51

Samo minavam

преди 1 година

Голямо квичене ще да е било

50

Израждане

преди 1 година

Срам е за българите, че вкарват подобни хора в парламента. Възраждане е една глуха структура за усвояване на субсидии и руски пари.

49

Анонимен

преди 1 година

Вешев от Възраждане трябваше да препарира боооклука Манол Пейков след като оня му счупи очилата.

48

ицо

преди 1 година

Възраждане са антибългарска партия. Писна ми да сме в тинята, щото по-елементарната и посредствена част от съгражданите ни не сприат да се връзват на Барековци, Воленовци, Трифоновци и сега модерната Копейка. Нямате научаване и ще седите в тинята.

47

Анонимен

преди 1 година

Тия от Възйльопане извадиха ли маникюр да почнат да се дерат и да скобят плитки

46

Пазете се

преди 1 година

Пазете се от проруските провокатори. За да провалят усилията за проевропейски кабинет са готови и до бой да се стигне. Трябва на всяка цена да се върви към кабинет, който да изчисти проруската проказа, плъзнала навсякъде. Да се реже пр корен трябва и пп в това са прави. Но вместо приказки трябва експертиза и правене.

45

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са национални предатели, народа пак ще го осъзнае като е вече късно.

44

Цончо Е гей

преди 1 година

Всички знаят за Цончо , очевидно е за Цончо - как ходи като си върти gynemo и с наклонена глава. Не знам защо се обиждат.

43

Ххх

преди 1 година

Тия даже не могат да се сбият като мъже,само се бутат и скубят като ученички

42

Тонката

преди 1 година

То маи всички са предатели.Никои не заштитава Бьлгариа Всеки си гледа партииния интерес.Тоес алчноста за парички и власт

41

Анонимен

преди 1 година

Ето това е то безграничната наглост- хващат лидерите ти в държавна измяна, а ти сочиш другите като предатели.

40

Анонимен

преди 1 година

Резил. Аз не виждам как keлeши могат да участват позитивно в законоабразуването. Тези с хапливите коментари и сщачащите на бой не са дорасли за депутати, и мястото им е на щанда да продават чушки и домати! То от нямане партиите номинират напоследък само npocтаци за да запълнят квотите за депутати. 2 години вече и все още падат без да са ударили дъното на идиотизъм, който се превръща в необходима и водеща черта за да се наричаш политик в нашата страна!

39

Анонимен

преди 1 година

Разбрах, че на един депутат му се счупили очилата, а друг го одраскали по бузата. Смятай как се бият мъжете, българи и патриоти.

38

Анонимен

преди 1 година

Горнооряовското джендърче Божанката като говори за отпадъци е редно да се отбележи,че семейната му фирма се занимава точно с това.Горнооряовските роми крадат релси и части от вагони и ги предават на Божанката в пункта му за вторични суровини.Има и заложна къща в града,където се продават гепани от местните роми вещи.

37

Анонимен

преди 1 година

Божанков е дал отлично описание на партията си. Само не разбрах защо е объркал имената.

36

Национални предатели

преди 1 година

Хо хо. На това му се вика виш дебилитет. Незнам в чий записи се говори за посолства и съгласуване, чистки на ключови постове и да не повтарвм разни работи дето всички са чули, но някаква част споделят твърдо дебилитете на ПП.

35

Анонимен

преди 1 година

До Darko, той дето се разведе, ама и сина му силно прилича на чичо Цончо! Все повече започвам да си мисля че са си правили тройки с жената на Копейкин и те двамата, като всеки е бухал който хване

34

Лора

преди 1 година

Ха,ха,ха,а Костя Копейкин и копейковци си мислят,че са по-различни от Божанков?! Та вие сте по-голямо Бо ....,Клу....Ци беее Лъжци,мошеници Беж при Митрофанова

33

Анонимен

преди 1 година

За съжаление на копейките и комунистите които са истински предатели на България, да не забравяме че комунистите два пъти са икали да ликвидират България като спре да съществува и бъде присъединена към комунистическия СССР, а сега това иска да направи зеления чорап Радев, но българския народ им дава 50 депутата от 240 така че нищо не могат да направят. Иначе веднага ще ни пратят в Евразия.

32

До Анонимен

преди 1 година

аз не знаех че това че като българин работиш за българските служби, те прави предател....ПРЕДАТЕЛ НА КОЕ БЕ?!?!?!?!?!? НА ПОСОЛСТВОТО ЛИ?!?!?!