60

Факт

преди 1 година

Даммм, спасение вече няма...или може би като едно време образование в Русия...там едва ли жендърщината се толерира така безнаказано :)

59

ОФчу

преди 1 година

Мръсни думи? Ами "подтекта" на тези думи? Я си представете, става сутринта детето и пита " мамо, тати пъхна ли ти го вчера вечерта?".

58

Еми

преди 1 година

Това ли са прословутите европейски ценности?

57

Исуса

преди 1 година

Евро Ценностите, з акоито се говори постоянно, как ги следваме...ми да ето следваме ги...педофилия и цинизми вече и в 5 клас...чудно...от до година ги питайте още в 1 клас къв пол искат са децата и да се приключва

56

Анонимен

преди 1 година

По прицип всички автори на учебници и учебни помагала трябва да представят данни дали имат връзка с партии, НПО и в какви организации участват или са имали вземане-даване. Това трябва да се вмени и като изискване за всяко издателство, което публикува помагала за учениците. Тогава и скандалите ще намалеят. Преди няколко години МОН накара две професорки да си изчистят прокомунистическия уклон в учебника по история за 10 клас.

55

Анонимен

преди 1 година

И пак дракончета и пак перверзии и педофилия -нищо ново ,те така винаги действат жидо-рептилския сатанистки (елит)и обслужващия го политико-медиен и образователен слугинаж в България.

54

Анонимен

преди 1 година

Ами защото НПО към съответните министерства трябваше отдавна да ги изритат, единствената им цел е смучене на държавни пари

53

Рептили

преди 1 година

Ама ние не спим токова дълбоко все още!!!

52

Истина

преди 1 година

Типично последователност за педофилия, проект прозореца на Овертон.... етап 1: в началото се говори с отвращение, но започва да се говори.... сега сме на него. Ако няма кадърни в държавата ще минем на етап 2... докато стане реалност....

51

Асан

преди 1 година

Да му пъхна *** салам на щерка му.

50

...

преди 1 година

Тези от МОН може да го поемат целия докато сливиците им започнат да усещат една топлина и тогава ще си говорим какво да докосват с език....

49

до 51

преди 1 година

Ти си типичен представител, виж си ника...изказа....майкаа плаче , за теб е късно, ама за децата още има шанс. Впрочем ползваш кондоми нали? Искрено се надявам да е така, че да си последен в родата :)

48

Анонимен

преди 1 година

Ники Теллалов гарантирано е педофил, след като пише за малолетни книга със сексуални отношения. Нито един нормален човек никога не е сядал да пише за деца книга със секс в нея. Единствено на педофил може да хрумне това. И не, на 11-12години изобщо не мислят за секс!? Каквото и да си фантазират и да се убеждават педофилите!

47

Котка

преди 1 година

До ясно като 2+2 Ясно е, но в момента е модерно 2+2 да е колкото ти идва отвътре. Напълно си прав, между другото; за всичко. Нещата биха се нормализирали бързо, ако всички родители просто спрат чалгата. И телевизора по възможност. За съжаление за девет от десет това ще е като да спрат да дишат...тъй че надежда няма. Мислещите нормални хора си спасяваме децата от азис поединично. С цената на изолация и самота.

46

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, чуйте си децата как говорят и тогава дрънкайте глупости! "Чукане и пъхане" в речника им няма, защото директно си казват "ибане", псуват, и ръсят цинизми без да им мигне окото! Държавата ви виновна, че от малки ги възпитавате на простотии

45

Факт

преди 1 година

На фона на това какви ги вършат тези младежи това е тъпо шоу.

44

Анонимен

преди 1 година

След като се нормализира и вече е на път да се идеализира хомосексуализмът, сега на ред идва следващият "проект" - да се нормализира педофилията! АМА НЯМА ДА СТАНЕ!

43

до Кире

преди 1 година

Не си прав, поне едно място трябва да има друг пример-училището...вкъщи и на улицата ни заливат така е , но поне училището трябва да може д апокаже, че има и друго !

42

До 43

преди 1 година

Оф, тая па от бегемама! "ако някой родители позволяват да се кълчат на азис" какво някой родители *** пат ко!!! Всички сте такива чалгопитеци!!! "на бе миличку тоо тилифон и ходи седни ей там си пусни нещу"

41

Цирк

преди 1 година

"децата"на тази възраст гледат порно и се друсат а тези вместо да си видят какво правят децата им,вдигат шум за нищо .