118

Анонимен

преди 11 месеца

Радев е срам и позор за българският народ.Льотчика ще бъде записан в историята като най-долният русороба готов да продаде България на Просия.

117

Анонимен

преди 11 месеца

В Украйна всичко върви на зле. Ама на много зле! Това го вижда целия свят, и само един пълен олиrофpeн, може все още да си мисли, че проcтотията ще победи! Не - тя умира! И времето и изтича!

116

Смешници ППДБЛГБТ

преди 11 месеца

Вчера смешниците от гей дружинката ППДБ-ЛГБТИ подлъгани от коалиционните си партньори ГЕРБ и ДПС в бесния си стремеж да гласуват срещу референдума за еврото на Възраждане са гласували на две четения не решение на правната комисия,а решение на инициативния комитет за референдума.Така на практика шарлатаните узакониха референдума.

115

Реалност

преди 11 месеца

Така и не разбирам за какво докараха Зеленски в София... Зеленски по принцип е господин никой, той унищожи държавата си слушайки чужди съвети. А имаше възможностти. Ако некой си спомня Зеленски беше избран защото обеща да спре войната в Донбас. Всичко останало са празни приказки от празни хорица с изгладени от пропагандата мозъчета.

114

Vol'Jin

преди 11 месеца

В тия два милиарда мръсно пране на SS - Сакскобурготски , Станишев имаше пари от МОН, от разни знакови сделки, рушвети за концесии и др.

113

Анонимен

преди 11 месеца

Президента показва здрав разум крим е бил руски и ше бъде руски украйна трябва да леят няколко десетки години крьв за да си го спечелят русия е водила войни за този полуостров с турция от средата на 16 век

112

Самарин

преди 11 месеца

Дядото беше назначен от академика, за да могат двамата да се противопоставят на президента Р.Радев.Някой да им каже, че 90% от българите са на страната на нашия президент, по отношение на "братска" Украйна. Малкия човек, се запени да чете от списъка, колко оръжие трябва държавата ни да му достави. Това му нахалство ,отврати нормалните хора.

111

Пак по опорката?

преди 11 месеца

Исках да кажа, че Радев е върховен рублажия, наистина. Ще схруска Костя Копейкин като стой та гледай!

110

Пак по опорката?

преди 11 месеца

До Парадокс Бг: Парадоксът е за т'ролове като теб. А президентът Радев, като върховен главнокомандващ е длъжен да служи на интересите на България и да се грижи за боеспособността на българската армия. Което и прави.

109

Въпрос

преди 11 месеца

Някой от МО може ли да даде информация как така миниьтър Тагарев (по негови думи) е служил в Украинската армия без да получава заплащане. А ние би трябвало да си помислим дали човек, който е служил в армията на държава, която не е член нито на НАТО нито на ЕС може да бъде министър на отбраната в България.

108

Анонимен

преди 11 месеца

И накрая другаря Радев се оказал... ПРАВ.

107

Парадокс Бг

преди 11 месеца

Радев уж е военен пък прилича на жалък страхливец. Зеленски уж е артист, пък се държеше по-мъжки от Радев.

106

Право на мнение!

преди 11 месеца

Другарят Радев ще усети изолацията от институциите в целия ЕС заради неадекватното си поведение! Срам за България!

105

Vol'Jin

преди 11 месеца

В смисъл мога ти изброя двадесет имена дето искаха да му видят сметката на това франсеее и всичките с по-големи възможности от мен и защо решихте , че съм точно аз????

104

Анонимен

преди 11 месеца

Гласуваш за Рублю Радев получаваш Митрофанова. Това е ясно още откакто го рекламира в шоуто на плешака, ама българина обича да е нефелен и със затворени очи.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Тези "ястреби" като им свирнат отбой и ще си подвият опашките под строй, толкова им е героистиката на нашите пишмани.

102

Vol'Jin

преди 11 месеца

За онова франсе дето изпра към 2 милиарда пари от лобизъм на Сакскобурготски и приятели ли става на въпрос? Наредете си но опашка!!!!

101

Vol'Jin

преди 11 месеца

За онова франсе дето изпра към 2 милиарда пари от лобшзъм на Сакскобурготски и приятели ли става на въпрос?

100

До 112

преди 11 месеца

Ти си онзи с никнейм младия с харема или нещо такова, където все разказваше преди години къде отиваш хахахаха смял съм се от сърце...Айде, лека дрямка!

99

до 102

преди 11 месеца

Хахахаха хахаха Точно. Ами не го обявяваха дали ще кацне понеже имаха план да се отърват от него американците и да накиснат ГРУ. Само в България и Сърбия може да се обвини ГРУ,че са думали Зеленски. Ама изтече инфо и се чудеха какво да правят. Щяха да го сготвят като Гешев, но къртици има навсякъде и ги издадоха. А после *** доказвай кой го е сготвил. Нали видяхте Зе кацна с бронежилетка. Сигурно е пътувал и с парашут на гърба. Щяха да накиснат България за убийство на президент.