120

Анонимен

преди 2 месеца

ХАХАХА МИ ЯВНО ТВА УКРАИНЧЕ МНОГО МУ Е ЗНАЕЛА УСТИЦАТА КАТО ЗНАЕМ КАКВИ СА СЛОВООГОТЛИВИ ГРУБИ И БЕЗПАРДОННИ! НАМЕРИЛО СИ Е МАЙСТОРА ! БРАВО НА НАШЕНЦИТЕ! ДА ЗНАЯТ УКРИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ ВЪЗПИТАНО ЗАЩОТО ТЪРТЕИТЕ НЕ СА ОБИЧАНИ !!!!!!

119

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя е пребит,не защото е украинец,а от хулигани.Те няма как да го знаят какъв е,щом си върви по улицата сам и не говори с друг човек или по телефон.Типично криминален случай, който веднага се политизира.

118

руски келемета

преди 2 месеца

Ръката на Кремъл отново се намесва! За няколко шишешета водка путинистите са готови на всичко!

117

Патриот

преди 2 месеца

Браво на българчетата! Отмъщават за всички българи,които са бити от нагли украинци! Влезте в НЕТА доста има да гледате по темата! Вчера беше публикуван клип ,в който нагъл украинец с Мерцедес налагаше българско семейство. Вярно българина нямаше способностите на опонента и бая го отнесе,но жената беше истинска тигрица! Само че нашите евро атлантици позволяват българите да сме бити,защото укритие са богоизбрани! Плюс това всички мъже бандери трябва да бъдат екстрадирани и директно на фронта! Там б

116

Нищо чудно!

преди 2 месеца

България е пълна с чалга-възпитаниците на селския "интелектуалец" Трифонов. От тях са и двамата разбо.йници пребили това момче...

115

Анонимен

преди 2 месеца

Безопасно? В България?! Нямаше ли кой да каже на това дете, че идва в мини-Русия, че тук поне 70- 80% презират украинците и величаят Русия. Тепърва ще има още много разочаровани и измамени.

114

БЕДНО МИ УКРАИНЧЕ

преди 2 месеца

ТУК НЕ Е БЕЗОПАСНО ТА НИЕ СМЕ ВЪВ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ОТ 1923г.

113

Алън Грант

преди 2 месеца

Човека бяга от войната, но се набута в най-русофилският град. А ако знаеше колко са ограничени и злобни с малки *** българите. И си бият жените.

112

Анонимен

преди 2 месеца

Какво търси тук това "украинче".Марш в Украйна.И какво сте записали. Преди няколко месеца такива "украинчетя" проклинаха български сервитьор като му пожелаха цитирам - "да изгориш в Одеса".Така че по-кротко с тези "мили украинчета"

111

Анонимен

преди 2 месеца

Ами вижтегона кво мяза бе?

110

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Българчетата. Тоя льольо какво търси ту а не е на фронта. ДЕЗЕРТЬОР тогава бой до дупка.

109

Анонимен

преди 2 месеца

19 годишен? Защо не е на фронта? Той не е избягал от войната а от мобилизацията! ДЕЗЕРТЬОР! Да го пратят на любимия им Зеленски като част от военната помощ. Ха ходи да мре за страната си. Нали не очаква ние да идем?

108

Анонимен

преди 2 месеца

"Украинче", пък то било 19-годишен пълнолетен възрастен, таман в подходящата възраст да се бие на фронта! Оказва се, че е обикновен дезертьор.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Явно пичлемето си го е търсило, кой ще го нападне без причина?

106

Анонимен

преди 2 месеца

Има много про*ти, ограничени, агресивни и често на*русани млади хора, които си доставят радост с чуждото страдание, поради животинските си нужди.

105

До псевдо-Историк

преди 2 месеца

Тъкмо в Османската империя е било въпрос на чест да вземат християни за роби и робини, даже са ги връзвали със синджири и вериги, има снимки. Достатъчно е да споменем еничарите и кръвния данък, когато са вземани християнски момчета против волята им.Ти си платен псевдо-историк от НПО финансирано от американското посолство

104

Пиян залян

преди 2 месеца

Жалка цензуера

103

Анонимен

преди 2 месеца

До 100 Млакнии уеее това е. България уеее. Случват! Се тук такив аработи! На, всички да? Е яснооо! Промивката! От , комунизма? Минава и, българинът е! Отново българин уеее!

102

Анонимен

преди 2 месеца

Аз на 19 години бях в казармата и карах танк Т55М. А този се притеснява, че носа му зараснал накриво, докато в родината му има война... Защо не е на фронта?

101

Анонимен

преди 2 месеца

Нека тези, които защитават Украйна и са еврофилски настроени знаят, че издръжката на такива пик.льовци на снимката ни струва 26 млн лв за 2023 г по официални данни. Не можеше ли тези пари да отидат при наши българчета