33

Миньор

преди 7 месеца

Няма как да подкрепим клана Марица изток,няколко хиляди безделници се *** с милиони българи.

32

Кристов

преди 7 месеца

Наведена Глава сабя нея сече . Какво още чакате сваляте шалтерите и спирайте работа Нека тези шарлатани те да работят

31

Чоко

преди 7 месеца

Цялото чудо ще е до първото застудяване и до първия истински леден дъжд. Още малко ще се потъркалят по шосетата а после ще се приберат на топло , за да жулят ракия и да плюскат сланина.

30

Като импортирами

преди 7 месеца

Ток от Турция, ВиеВСИЧКИ ще плащате 4 пъти по скъп ток!! Трудно ли е да го разберете?

29

Германия

преди 7 месеца

Глупав народ! Ние си открихме отново мините и Тецовете! Вятърните мелници НЕ стигат!

28

Анонимен

преди 7 месеца

До 25 - Инапе ще ги закрием преди зима и ще правин и цитирам "индустриална зона" - А някой знае ли, на какво вървят индустриалните зони? На нафта, газ или ток! Нафтата слъпа и ще я забраняваме, газ за промишлени цели няма, а сега ... Ще вдигмае нуждата си от ток, но ще си *** капацитета ...

27

Анонимен

преди 7 месеца

Миньор да лежи безплатно на магистралата ? Това няма как да стане. Някой праща.

26

Бгг

преди 7 месеца

Много платени или заблудени коментатори тука бе. Тия хора се борят за държавата ви. За независима енергетика. А бе германците като възстановяват мините си назад ли вървят или са далновидни , а господа "разбирачи"? А към всички останали : Уважаеми зрители спите ли ??? Не виждате ли, че сглобката е съставена от национални предатели ???

25

Анонимен

преди 7 месеца

Преди ненавиждах Славейков. Мислех го за българоюраз. После ненавиждах и Пеевски. Сама сега ги РАЗБИРАМ и дори подкрепям.

24

Анонимен

преди 7 месеца

ПРОИЗВОДСТВО НА ЕНЕРГИЯ ДНЕС: АЕЦ - 29,29% ; ТЕЦ СУМАРНО - 49,56% ; ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ (БИО-ЕЦ, ФЕЦ, ВЕЦ, ВяЕЦ) - 21,15%. ВСИЧКО ПРОИЗВОДСТВО - 3989,45 МВт. СПРЕТЕ ТЕЦОВЕТЕ ДА СПРЕМ ИКОНОМИКАТА И ЖИВОТА...

23

Анонимен

преди 7 месеца

Били опълченци. Кожодери, нищо друго...Полицията трябва да си свърши работата. В закона ясно е указано какво се прави в такава ситуация. Освен високите цени за ток плащаме данъци и винетки.

22

акционер от СИФ

преди 7 месеца

"Не може да искаш да продължаваш да живееш в 19 в.Вместо да искат модерни технологии,които да щадят здравето и живота им,те искат да живеят по старому" - Спокойно ... Ще автоматизираме и твоята работа. Накрая не говорим за доходи, а за достъп до храна... Този достъп ше е само за "собственици". Универсален базов доход НЯМА ДА ИМА. Ахахха!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Тези царвули няма ли да ги разкарат от пътя най-накрая?Аз защо плащам винетка бе?!?!?!?1

20

Майора

преди 7 месеца

Много всно им беше лазано , че Плановете не мога да се иттеглв поради загуба на стедства , както че рано или късно ТЕЦ щяха да бъдат закрити! Протестирайте , имате право , но не блокирайте пътищата , не нарушавайте свободното предвижване на хората!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Много хора нямат парно, но плащат такси. Цените на тока скочиха неимоверно за последните няколко години. Тия си гледат само личния интерес и нищо повече не ги интересува.

18

Цели

преди 7 месеца

20човека ги подкрепят.Невероятно!

17

Решението за

преди 7 месеца

Либерализацията на енергийния пазар,беше взето още 2020г.,от правителството на Борисов.Тогава къде спаха?

16

БАЧКАТОР

преди 7 месеца

Не може да искаш да продължаваш да живееш в 19 в.Вместо да искат модерни технологии,които да щадят здравето и живота им,те искат да живеят по старому.Светът върви напред и който изостава(такива като нас) ще плащат още по-тежко.Крайно време е полицията да ги разкара.Ще им дотираме високите заплати,ще плащаме скъпият им ток,а те да продължават да притискат правителството и да искат неосъществими неща.ГЕРБ играе много мръснишка роля,защото още през 2019 г. са подписвали документи,ама сега мълчат.

15

Чоко

преди 7 месеца

Чудя се, каква държава сме. Щом двайсетина човека могат да предизвикат блокада и държавата да е безсилна да ми осигури правото на свободно предвижване. Дали това може да се случи в която и да е цивилизована държава по света ? Сега търсели подкрепа за някакъв си национален протест. Изобщо не ме интересуват и никога не бих подкрепил подобно начинание.

14

Анонимен

преди 7 месеца

За ен е добре да има масова безработца. Има едно ниво на ГЛАД И МИЗЕРИЯ, дето като поживеят повечвто там, такива глупости кат достойнство, монстойство и морал и морал (въъъ прецакамми се схемата тука) изгарят. И като имаш парички ... Хехех! Дадох 1000 лева на един да ми свлупа обувките. Той си мисли, *** аз съм *** хахахахахах