59

Анонимен

преди 2 месеца

тоест идеята е да ги махнете от витошка и да ги пратите в провинцията, да не бият на очи а, ах вие хитреци

58

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да се инвестира в ограда както е в Тексас и дронове които да следят за тях и термокамери както и полицаите да имат право да ги отстрелят при опит за бягство в наша територия. А в САЩ дори има диви животни които ги изяждат

57

Темата с мигрантите

преди 2 месеца

ще се тиражира като най-важната в близкото бъдеще, но нека не забравяме, който е виновен първо за мигранстката вълна, и второ за тяхното "настаняване" и "интегриране". Виновни са *** от ЕС (в това число и нашите), които обслужват външната политика на САЩ.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ги бяхме оставили свободно да си преминат през страната,без да ги регистрираме,нямаше да могат да докажат,че са минали оттук.

55

Не са само в овча ку

преди 2 месеца

Честно казано военно положение си е. Това не са жени с деца мигранти, изглеждат като армия от млади мъже, идващи поетапно. И с това право да ги връщат на първата държава, в която са попаднали, е ясно, че целта е ислямска България и Гърция, от небето ли ще падат в Германия, Австрия и Сие?!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Като няма откъде да вземете хора,изпратете жандармерията на границата.Не може да стоите със свалени га.щи и да се молите да не влизат или да не ни ги връщат.

53

дедо ви

преди 2 месеца

нужна е стена тип ГДР- ФРГ или САЩ - МЕКСИКО но по две . нормалния свят няма нужда от полу човеци ! за тва налазване е виновна меркел , защо никой не и потърси сметка , тва неиното добре дошли е престъпление срещу нормалните хора по света .

52

Анонимен

преди 2 месеца

сапунджията нали подаде оставка, да се отказват от менте подписа му и въздушно капковия шенген и да си държат тарамбуките при тях - по евтино ще излезе и властта ще има по-малко грижи. А иначе може д аизмъкнат стотина милиона евра от австрийските фирми тука под формата на глоби

51

Анонимен

преди 2 месеца

До кога Урсулите и Бг-Урсулите ще ислямизират ЕС ?

50

Някой

преди 2 месеца

Мястото им е в София. Направете бежанския център в Банкя и един в Драгалевци.

49

Малко тъп

преди 2 месеца

Не мога да разбера защо сме длъжни да приемаме,издържаме и търпим тези същества. Защо ,защо сме длъжни да го правим? ЗАЩО?

48

Анонимен

преди 2 месеца

Ами то доста чужда реч се чува по улиците на София/по Бг също/, от цял свят са се преселили хора, сега и емигрантска ще се чува.:))

47

Не!

преди 2 месеца

Нужно е армията по границата да стреля н месо! Нужно е незаконно влезлите престъпници мигранти да бъдат екстрадирани там откъдето са се пръкнали! Нужно е подписалите Шенгенистанския слугинажен договор да бъдат в затвора за национално предателство и държавна измяна! Нужно е всички платени анализатори,доЦЕНТи,професУри,всичколози,говорящи празни глави,грантаджии,платени ми$$ирки на Посолството да бъдат осветени и регистрирани като чужди агенти! Нужен е закон за защита на България от господарите!

46

Кадир

преди 2 месеца

На картонения кораб и към америка

45

Анонимен

преди 2 месеца

Ако рекат да приемат Турция в Шенген, първо с радиоефира и през космоса, и ние да им извием ръцете да им пращаме мигрантите, че от там са минали!

44

Анонимен

преди 2 месеца

В квартал В. Левски, който се пада от другата страна на София спрямо Овча Купел, редовно засичам групи от млади муджахидини. Недейте лъга, че тези "бежанци" са под контрол, защото е видно за всички, че не са.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Ами честито! Европа, явно, е обхваната от мазохизъм.

42

Напомняне

преди 2 месеца

Добре дошли в новият световен ред! Да са ни честити и нашите (не)продажни управници ! Какво си мислитехте, когато гласувахте за тези лъжепатриоти? Не се ядосвайте много, това е само началото, ще има и още извращения към народа ни.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Мигрантите вече идват от ЕС, а не от Турция! Кой ги примамва да идват в ЕС? Май не сме ние с кеш парите джоб параса и безплатните наеми! И кой ще плати репатрирането им със самолети?! Това са милиони евра за да ги върнем обратно! Немците си задържат годните за работа, а трафикантите на мак и талибаните тук при нас! Става опасно! Трябват нови правила и правото ни задължително да ги разпределяме по села и градове и задължение да работят по разпределение поне 5 години и ако откажат- на самолета.

40

УЛАВ

преди 2 месеца

Пращайте ги към прованса! И без това там няма хора и много селища са обезлюдени, тъкмо да пооправят демографията.