134

Ппдбгерб+

преди 11 месеца

Нали щеше да бъде "прайд препърейшън" или като се добавят банкянските наркомани от София Запад, обратните ще правят преврат и стават неукротими...

133

ира

преди 11 месеца

Вижте колко е грижовен и придвидлив.

132

Анонимен

преди 11 месеца

До сега не малко примери има хамериканско посолство в някоя държава да предупреждава гражданите си за нещо и хоп, изненадаващо точно там става сакатлък, ей така спонтанно. Така че внимавайте тия, дето ще ходите на протеста, а най-добре не ходете.

131

ключова фраза

преди 11 месеца

"Дори демонстрациите, предназначени да бъдат мирни, могат да се превърнат в конфронтация и евентуално в насилие." -- А когато си купил и пратил провокатори, насилието е сигурно! Краварите имат богат опит, може да им се вярва поне в това отношение.

130

Невероятни тъпаци

преди 11 месеца

Всички снимайте колкото се може повече - лица, ако разпознавате участниците в този платен протест публикувайте имената и адресите им в социалните мрежи. Съвсем ясно, че се отива към бъдеща мобилизация - ето тия ще ходят, изобщо не си правече илиюзии, че ще може да изпратите в Украйна мен, моите деца и моите роднини. А ония, които искат кръв - ако това беше в САЩ щяха да им лепнат 10г затвор за вътрешен тероризъм със забрана да ползват самолети до края на живота им!

129

Азиатката

преди 11 месеца

Война ли ще има ?

128

Съмнител

преди 11 месеца

Що бе?От какво ги е страх гражданите в развитата ни правова ервоатланрическа демокрация?Хаха! Американците да не имат заговор за провокации и атентати пък после да викат че Путин е виновен?

127

Анонимен

преди 11 месеца

Тземците да ходят да мучат, а богопомазаните кравари да избягват маршута им, ето каквоо мислят за вас вие с пдчовеци за краварите. :-)

126

Анонимен

преди 11 месеца

Призовавам протестиращите привърженици на ПП да не се поддават на провокации и да помнят, че преди всичко са българи!

125

Анонимен

преди 11 месеца

И какво му е хубавото да сме в НАТО? Утре ако НАТО реши да мобилизира български мъже и да ги прати да се бият някъде за чужди интереси?

124

Анонимен

преди 11 месеца

Ония агресивните роми, които се заканваха вчера за Майдан, да си имат късмета да пробват, жална им майка после !

123

ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ

преди 11 месеца

ПРЕЗ 1989 Г. БЪЛГАРИЯ ФАЛИРА СЛЕД 45 ГОДИШЕН ЖИВОТ НА ЗАЕМ И ЧЕРВЕНИ ЛЪЖИ.ЩОМ БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАЛА, ТЯ Е КАТО ЕДИН КЛОШАР- И ЩЕ СЛУША ТОЗИ, КОЙТО Я ФИНАНСИРА...

122

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 118 Чибба бе бот краварски ще викаш копейка на *** ти дет се продава за толкова на магистралата на Боко-Тиквата.

121

Анонимен

преди 11 месеца

това не е протест а празник! От посолството джиросаха мутрите с националните предатели във вечен съюз!

120

Анонимен

преди 11 месеца

Червените фашисти освободиха България *** такава като не ти харесва това ей там зад океана е сатанистка Америка отиди там и ще ядеш и пиеш

119

Анонимен

преди 11 месеца

Новият посланик на САЩ е най-страшният ни враг, който сме имали в последните 30 годони. Този е бил преди това в Хаити посланик и там убиват президента на Хаити. Херо Мустафа беше супер за нас. Обаче новият господар е дошъл с цел да разпали на всяка цена война с Русия. В момента сме точно като Украйна преди войната.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Ясно. Да разбираме, че западните ни приятели са планирали фойерверки. Така ли ще ни започнат мaйдана?

117

Анонимен

преди 11 месеца

До R.I.P Така е аз нито за тази колония ще си бия нито за тоя заспал(друга е думата, ама айде) народ. Ботев умря напразно за това племе.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Това не е притест, а манифестация. Протест е ако си в опозиция, в случая с.роаоиднитв партии преядоха с власт и явно имат нужда да го отпразнуват с джднсъ.ска манифестация

115

ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ..

преди 11 месеца

СА ТЕЗИ, КОИТО ВЕЯТ РУСКИ ЗНАМЕНА В БЪЛГАРИЯ...... ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ СА ПО-ГОЛЕМИ ЗВЕ. РОВЕ ОТ ДРУГИТЕ....