126

Анонимен

преди 11 месеца

Айде бачкерите се развилняли из коментарите. Знаели ли сме какви били доходите извън София. Еми, знаем, да. Няма ограничение откъде да работиш през 2023та в 90% от квалифирирания труд. Аз работя от село. Жена ми- също. Децата са на ДГ на село. Сформира се един хъб от млади спецове из селата. Направо мед ми капе от сърцето. За справка- на село печеля по около 45к месечно в добри месеци. В месеци спокойни- около 15. Ама то не става с умения от 67ма големия снЕг. Да копаме можем всички и да орем.

125

Да бачкат маймуните

преди 11 месеца

да станат човеци! Значи, на станали 100 човека, мераклии да бачкат 69 маймуняка.

124

Станчо

преди 11 месеца

В държавния и общинския сектор получават заплати 10 пъти над това което заслужават като реално свършена работа.

123

Е-роб

преди 11 месеца

Добре, че хората внасят евро тука, че да гърмим здраво - коли, заведения, нови къщи , естестествено си жертвахме армията и бъдещетите поколения ,както и културата, но на кого му пука хах

122

Анонимен

преди 11 месеца

И откъде ще дойдат тя хора,тая въобще има ли на представа какви са доходите на заетите извън София и какви са цените на всичко,как въобще може да и минава през главата,че някой ще ще дойде тук,ще плаща наем,ще издържа семейство и ще се храни с такива пари?

121

Пантофий

преди 11 месеца

"Конец економики" , на Дугин може да прочетете да Ви станат ясни някои неща

120

Анонимен

преди 11 месеца

Кадри няма. Даваме 15к лв. нето без бонусите за Cloud Architect. Няма. Просто няма. Наемаме фрийланс хора от чужбина. И ние, самите, сме хем на трудов договор, хем на 2-3 фрийланс договори и вече 40к месечно в ИТ сектора се изкарват много лесно. Вече как се избивате по 1000 за склададжия в Лидл с 3к заплата не ме вълнува.

119

Ивановски

преди 11 месеца

Ако почнете да си търсите работа в България ще забележите че икономика няма. Има дребен алъш-вериш. Нито фирмите имат нужда от хора, нито хората имат нужда от тези фирми.

118

Анонимен

преди 11 месеца

В Русия са построили нова съвременна магистрала до Черно море. Също така направиха магистрала до Крим, минаваща по новите територии. В Русия няма НПО екотерористи, които да блокират всяко строителство. Всички НПО са чужди агенти, на които се плаща от различни фирми, включително от западни фирми. Всички НПО трябва да бъдат забранени, а участниците им арестувани.

117

Анонимен

преди 11 месеца

Ще дойде време да се предлага и по-високи заплати от Централна Европа и пак няма да има кандидати. БГ политика!

116

Анонимен

преди 11 месеца

Айде бе нали ИИ щеше да ни направи по-производителни , Видов ден идва, днес е само по нов стил ;)))

115

Анонимен

преди 11 месеца

Някой да го обясни на ***. Прости и необразовани хора в България има много, но такива никой не търси. У нас липсват квалифицираните кадри, които да работят, потребяват и да си плащат данъците тук. Защото голяма част от тях заминава в чужбина, заради по-добрите условия за отглеждане на деца. Заплатите са относително нещо, България не е лошо място да си харчиш парите, но не става за живот.

114

Цонев

преди 11 месеца

Без чужди инвестиции ще има само лозунги, лъжи и празни обещания т.е. социализъм. А чужди инвестиции не чакайте в дълбоко корумпирана и дивашка държава която слави Русия и нейната варварска война.

113

Анонимен

преди 11 месеца

Болна тема! :)))

112

пенс електорат

преди 11 месеца

Няма да има кой да издържа предателите от 89-та, тцтцтц

111

До 97

преди 11 месеца

Мислиш ли, че нашенските бизнесмени знаят кой е Доньо Донев, кой е Борис Димовски или Радой Ралин ?! Съмнявам се.

110

Общ работник

преди 11 месеца

До 110 - Жестоката истина за разпределението на благата. На всички набедени за бизнесмени трябва да им се повтаря ежедневно, постоянно!! Свършиха балламутрниците, които работят за жълти стотинки. 30 процента, минимум!! Или да си работят сами.

109

Анонимен

преди 11 месеца

Ама това е невъзможно,при 450 милиона европейски трудов пазар,благоденствуваща България с такова високо и достойно възнаграждение на труда да се оплаква от някаква си липса на кадри?

108

Спас

преди 11 месеца

Кой изгони младите от България: ДПС, ГЕРБ и БСП основно. И няма да се върнат при тези мизерни заплати. Забравете.

107

Хейт

преди 11 месеца

Мечтата на капиталиста: че някъде го чакат обучени добросъвестни кадри, които са готови да му бачкат до изнемога за без пари. Ако случайно не разбрахте, кадрите обучени от соца вече измряха. А в настоящия обществен строй образованието и квалификацията са доста скъпи и дългосрочни инвестиции. И преминалите през тях няма как да ви бачкат за без пари.