218

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 230, България е изкопирала Макинтош :) Това произвеждаше. Една кражба! Така че.... намали малко надуването!

217

при Тодор Живков

преди 5 месеца

При Тодор Живков имаше българска ИТ индустрия, във всеки град имаше изчислителен център и в него работеха ИТ специалисти които произвеждаха продукти за ползване в България. 70те само три страни в света произвеждаха собствени main frame компютри - САЩ, Япония и България. А днес я има-няма 30-40 хиляди ИТ работни места, и то всички в София, работят на ишлеме за западни клиетни и вече започват да ги уволняват защото на запад е криза.

216

90%

преди 5 месеца

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

215

Анонимен

преди 5 месеца

В Белене пращаха престъпниците, такива които днес управляват България.

214

Анонимен

преди 5 месеца

Навремето ние мечтаехме да покорим космоса , да напрвим научни открития , за създадем нещо и доста от нещата са постигнати .България е произвеждала компютри , ако не знаете .Сега мечтите се свеждат до две стаи и кухня , кола втора ръка и гадже с хилорон в устата .Развитие -чудо ! Претенции за заплати ! *** за зеле на става от вас !

213

Анонимен

преди 5 месеца

Всички българи са глОпави но поколението Z са хипер слабоумни.Тия имат толкова сбъркана представа за света че не могат на две магарета сеното да разделят. Чакат кинтите да падат от небето с бит-жетони:):):)

212

Мухахахаха

преди 5 месеца

219 Пращаха ги в Белене да не загрозяват пейзажа на Комунистическия просперитет

211

Потърпевш

преди 5 месеца

Няма читави работодатели, всичките са изключително некоректни и не искат да плащат нормални заплати от порядъка на 2000 лв нето! Безумно високи изисквания, късогледство и липса на въображение! А за поведението не желая да коментирам!

210

Работник

преди 5 месеца

На мене един работодел ми даваше малка заплата, и аз му викам, абе гледай си работата бе, я си гледай работата, и отидох при друг работодател да ми дават голема заплата, и сега първия работодател ми се моли да дойда да работа при него. Ей такива неща, значи.

209

Анонимен

преди 5 месеца

1400 лв с шестдневна работна седмица. Или първа смяна от 10 до 19 часа. То това ако е първа смяна не ми се мисли втора в колко свършват работа. Ставаш,ядеш,прибираш се около 20 часа. Вечеряш и вече уморен синлягаш след 1 филм. И така докато живота ти мине. После защо младите нямали деца и не се женели. Или пък защо не започвали работа. С такива условия трябва да си крайно нуждаещ се,за да започнеш на такова място

208

sokeresa

преди 5 месеца

Chovek trebva da e golem glupender da robuva v bg za alchnite ni biznesmeni,hayde bastaa tirsete gi ot india,sri lanksa,banglades.

207

Анонимен

преди 5 месеца

Българите все повече ще обедняват следващите десетилетия. Това важи за целия ЕС, ЕС все повече ще се превръща в гето. След 30 години днешните млади хора като остареят ще завиждат на живота на сегашните пенсионери, защото тогава ще бъде много по-зле. Нормално ще живеят държави като Русия и Китай.

206

Анонимен

преди 5 месеца

В края на краищата, животът минава много бързо. 30 тежки години изминаха в бедност и мизерия, следващите 30 години ще бъдат по-ужасни - независимо кой избирате. Така минава цял един живот в мизерия. Само тези които живяха при комунизма, при "червените" и Тодор Живков правешкия диктотор, могат да кажат, че част от живота им е минал сравнително нормално, поживяли са, видели са живот. И не си мислете че някак може да се върне соца, това е невъзможно, идват страшни времена.

205

Алоха Бичес

преди 5 месеца

В България масовата заплата е минималната или тай много 1000 лв незнам кой дава 1400 лв.Нетрябва да се пацоти в ши ба на та Заддунайкя да фалира и са си е бът нещо червените вампири!

204

при Тодор Живков

преди 5 месеца

При Тодор Живков пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

203

ТРУДЪТ

преди 5 месеца

ЗА "До Анонимен 98, започнах да работя на 16 години като екскурзовод. Владеех още тогава 4 езика. "описах как научих 4 езика в коментар 128. Вика му се труд"."__ ПРЕВЕДИ НА ТЕЗИ ЕЗИЦИ "Пъргавата кафява лисица, прескача ленивото куче." ЗА ДВЕ МИНУТИ В ДВА КОМЕНТАРА - 1 КОМЕНТАР "ЗАПОЧВАМ" 2 КОМЕНТАР "ЧЕТИРИТЕ ПРЕВОДА". РАЗЛИКА МЕЖДУ КОМЕНТАРИ 1 И 2 ДО 2 МИНУТИ. ХАЙДЕ ТРУДИ СЕ!!!

202

Анонимен

преди 5 месеца

Требе да станеме велика държава като Белгия за да се оправиме.

201

при бай тошо

преди 5 месеца

при бай тошо беше екстра, заплата 200лв жигула 6000лева, плащаш са в брой и чакаш години да дойде а сега с тоя лизинг е една мъка, заплата 2000лв, начална вноска 10000 и плащаш години наред, докато си караш, мъка страшна е.

200

Анонимен

преди 5 месеца

Цифрата няма значение , има значение покупателната способност , а при социализма хората имаха покупателна способност .Нямаше бездомни , гладни , бедни или здравно необгрижени . Сега е дивотия !

199

Работодател

преди 5 месеца

До Потърпевш "Работодателите ги мързи да връщат отговор след покана за интервю за работа, а са взели да критикуват младите" - па недей да ходиш на интервюта бе, кой те кара да ходиш на интеревюта, стой си в къщи да си почиваш. Остави ги мързеливите работодатели да останат без жива сила и да фалират, какво си се загрижил за мързеливите работодатели.