115

преди 15 години

Всички гласуваме за ГЕРБ за да изгоним мръсните турци от власта!!!Инък ще търпим предателя Стани-шеф и гадната Мъсларка...Ще ходите пак на море през зимата...

114

преди 15 години

Може да е всякакъв Бат Бойко но правилно казва, БРАВО !!!

113

Рос

преди 15 години

Ако наистина има вече такава партия,нека излезе на светло с идеите си, с това което може да направи за този изстрадал народ, да покаже кандидатите за водачи и тогава вече ще можем да говорим за други неща.В момента чета коментарите и виждам,колко са объркани хората и е нормално да е така, лъгани са много години,лъгани са техните баби и дядовци, в момента лъжат родителите им и ако така вървят нещата за в бъдеще ще бъдат лъгани и децата на тези родители.Много са сложни нещата,не са еднозначни и най вече,самите ние сме много различни.Именно поради това ни е така трудно да се обединим около една идея,една личност,да повярваме и най сетне да си подредим живота.Как ще стане това и кога не знам,нямам логичен отговор.

112

...............

преди 15 години

Защо плюете Бойко Борисов? Какви банки,казина и щуротии? ЗАЩО МАМА ВИ ТУРСКА НЕ ИЗКОМЕНТИРАТЕ АХМЕД ДОГАН? А? ИЛИ ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ - ДРУГИЯ МРЪСЕН ***? ЖИВЕЕТЕ НА ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВАТА, КРАДЕТЕ, НАПЪЛНИХТЕ ДЪРЖАВАТА НИ С ***, И МНОГО МОЛЯ ФОРУМА Е ЗА ХОРА КОИТО ОБЕКТИВНИ И БЕЗПРИСТРАСТНИ И ПОНЕ С МАЛКО МОЗЪК В ГЛАВАТА! ПРИМЕРА С ГЪРЦИЯ Е МНОГО ТОЧЕН И ПРАВИЛЕН, НИЕ СИ ДАДОХМЕ ПОД НАЕМ НА ТУРЦИЯ, НОВИНИ НА ТУРСКИ, ХРАМОВЕ, УЧИЛИЩА ИСКАХТЕ, Е СТИГА ВЕЧЕ, СПРЕТЕ СЕ, НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА, ХОДЕТЕ СИ В ТУРЦИЯ, НИКОЙ НЯМА ДА ВИ СПРЕ, ВЗЕМЕТЕ СИ ЕМЕЛЧЕТО, АХМЕДЧО, ВСИЧКИТЕ *** КАРАБИНИ И МАЗНИ *** И СИ ВЪРВЕТЕ!

111

България

преди 15 години

Тук само аз,мога да бъда булка.Засукани ергени,които едно говорят-за друго си мислят,хитруват да се излъжа,и жълти стотинки една по една да ми подават,защото с времето да се омая-дала простотията.Но лошото е ,че не знаят,какво означава думата булка, а другото е -дама която се омъжва-невеста.

110

Astarot

преди 15 години

И Бойко и Волен трупат точки като набиват очевидната истина в лицето на народа в национален ефир. Доста популистко от тяхна страна. Ама да вземат да дадат конструктивна програма как да се решат тези проблеми? И двамата не могат.1. Никой не го интересува на какъв език си говорите на кафе или у вас. На хинди, копанарски или турски. Говорете си го свободно. А *** в Америка и говори на обществено място на друг език освен "Американски" и виж как ще те гледат! Единствено испанският е допустим до някъде, макар че всички латиноси, родени в Щатите говорят перфектен английски. Официалният език в Република България е БЪЛГАРСКИ. Всеки е длъжен да го говори, разбира и пише на него свободно.2. Който не се чувства българин да хваща гората! Религията не определя националността. Но най-лесно се манипулират неуките. Затова след като потурчи Родопите, Доган тръгна да потурчва и ***. До къде ще спре тази асимилация??? Че той потурчи ли *** (дето за 10 лева на ръка и виетнамци ще станат) може да си сформира правителство сам и да ни анексира към Турция!

109

rumen221

преди 15 години

Мога да ВИ дам готови отговори за такава партия но...на адрес rumen221***abv.bg

108

преди 15 години

BRATQ BALGARI,SPRETE ZA MOMENT DA MISLITE KOI KOLKO BANKI IMA I FIRMI,A SI PREDSTAVETE KOI SA HORATA IMASHTI SILITE I SPOSOBNOSTITE DA IZVEDAT BALGARIQ NAPRED ???????

107

az

преди 15 години

Изненадан съм, че огромната част от мненията във форума се базират на тяснопартиини предпочитания и изобщо не засягат този проблем, който е от национално значение. А противниците на ББ не отчитат един основен момент, че при подобни инициативи на ББ не става въпрос за неговата простовата и неадекватна позиция, а за проблем изваден от хората, които стоят зад него. А проблемът наистина е изключително сериозен и тук няма място за партиини спекулации.Факт е, че в БГ и не само е налице пълзяща ислямизация. Лошото е, че за разлика от Западна Европа положението на Балканите е значително по-различно поради доста сериозната историческа обремененост и лошия икономически статус. Не бива да се игнорира и фактът, че примерите за мирно и тихо съжителство на ислям и християнство в световен мащаб определено не са никак много, поради куп изключитело сериозни различия и степен на развитие на тези две религии.Така че преди да се правят каквито и да е изказвания не е лошо да се помисли доста преди това, защото за българите проблемът е доста двупосочен, а балансът между световните демократични ценности (в случая християнски - защото защитата на правата на човека са характерни за християнските страни) и националната политика е доста сложен и трудно постижим

106

ИВАЙЛО

преди 15 години

ХАРД РОК.понеже те гледам колко си умен ,я ми кажи тези които напичаш кестени,колко от тях обаче идват от разни села и паланки и колко от тях са дори от твоя град или кадето живееш.аз мога да ти помогна.около 90%.така че не се правете на голямите патриоти понеже несте.точно вие сте най големите *** на турски и точно вие им се КЕФИТЕ НА МААНЕТАТА И ЧАЛГАТА.голями умници се извъдихте ама сте иначе най голямите подлизурковци .даже нямамте и таша...и не ги наричате турци ,ами гальовно ТУРЧЕТА.айде сега с здраве и преди да пишете софиянци и варненци какви били се замислете вие какви сте и колко от тези варненци и софиянци са наистина такива

105

HARD ROCK

преди 15 години

и кестените ви стига сте плюли бат Бойко - всичко казано от него е истина , елате в малките и средни градове със смесено население да видите за какво става въпрос бе *** кестени, седите си и пет пари не давате за патриотизма. Добре , че се появиха партии като Герб и Атака, че на народа малко да му просветне пред очите за надежда. Айде трайте си на задните части и не се обаждайте неподготвени !!!

104

Рос

преди 15 години

Аз лично се съмнявам,че в скоро време ще има партия за каквато говориш.Прекалено сме различни, прекалено сме разединени.погледни само, какво става в така наречената"опозиция",уж всички искат да работят за България, а стане ли въпрос да се обединят се дърпат,този въпрос дори не се коментира, има ли различия.За какви различия става въпрос?Всичко опира до личния интерес,те и за това не искат да се обединят, все още има хора ,които работят,които правят неща, значи има какво да се краде.В момента, в които страната изпадне е безизходно положение,когато е пред закриване или се самозакрие, едва тогава ще се появи ЕДНА,/а не безброй много партии/партия с наистина демократична програма и тогава, който е останал тук ще не ще трябва да гласува за нея,защото иначе......просто България няма да я има,но дотогава какво да чакаме и колко да чакаме, нови 4 години,след това ще се появи може би друг сладкодумник и на него ли да повярваме?докога.....животът ни изтича неусетно, ние ще остареем,децата ни няма да живеят в България/те вече и не живеят тук/докога да чакаме?Аз лично за себе си имам отговор и той е-нямаме време и не можем да чакаме повече.

103

преди 15 години

УВАЖАЕМИ БАТЕ БОЙКО,РАЗПАЛВАНЕТО НА ЕТНИЧЕСКА ВРАЖДА НЕ Е НАЧИНЪТ ДА СТАНЕШ ВЕЛИК.ЗА ДА СТАНЕШ ВЕЛИК ТИ ТРЯБВАТ ШАЙКА *** И ТИ ДА СИ НЕ ГЕНЕРАЛ,А ЕФРЕЙТОР.

102

преди 15 години

Борисов хубаво казва колко храмове са се издигнали.Но ще го помоля и да каже той самия за 15 години колко фирми работят за него и колко банки има .Да каже освен него някой политик ималиси собственна БАНКА и колко казина и ВИНПРОМИ работят за него .А обикновенния гражданин какво има

101

ГерБоБо

преди 15 години

Боже, какво нахалство!?! Командир на полк от МВР!? Пряк участник във възродителен процес!?!? Жив участник и командващ на насилия и безобразия!?!Боже слез да си вземеш вересиите....

100

преди 15 години

79. - 12:03 - до 60От: иван грозниНе пиши глупости ефрейтор ,нито свестни командири е имало ,нито хляб и вода си носил И аз там бях и си ми смешенКога бе батка си бил там - когато си гледал паважа от крачола на баща ти ли? Кой набор си - явно си от тези дето скатаха казармата. В Джебелското поделение винаги е било много гадно да се служи и там пращаха предимно софиянци, а ти повече приличаш на ***. Аз нямам нищо против мюсюлманите,аз съм противв тези които ги използват. Колкото до офицерите, хората бяха много свестни за разлика от шапкарите по върховете. А, че СМЕ НОСИЛИ хляб и вода на мюсюлманите ТОВА СА ФАКТИ, КОИТО ТЕ САМИТЕ НЕ ГИ ОТРИЧАТ!

99

rumen221

преди 15 години

1.Приемам членството на ГЕРБ в ЕНП като самоопределение за "Партия на дясната диктатура"...2.Почти напълно споделям мнението ти, че при бъдещо управление на ГЕРБ, ще има нови 4 загубени години, но в България все още няма истинска партия с демократична програма за истински социален и национален прогрес...

98

Az

преди 15 години

Толкова глупости, колкото изръси Бойко тази сутрин, не съм чувал от години! Лошото е, че ще ни се наложи да го слушаме доста време г-н Пожарникаря от МВР. Коритаров го спука от бъзик, но и на него не му стискаше да го размаже до край! Все пак това е бъдещия ни премиер. Да ние честит!

97

Рос

преди 15 години

;((Ако наистина мислиш,това което си написал за ГЕРБ,означава че си в голямо заблуждение.ГЕРБ нито е дясна нито е лява,това е една сбирщина от хора,които през годините са участвали във всички партии и или са отлюспени от тях или сами са напуснали партиите си,за да се обяват за независими.Те са второто НДСВ на България.Моето лично мнение е,че ако те вземат повече гласове в бъдещите избори, ще имаме изгубени нови 4 години,но незнам дали можем да си позволим да бъдем вечно на губеща позиция.

96

преди 15 години

Абе хора толкова ли е трудно да се разберат прости неща? Не ми е ясно за каква етническа размирица ми говорите, като в крайна сметка всички сме заедно затънали в мизерия? Колко процента си живеят добре в тази държава?То на горката държава нищо не и е ня мястото. от години политици крадат от нас - народа без значение какъв е по националност този политик. Да има майчин език-език всеки който говори, има и официален език, който е български? За какво е толкова шум. Историята не е само за украса, а и за да се поучат някой хора от нея. Никой не е тръгнал да вдига е бг друга държава.Говоря за народа, хората на улицата. Половината не знаят какъв вид е замесен в семейството му, грубо казано раждаш се казват ти че си такъв с еди каква си религия и това е. Родината е там където са ти корените, там където са гробовете на дедите ти...а не както някой твърдят... Омразата поражда омраза, етническият въпрос е бомба със закъснител и края винаги е ясен....краят на нацистите, краят на възродителният процес, краят на сърбия...Мюслюманите са миролюбив народ, но за добро не прекалявайте.