225

Бориславов

преди 1 година

Български писател е получил награда,ти да не би нещо да ревнуваш бяла златке? Или и ти бързо забрави как викаше Бойко к...ви, а после се прегърна с него. Сега наричаш Георги Господинов пренебрежително Гошо. Ти какво очакваше да спечелиш? За статията да освободим Альоша от наряд във вестник Демокрация, какво ще кажеш ти дърта гиди пияницо? Волене, Волене знам че търсиш евтини сензации, като омаловажаваш чуждият труд. Все пак не ти е за първи път.

224

Анонимен

преди 1 година

Прав е Сидеров. То, че никой от тези възторжени proclametors ще си признае, но какво от това! ПРАВ Е!

223

Кирил и Методий

преди 1 година

Сидеров на едни избори събра маса гласове и после ги предостави на ,,уж опонентите" си.От тогава е ,,второ място".Като се понапие чат-пат се сеща и за жени.Иначе си седи в къщи по халат.Никъде не го викат и търсят веке.

222

Киро

преди 1 година

Йес, Уау, Конгратилейшънс, Вери гууд, Хепи 24th май !

221

анонимен

преди 1 година

Про сто тия та блесна. Браво на Сидеров. Сром за президента и тем подобни ясно неуки и прости хора.

220

Сега

преди 1 година

Този празник е на децата и недейте да го мешите с политиката и да търчите към рускопоклонничеството все пак сме в ЕС срамота.

219

Отечествен фронт Г-Г

преди 1 година

ЧЕРВЕН тартор навремето каза:"Само и единствено ШЕФЪТ на червените партизани ГИНЬО ГАНЕВ знае абсолютно всичко за По света и у нас"................С напълно истинско отвръщение и погнуса а и вътрешно несъгласие победилите Адолф Хитлер:Великобритания,Франция,САЩ и сие помагат на Партизанския Отечествен фронт във България но част от тях са били деградирали червени геноцидни инквизитори на много хора в червените концлагери на БКП

218

Фил

преди 1 година

До коментар 242Да:Значи според теб,който не е русофоб е русофил...Не всички са фоби и фили,Така смятат само комплексираните русофобчета,който имат нужда да мразят нещо..Може би така се считат значими...А да мразиш една нация,независимо дали е руска,евреиска,българска е фашизъм,господа "демократични"фашисти

217

Анонимен

преди 1 година

Изкуството трябва да се адаптира към липсата на образование.

216

Зозо

преди 1 година

Болен не признава Букър. Той иска значка от вестник "Правда" :))))))))))))))))))))))))

215

Само Хумор

преди 1 година

Николай Хайтов се разхождал през 90-те на 20 век в квартал Изток и гледа на Земята лежи полугол човек,отива и му оставя 5 лева............Питат го ЗАЩО бе Хайтов а той отвръща :"Аз на Радой Ралин няма как да не помогна"........Ама това беше синият левскар Георги Соколов бе Хайтов го отварят спътниците...........и тогава вече събудилия се СОКОЛЕТО казва:"Значи може несменяемия шеф на ДПС Ахмед Доган да се казва Ахмед Сокол а не можело 5 лева за алкохол от Хайтов"

214

Анонимен

преди 1 година

Тук май самият воленчо стои и хейти и слага минуси на коментарите или някой от неговия екип. То останаха ли хора около болен сидеров?То бива простотия и завист ...

213

Анонимен

преди 1 година

А който злобее какъв ерудит е? Сигурно хората, дали наградата на Господинов са *** според теб?

212

Вива

преди 1 година

Зарадвал се даже и Стоичков, пише тук един "литературен ерудит"! Е, колкото човек е по-неук и ***, толкова повече се радва, като луд на шарено.

211

Анонимен

преди 1 година

СИДЕРЧО ПРЪДНЪТА ПИЙ СИ ТАМ КЪДЕТО СИ УИСКИТО И НЕДЕЙ ДА ДРЪНЧИШ КАТО СМАЧКАН ЧИНЕЛ!!...

210

Кобра

преди 1 година

До #246 - това е недостойно и неподходящо. Всеки може да побелее и със сигурност ще побелее ако доживее до това. Въпрос на време е, а времето си тече за всички. Не е нещо лошо, не е порок. Защо искаш да го обидиш с това, че е побелял? Това не е срамно. Срамното е друго. Срамното е да се наричаш патриот, а да се кланяш на русия. Това е срамното. Това е недостойното.

209

Анонимен

преди 1 година

Този напълно побелял индивид от Ямбол се бори с друг активно побеляващ индивид от варненския кв. Максуда за титлата "Поцелуйко номер 1"

208

Кобра

преди 1 година

Дори Стоичков, който е *** и неук футболист се зарадва на наградата като българин. Зарадва се на друг българин, който по някакъв начин прославя България с нещо хубаво. Не са много поводите за радост напоследък. Политически скандали и всякакви други простотии. Едно хубаво нещо да има и завистливият Сидеров да го оплюе. Ами талантлив е Господинов, постигнал е нещо, получил награда. Като не можеш да се зарадваш, поне си замълчи.

207

Анонимен

преди 1 година

До коментар #235 Българин - аз не виждам тук някой да се срамува от българската писменост. Няма причина за това. Какъв е точно проблемът, не разбирам? Волен, типично в свой стил се е изцвъкал със злоба и простотия, омраза. Завист. Противопоставяне, търси под вола теле. Хората си имат награда, преценили са, дали са я на български писател, ние типично по български се скарахме помежду си, ще се изядем с парцалите. Осъзнайте се, хора! Радвайте се на хубавото, не го превръщайте зорлем в проблем!

206

Да,

преди 1 година

Сидеров открито завижда на таланта на Георги Господинов! Русофилите по това се познават- по злобата и завистта към способностите на по-кадърните от тях. Вместо да се зарадва на наградата като българин, той пише саркастичен коментар, което го прави още по-жалък.