания а по лошият комунизъм имахме 10 млрд дълг, 5 млрд да взимаме, построени всичките мощности, които 45 години продаваме и даряваме на "партньорите". Демокрацията ни съсипа, но имаме банани и прайдове!

78

Тодор Живков

преди 2 месеца

Па яжте банани и бегайте на запад бе! Ха ха ха хаааа!

77

Анонимен

преди 2 месеца

Нямаше 10 за Белене, а сега от 14 започват и то още на приказки, защото и за Белене първо приказваха за 5, после станаха 10, а сега може би са 15-20. 20 години се чудиха как да не правят нищо по Белене и само крадоха пари, а вече можеше да работи. Да имаш реактори и сертифицирана площадка, но да чакаш на кого да се подмажеш. Всички войни са ставали заради икономически интереси, но нашите са евтини на брашното и скъпи на триците.

76

Аз

преди 2 месеца

До Анонимен71 - three mile island - не си го чувал нали.... щото няма филм на BBC за него. Потърси малко и ще намериш.... ако те интересува. Също ако те интересува - потърси и ще разбереш какво става когато Уестинхаус ти дадат да пробваш гориво в Руски АЕЦ... уРкаинците безмалко да направят втора атомна катастрофа в Запорожие

75

Анонимен

преди 2 месеца

Българите живеят 2 пъти по бедно от руснаците, но важното е, че има улица с името на Навални в София.

74

Хаха ха

преди 2 месеца

Екстра матряла заслужава - щом прие дори ротации без избориДа го затриват

73

Анонимен

преди 2 месеца

Руските лади и москвичи съвсем не са лоши за цената си. А българите са толкова бедни в ЕС, че не могат и това да си позволят.

72

Анонимен

преди 2 месеца

До до 71. Що трябва да емигрираме накъдето и да било бе побъркан ?

71

пляс пляс педалите

преди 2 месеца

Българите днес дори и руска лада или москвич не могат да си позволят, а 20 годишните западни таралясници които карат скоро ще им ги забранят. И от 2027 г Еврокомисията въвежда нов въглероден данък на бензина, горивата ще скочат драстично. Но за какво ви е скъп бензин, като няма кола, електричките са толкова скъпи, че ще са достъпни за елита, а народа на колела и пеша.

70

Анонимен

преди 2 месеца

До до 69. Емчи начи няма да го доставят в такъв случай.

69

Аз

преди 2 месеца

До мъка за копейките - мъка за децата ти които ще плащат ли плащат тези 14 млрд както ти плащаш четрежите за Ф16 в момнта. Но в гладкото ти мозъче не може да се събере толкова сложна мисъл..... нали?

68

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 63. Щеше да е напълно отделна електроцентрала, а не някакъв апендецит към тая. Много работни места, много ток, развитие на региона и т.н.

67

Идеалист

преди 2 месеца

До Анонимен ДО ПЪЛВАМ: Трябва да се предвидят и 10 милиарда за постояване на тайно и вено съхраняване на отработеното ядрено гориво и 50 % зависимот от САЩ в енергетиката ни. Няма обществена поръчка, проамериканската мафия си сключи договор. Затова любимият ни КОКОРЧО се мота и присяда тук там в САЩ, да си уреди комисионните, които ще му платим ние, българските граждани!