252

Доню Донев

преди 15 години

Тъй като очевидно повечето форумци четат само по някой и друг от последните коментари, повтарям това, което писах вчера: "Чета, чета и не вярвам на ушите си. Брей, брей, брей, ама много докачливи и елементарно докачливи имало сред нас, след като такава *** и гадна публикация толкова бързо предизвика буря в чаша за вода.Най-напред някой ще ми разясни ли аджеба какво е това интелект? А пък това с тестовете за интелект не е порнография, то си е чиста проба хиперпорнография И тестовете за интелигентност, и тестовете за емоционалност /ива и такива/ са си занимания на платени нагли алчни псевдоучени с цел да се поошашавят от време на време гоите и обикновенните евреи /вероятно някои си спомнят оня стар виц от времето на комунизма за вървящия по улицата с торба, която от време на време разтърсвал и накрая обяснил на недоумяващите го наблюдатели, че носи мишки и за да не се организират, пробият торбата и избягат, от време на време ги разтърсва за да ги дезорганизира и поошашави/. Да, а други могат да си спомнят какво е постигнала невероятната Мерлин от началото на миналия век в САЩ, когато нашумели и стигнали апогея си тестовете за интелигентност - завеждаща отдел в провинциален вестник за писма на читатели в рубриката "попитайте Мерлин".А сега по-сериозно. Ние, българите, явно продължаваме да сме загадка за доминиращите сили в света. Но фактите са си факти - протобългарите са структурообразуващия фактор от Алпите до урал, че и от татък, както викингите от Алпите до Британия по време на формирането на съвременна Европа. И това си знае и признава - и от преките им наследници като нас, съвременните казански татари и чувашите до долечните ни родственици като осетинци и чеченци. И не нещо, а много сме дали на света. Някои се прехласват по евреите - е добре, те нещо конкретно да са съдали, на някого да са помогнали? - не, но да присвояват цена нямат. Даже и при компютрите приоритета е на Конрад Цузе, Джон Атанасов наистина прави нещо забележително, но той е учен, а не търгаш и по това личи, че има нещо българско в него, защото на практика е американец, много други са направили много неща, но компютъра се нарича машина на евреина фон Нойман, който по платена поръчка обобщил резултатите на другите.Но тома са много и дълги теми, затова само споменавам некои от тях.И още нещо - оплюваме се, оплюваме се тукашните заддунавски българи, самоиронизираме се за какво ли не, но... ами хайде да видим нашата угодливост на силните на деня. Е, бяхме верни съюзници и на Германия, и на СССР, и нна САЩ сега, ама и най-неефективните - ние сме нещо като колективен неосъзнат Ганди и стова често объркваме сметките на самозабравилите се доминатори.Така че майната им на подобни изследвания и подобни публикации, ние сме си ние и още имаме и да правим за света, и да го удивляваме /имам предвид всички наследници преки и косвени на протобългарите/."

251

преди 15 години

Аве ***, този номер и аз го пробвах и става, наливам в една купа вода, сипвам от едно шишенце няколко капки кафяв спирт, запалвам и покривам веднага докато не е изгорял спирта, обаче казвам че съм го покрил да не избухне :)Опитай и ще видиш че става :)

250

X

преди 15 години

Вода може да се запали, като й се сложи чист алуминий - става алуминиев окис и водород, който вече може директно да се ползва в двигател с вътрешно горене. Полученият алуминиев окис се носи в Сахара, където със слънчева енергия се превръща отново в алуминий. Страхотна технология и работи. Така, че първо мислете преди да говорите, напълно е възможно да се създаде и катализатор. Друг е въпросът, че не кръговрата на водата е важен, а това че не може да се създаде перпетуум мобиле - вечен двигател. Т.е. енергията вложена за създаване на катализатора ще е поне толкова голяма колкото енергията отделена при запалване на разделената вода. Тъй като всички искат определение за интелект, ще си позволя да цитирам едно, за съжаление не помня автора - "Интелект е способността не ти да се приспособяваш към околната среда, а да приспособяваш околната среда към себе си" Така, че наистина излиза, че интелект е и способността да управляваш масите и способността да изобретяваш и способността да пиеш вино от черепа на врага, но интелект излиза че е и да си крадлив и манипулативен като евреин. Затова тези тестове за нищо не вършат работа.

249

преди 15 години

Успех в набирането на балъци!Гошко тази схема я знаем отдавна, ти си реферал нали :)

248

Comment

преди 15 години

Само нагледно доказваш, че такива "исобретения" се покриват! Вода беше! Само и сипа 2-3 капки от някяква кафява течност за катализатор и я запали! Беше огромен прозрачен съд (вероятно стъклен). Похлупи го почти веднага със стъклен похлупак за да не стане експлозия! Съшо и каквото писах за Diezel изобретателя на дизеловия двигател е самата истина! Прикривай обаче, прикривай! Върши си работата! Добре го даваш!

247

Анонимка

преди 15 години

*** ли? Еми то за това образованието ни е това ниво, защото се работи вече само с тестове и учебниците на децата са направени по такъв начин, че един родител дори и да има време да се занимава с детето си вкъщи много трудно би разбрал точно какво се изисква от дадена задача или упражнение. Хайде да изкарат един Германец и един Българин на средна възраст и ниво пред картата на света-да видим кой е по-умен и по добър. Кой според вас ще се ориентира по-бързо?

246

преди 15 години

Да де, запали водата и после изчезна щото го прибраха в психото :)оказа се че не било вода а спирт, ти трябва да си мноо *** да повярваш че запалил водата, никой учен не го призна, само ти :)Също както за Джон Атанасов дето никой не е чувал за него в чужбина ама ние си вярваме че е баща на компютъра и дори паметник му построихме, вижте в Уикипедия кои са бащите на компютъра, никъв Дж. Атанасов няма.

245

преди 15 години

какво бе,

244

zoro

преди 15 години

Тия IQ тестове са нещо като състезанията по далечно плюене на дъвка т.е нямат никакъв практичен смисъл...

243

Comment

преди 15 години

И без социологическо проучване, се вижда, че сме най-***! Мерилото е нивото на благосъстоянието ни и нивото на управлението ни! Тройната коалиция! А гордото ни изобретение да запалим водата! Опита беше демонстриран по телевизията от зала ! на НДК на световния екологически форум 1989г. (тогава, когато нашите еколози, включително артиста Петър Слабаков ядоха боя от Живковата милиция в градинката пред "Кристал") лично от изобретателя Кубрат Томов. Опитът трая 10 секунди не минути. Скоро след това Кубрат Томов "изчезна" в САЩ (вероятно Хюстън или Лос Аламос) и аз се страхувах да не се повтори съдбата на немския учен Дизел, който доста по-рано е направил такива успешни опити, но е изчезнал загадъчно в една буря от борда на кораб на който е пътувал с версия за загадучно "самоубииство".Кубрат Томов обаче наскоро се появи в България! Колкото и оригинално да е такова откритие, самото неизползване и покриване показва ясно, че има сили, които ни контролират и ни предпазват от детински постъпки, като едно такова "откритие" Госпд ли е, Масонска ложа ли е не знам, но и на децата от прогимназията е ясно, че жизнената среда на земята се крепи на "КРЪГОВРАТА НА ВОДАТА" (т.е. водата не се губи като такава, а само циклично се върти преминавайки през различните си агрегатни състояния! А както казва знаменития Мирча Кришан (Румънец) "краставицата е 98% вода!" Та помислете малко драги Български Първолаци какво би станало, ако се излезе от този кръговрат и започнем да използваме водата, като гориво от което обаче не можем да произведем достатъчно енергия за да възтановим изгорената вода! Та толкова за "гениалните ни открития!

242

преди 15 години

Бе кво се вързвате на тия тъпотии!

241

преди 15 години

"Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма. "Преимущества? Нее, капитализма няма никакви преимущества пред социализма. Освен всъщност едно - докато при капитализма 90% от обществото са различно богати, то при социализма 90% от обществото са еднакво бедни.

240

alles liebe

преди 15 години

da be da,germancite na pyrvo mqsto...napravo shtqh da padna ot stola...tiq sa tolkova zadrysteni i bezmozychni,che po-daleche ot beliq wurst ne vijdat.

239

преди 15 години

"Други предлагат за най-умна нация да бъде провъзгласена тази, която е направила най-много открития през ХХ в"Ами тогава безспорният номер 1 са САЩ.

238

пешо светулката

преди 15 години

Те и " Lehman Brothers " имаха висок кредитен реитинг.....

237

преди 15 години

Много си точен!Само така!

236

Хамлет

преди 15 години

Всички са еднакви. И тези изследвания са силно политизирани и тенденциозни. Изследвайте всички, кой знае какви данни и откъде са ги взимали. Защо българчетата печелят всички олимпиади по математика в света? Няма *** нации!!! Има *** "писатели" по форумите. Нито се гордея, нито се срамувам, че съм българин. Нямам нито заслуга, нито вина, че съм се родил тук. Но си обичам страната, а тези, които не я обичат, да си отидат. Но да не говорят и пишат глупости.

235

pit

преди 15 години

Ами що не сложат приложат един тест за интелигентност по който е е правено проучването да го видим и да се пробваме?

234

очевидка

преди 15 години

Ако не съм живяла в прехвалената Ирландия повече от година - да повярвам, че имат учени, дето могат да правят изследвания! Деградирали и пияни комплексари (руснаците - пасти да ядат - тия пият повече)!

233

Hard Rock

преди 15 години

Това е последица от 19 години нихилистично и псевдолиберално управление на страната ни и разграждане на държавността и ерозирането на българската национална идентичност от престъпни партии като ДПС, антиконституционни по своята същност, с антибългарска насоченост, наследница на една шайка, извършвала терористични актове и убивала невинни български граждани, в това число и деца. ТАзи престъпна шайка от предатели целенасочено действа за разбиването и отслабването на българската държава и ликвидирането на успешната българска образователна система е едно от криминалните им деяния. В момента образованието ни е на кота нула, а гаврата с българските учители продължава. След като миналата година бяха унижени от тройната коалиция пред цялото общество, днес доганчовите слуги продължават да закриват български училища и на тяхно място да откриват ислямски центрове за обучение. Промиването на мозъците на българите ,изповядващи исляма вследствие приравняването на религията с турската идентичност е едно от най големите престъпления в съвременната ни история, извършено от шайката ДПС. Време е всички ние да се събудим от летаричния сън и да заявим на изборите догодина- вън ДПС от властта, крадците и мошенниците в затвора, националните предатели - вън от България !!!