169

Руси

преди 2 месеца

Време настана ,тупкат сърца ни. Ето ги идват наще душмани ! Да измиете *** ,време е народен да грабваме тоягите и да изметем ***. Предците ни го заслужават ,а и нашите деца !

168

Анонимен

преди 2 месеца

До *** сега като ти окимилядане москва да не врещиш

167

тъпомер

преди 2 месеца

НАТО е въздух под налягане,това не ви е бомбения килим в Ирак срещу умряло куче по телевизията,те просто са терористична организация.Когато го осъзнаете ще се доближите до хората.

166

смех

преди 2 месеца

НАТО прави физ-зарядка до границата с Беларус, а наш *** вече ocpa гащите, смятай ако НАТО нападне Русия, както Русия-Украйна? Ми той другаря Пудинг ще почне да го лови паркинсона, като Хитлер.

165

Учебника на КГ(ерб)Б

преди 2 месеца

Все едно слушам ГЕРБ. Учебника на КГБ явно добре работи.

164

Анонимен

преди 2 месеца

4естит празник на латентния фсб *** да му и името

163

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО даже още не е влязло във войната. Само прави някакви физ-зарядки до Беларус. А късия орИва оpталъка батко. Наш Боко е същия.

162

от ЮАР

преди 2 месеца

А бе ако има нещо, което поне в някаква степен да стабилизира света, това е НАТО, Щатите преди всичко. Ако не са Американците, целият свят ще е в перманентна война и разни малкоумни като бункерното жуже ще си веят байрака по цялата земя. Ученията на НАТО трябва да се провеждат постоянно и винаги в близост до Руските граници да ги държат нащрек и да ги принуждават да харчат за отбрана, докато почнат да ядат ракети и пушки, както направи Рейган и сесесере-то се спихна. По същата рецепта.

161

Велик Израел

преди 2 месеца

До Анонимен 194 - то анонимно всеки може да е мъжкар, ама си те е страх. Признай си. Те в Израел даже жените минават казарма от 3 години, такава не си чувал че има. Ако дойдат един батальон израелски войници жени, ще ви изринат всичките русофили за 7 часа. Не повече. Това е непосилно дори за многомилионната Червената армия. Ама те червената армия са пушечно месо. Винаги са били. Така че няма какво да ги сравняваме с елитните войни на Израел и НАТО.

160

Пътна Карта

преди 2 месеца

Милиарди българи погинаха от студ без руската газ от Турски поток на Бойко.

159

Зимата беше адска!

преди 2 месеца

Зимата беше непоносима без руска газ. Аз дори умpex от студ, сега ви пиша от ковчега и ви казвам - ЗА БОГА БРАТЯ! НЕ ПОВТАРЯЙТЕ МОЯТА ГРЕШКА ДА СТЕ ПРОТИВ РУСИЯ! ПРЕКЛОНЕТЕ СЕ ПРЕД ПУТИН, АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СТЕ КАТО МЕН В КОВЧЕГА И ДА СЪЖАЛЯВАТЕ. Тук е много студено и съм гладен и нямам вода, но добре че имам интернет, за да ви дам шанс поне на вас, да оцелеете.

158

тъпомер

преди 2 месеца

Ти му казваш,магаре си,а то не лъв съм,като му забиеш един шамар се жалва в Брюксел,що е то,алкохолик с шизонофрения.

157

Анонимен

преди 2 месеца

да,това значи,дано пукнеш путин,всички раци на света да хванеш!

156

82-ОМБР

преди 2 месеца

А русията щеше да печели,а и остават кинти едва за 2 годинки,докато Запада става все по-твърд с руските неможачи.

155

82-ОМБР

преди 2 месеца

Ми няма да са крием изобще бре!

154

тъпомер

преди 2 месеца

Пийте си хапчетата,че идвам от Марс и ме боли главата.Кво НАТО ква Русия,вие тук сте за нобелова награда,умниците на мама.А при 3 световна в кое мазе ша са криете бре.бабаити.

153

Анонимен

преди 2 месеца

Пино4ет събрал народа и запо4нал да говори ПървО НЯМА ДА СЕ КРАДЕ една 4аст от народа избягала ВТОРО ЩЕ СЕ РАБОТИ още една 4аст от народа избягала ТРЕТО НИКАКЪВ КОМУНИЗУМ тоя път никой не избягал КАКВО БЕ И ЕДИН ЛИ НЯМА ? ами те още като 4уха за работа първи избягаха

152

Анонимен

преди 2 месеца

От руските олигарси, по-ужасни са само българските олигарси.

151

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 181 а путин какъв е в фсб лейбарист зенеделец ли )))

150

Анонимен

преди 2 месеца

днес е празника на руската армия опитите за забрененяването в окопите и продължават Ахмат сила овца руснак непрощава