46

Стачка на Машините

преди 6 месеца

Спряха - не им е платено достатъчно!

45

Аз

преди 6 месеца

Ами то хубаво си беше спряно изцяло миналата седмица, ама що ВАС се поддаде на натиска и го върна не знам!

44

ПроСоТо

преди 6 месеца

дет са вика:-Хубава работа,ама българска....Не може да не оакаме всичко,до което се докоснем..

43

Анонимен

преди 6 месеца

Цирк балкански аааа.... ЦИК балкански . Те и без тва не искат да гласуват в свирен мач от който нищо не зависи сега и това . Да гласуват кой както иска щото резултата ще е голям резил за системата на евроатлантизма в България .

42

Анонимен

преди 6 месеца

Пълната некомпетентност на държавата цъфна и завърза. Не могат една хартия да поръчат, не могат едни избори да направят! По зле сме от Сомалия.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Хайдеее пак същите номера за да се избере комунистката Ваня Г-----Че детето на номенклатурата с куферчетата с крадени пари ли трябва да припозная за мой кандидат? Шматароци!

40

Муахаха

преди 6 месеца

Колко Милиона казвате бяха тия принтери, дето Извендъж, ей така случайно, спряха да Печатат?! аз даже Китайски принтер на етикети за 5 лева - не ми е спирал да печати!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Опитах се да гласувам с машина, но не изплю разписка. За мой късмет, ме пуснаха да гласувам с хартия, след като няма разпечатка от машината. Саботаж от страна на ЦИК, трябва на прокурор да ги дадат. Ама и прокурорите Бойчето си ги е избирал, та пълен провал на държавата.

38

Муахаха

преди 6 месеца

"Татко ПП Петко Прави Избори" - Ликувай Народе - от Утре ДС ще Владее наистина Цялата Държава!

37

Анонимен

преди 6 месеца

До gluпости . Машините могат смятат. Дали опционално в момента софтуера го позволява е друг въпроса. Но хипотетично софтуера на машината разпознава глас и го смята. Може ли софтуера на този просто принтер да размазва и прави бюлетините невалидни избирателно, според зададена опция? Колко пък да съм неграмотен?

36

Мен

преди 6 месеца

Направо да касират изборите в София. Бюлетини късат, машините пускат празни бюлетини при избор на Григорова. Такива нагли манипулации на вота скоро не сме наблюдавали

35

Боби

преди 6 месеца

Изобщо не трябваше да бъде разрешавано това машинно гласуване. То си беше спряно от ЦИК, ама под натиск на Киро отново го върнаха. Кирил Петков заплашил съдиите и ЦИК и те нямат друг избор.

34

Киро

преди 6 месеца

Да не се пипат машините, ала бала да е, но дас е води, че ги има, за да нямаме проблеми накрая като се отчитаме на Посолството. Ясен ли съм?

33

Зо 42 както беше каз

преди 6 месеца

Явно си неграмотен. Поръчани са такива, защото твоето мнозинство е възложило на печатницата БНБ да ги изработи. Не само в БНБ, но и в цялата държава няма машина за тези размери. Трябвало е да се вземе под наем или закупи, но е било вече невъзможно. За това и твоето мнозинство и твоето правителство са били уведомени много преди изборите от ЦИК. Извад - всички от сглобката са неграмотни. Колкото до този от Сиела. Точно те организират фалшификациите.

32

Киро

преди 6 месеца

Ама то да е само в София,ще го изтърпим,ама то да е само в Софийска област.ще гонадживеем,то другото е важно,още в 18 областни града е пак същото,пак еднаквото и малко над 23% гласува ли!Не е срамно,не е трагично,просто тъжно!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Абе, ренде, още ли не си разбрал, че нашите машини действат по съвсем различен начин от хамириканските? Какво да им хакнеш на нашите? Електорат на Айшето, сър!

30

До 42

преди 6 месеца

Вотът се организра от ППДБЛГБТ като управляаващи . Там нали имаше един миниситър с флака

29

Анонимен

преди 6 месеца

Простото Киро дали знае кодовете?

28

Щаба на Терзиев

преди 6 месеца

ОТ ДС ще се погрижим за вас

27

Анонимен

преди 6 месеца

Както беше казано ЦИК са поръчали несъвместими касетки с хартия за машините. Така че за пореден път ЦИК саботират машинния вот