94

Василев

преди 1 година

*** трябва да замени руската младеж , която избяга от диктатурата на национал социализма и войната!Агент Бренда Левания!ЦРУ!!!

93

Анонимен

преди 1 година

"До Анонимен - не е било компютър" От днешна гледна точка, да не е точно компютър с програма но за тогава се е водел електронен компютър с регенеративна памет. Все пак говорим за зората на компютрите.

92

ало Посолството

преди 1 година

ние сме Българи - не сме от вашите *** дето верват на изкукалия ви президент че Путин яде деца

91

Анонимен

преди 1 година

Забрана от Москва за украинското еврочленство е ново условие, макар че от месеци насам в публични изказвания руски дипломати и представители на ръководството са казвали, че това е вече неприемливо по същия начин,както участието в НАТО. Условието за руския език като държавен, т.е. задължение навсякъде да има надписи и на руски, както на руски език да се превеждат официалните документи, закони и кореспонденция,също е ново.

90

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма нито човешки ресурси, нито промишлен капацитет да замени загиналите войници и изгорялата техника. Първата армия, професионално обучени 215-220 хиляди души, беше унищожена до септември 2022 г. Вторият комплект беше унищожен през ноември-декември. Сега с Артемовск-Бахмут съсипването на третия комплект почти приключи. Украйна в момента може да изкара 150-200 хиляди души. От тях 50 хиляди са реално боеспособни.

89

До 100

преди 1 година

Искам руснаците тем да те освободят, хубаво, с един кол между краката. Да ги възхваляваш докато те освобождават. И семейството да ти го освободят с един пълнител.

88

Анонимен

преди 1 година

Всичко е изчистено докрай от оръжейните складове на страните от Източна Европа. Русия приключи с оръжията от съветско време. В момента унищожава само западно оръжие. Артилерийските системи са десетки, а не стотици - както във Франция, така и във Великобритания. Нямат огромни запаси от артилерийски оръдия, от дула за оръдията! А цевите трябва да се сменят след всеки две хиляди оръдейни изстрела. Има понятие изчерпаеми резерви.

87

Анонимен

преди 1 година

Русия действа внимателно както в политиката, така и във военната област. Не предприема радикални прибързани стъпки. Времето работи за Русия. Руските офицерите станаха по-добри, и войниците също. Научихa много неща. Подготви се много боеспособна армия. Ако трябва, Русия лесно може да освободи не само Украйна.

86

Анонимен

преди 1 година

"Отивам в Германия - Лаузиц и вътре в университета..една статуя на някъв.." - Ами този човек се казва Конрад Цузе и заедно с група учени разработват един от първите програмируеми компютри "Z3". Джон Атанасов е американец и разработват с Бери компютър за смятане на система от линейни уравнвния

85

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията с непосилния държавен дълг на САЩ отново излиза извън контрол. Таванът не позволява да се продължи заемането. От Конгреса се изисква да се повдигне отново. Ако това не стане до юни, страната ще фалира за първи път от 1979 г. Според прогнозата на Белия дом фондовият пазар в този случай ще се срине с 45% . Икономиката се готви за срив.

84

Анонимен

преди 1 година

Европейските народни облигации (Еuropean people's bond) могат да подкрепят възстановяването на Украйна: Намерен е начин да се източват още пари за Киев - или това са пари "за възстановяването на Украйна" , които ще се събират от обикновените европейци.

83

Василев

преди 1 година

Тествахме Пейтриът срещу хиперзвуковите прехвалени ракети, сега ще тестваме американските самолети срещу руските, а накрая ще тестваме руската рубла дали става за тоалетна хартия???!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

82

Анонимен

преди 1 година

Войната която САЩ започна срещу Русия в Украйна е първата война в която САЩ губят пари. Досега САЩ винаги са печелили от войните, дори ВСВ им помогна да излязат от депресията. Имат сега малко утешение че разграбват ЕС, но вече САЩ не са в икономически и военен план което бяха преди.

81

Анонимен

преди 1 година

Русия отвлича деца точно както турците са отвличали, за да ги направят еничари.

80

Анонимен

преди 1 година

Украйна е населена от априори предатели в това число Волжки българи, които приемат исляма, хазари, които приемат юдеизма, киевски руснаци, които са ту руснаци, ти поляци, ту литовци. През Прехода най-жестоките мафиоти са украинските. Тези хора на територията Украйна ще са дълги години в гражданска война. Проблемът е България и *** за цията в смисъл на оскотяването на българския етнос. Украинците у нас само могат да влошат този процес. Тяхното е нещо като духовна заразна болест.

79

Анонимен

преди 1 година

Русия не е направила нищо лошо на България. Дори след 9 септември България е била силно изостанала държава като образование на населението и икономика. Без индустриализацията през социализма АМА НИЩО нямаше да има на тази територия. Цялата инфраструктура е на доизживяване от соца. Парадоксът, който не е точно парадокс, са внуците на комунистите, които неистово пожелаха капитализма.

78

Хемус

преди 1 година

Важното е,че булката на зеленото мекотело беше усмихната на коронацията на Чарлс Три!Широко и е около врата,като на всички укри тука във Варна

77

АХ ТЕЗИ ЛОШИ

преди 1 година

РУСНАЦИ, АХ ТЕЗИ ДОБРИ УКРИ > ЕЛиМЕНТАРНО БЕ *** > ТИ НАУЧИ ЛИ ПАДЕЖИТЕ ?

76

До 83

преди 1 година

Отивам в Германия - Лаузиц и вътре в университета..една статуя на някъв, попитах германците кой е този - е как не знаеш ..той е измислил компютъра германец ...!!! Викам Джон Атанасов, никой не е чувал за анего знаят че германец е измислил компютъра. Тогава разбрах, че всяка държава има собствена адженда/пропаганда да подържа духа на поданиците си дори и с лъжи!

75

Анонимен

преди 1 година

До 77 не знам за какво съединение говориш докато има хора подкрепяни от партия които на 3 ти март на връх Шипка по време на българският химн веят руски знамена?