27

Мдааа

преди 1 година

Кривой рог родното място на зеленчука остава без вода лятото

26

15-ка

преди 1 година

Украйна отдавня спря водоподаването на Крим от този язовир. Так что , не пиз.ди, бля!

25

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми защото в "Русская весна" не се занимават с политика, а само с данни за случващи се събития, има достъчно много и видеа , включително и за взривения от укрите язовир , за да гледаш нагледно какво се случва, без дори да четеш!

24

Анонимен

преди 1 година

И от какъв зор да влизам в Русская весна, тяхната версия е една, на Украйна друга, по каква причина да вярвам на руската версия

23

Анонимен

преди 1 година

Сега да не се чудят украинците, когато руснаците предприемат масирана атака и завземат тази река! На Зеленски не му дреме, той не убива неговия си народ, а убива украинците, използвайки ги за пушечно месо!

22

Анонимен

преди 1 година

само че рашките нямат полза да се самоудавят на низкия бряг на който са им силите докато урките са в изгодна позиция да си върнат достъпа дио устието на Днепър

21

Анонимен

преди 1 година

В случая май че,Зеленото наркоманче,е действало без знанието на САЩ???!-:) Тарикат!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Влезте в "Русская весна", там има много статии за взривения язовир, украинците са го взривили, за да принудят руснаците да отстъпят на сухото, но са заляли 80 населени места, хора и животни, цяла къща плуваше, отделно водата носеше някакви мини, които са били сложени доста преди това от украинците и с прииждането на водата са се затъркаляли, опасно е!

19

ОБИЧАЙНИ ЗАПОДОЗРЕНИ

преди 1 година

Логично. Рисия нали си взриви тръбите на Северен поток. Сега си гръмна и стената на язовира, който контролираше и който захранва Крим с вода, който охлажда АЕЦ Запорожие и чиито води наводниха основно по-ниския източен бряг на Херсон, контролиран от Русия и отнесе изградената им първа отбранителна линия. А това, че Украйна редовно обстрелва стената на язовота с артилерия не се брои. И че скоро ще се образува почти сух коридор за ВСУ да преминат на мястото на язовира и да атакуват източния бряг.

18

Анонимен

преди 1 година

100 % са украинците. Това е отбранителна стратегия за да не могат руснаците да пробият през Херсон . Защото ако пробият там край с Украйна. По същата идея е у нас язовир Ивайловград. Бум стената и Одрин замина, заедно с армията ако настъпва откъм комшиите. Това е стара съветска концепция за отбрана .

17

Ss

преди 1 година

Руснаците гръмнаха язовира да може техните хора в Крим да са жадни ...

16

Анонимен

преди 1 година

Стане ли гаф с АЕЦ в Украйна, НАТО влиза с пълна мощ ! Тъпите руски ватенки пияни се усетиха какъв гаф сътвориха, защото вместо да удавят селяните на Украйна , ще оставят една АЕЦ без охлаждане за което са нахокани и от техните си висши власти. Умен народ а с прости управници и страхливци са рашъните

15

1234

преди 1 година

ей сега е момента да се правят основи за чуждестранни инвестиции - всичко се пише на гз на руснаците.денс вец, утре пристанища и мини. ще има работа за още 100 години.

14

Само да вметна

преди 1 година

Хайде сега,ако Хамериканциъе са хора на " честта". Да ни " светнат" де! Кой е прав и кой лъже! То те,нали са големи " шпиони" и имат факти и данни,чрез Сателит и снимки,да кажат,от къде точно е излетяла ракетата към централата? Ама нещо си " траят" мисля?? Ясно! Ако бяха Руснаците,да бяха показали вече " данните си"! Интересно защо само когато им отърва,се " показват" " Всичко знаещите"?-:)))

13

100%

преди 1 година

До Анонимен ..В природата на укрофашистите е да рушат. Нищо не са построили, само рушат и пълнят джобове.

12

Е?

преди 1 година

Точно в момента няма никаква актуална информация какво се случва,но до 1-2 дена ще се разбере...

11

ДДТ

преди 1 година

Руснаците водоснабдяват Крим с вода от Каховското водохранилище и се опитват да го разрушат?! Всеки с повече от 15 грама мозък може да се досети кой го е направил и кой му го е поръчал. Айде молим, не ядем доматите с колците!

10

До вервайте

преди 1 година

Щом укрите отричат е сто процента какви са ги вършили. Ако в следващите дни има масирани атаки по Киев, никой да не се чуди защо са. На всяко действие обратно противодействие.

9

До Тео

преди 1 година

Муа ха ха ха ха. Да бе...руснаците са се борили, за да завземат територии, за да си ги унищожават. Там където е станало това, правителството е руско бре "мозук".

8

Факт

преди 1 година

Не е ясно кой е, но се случи точно когато украинците успяха да направят предмостие на левия бряг и натрупаха войски по островите. Сега всичко е евакуирано. Активните бойни действия се отлагат за поне две седмици.