157

преди 15 години

Любимата песен на ББ е Батальона се строява софиянците реват

156

преди 15 години

Целият свят е срещу бойко, а той е толкова велик - как не ви е срам, той направи толкова много неща за София, открадна толкова много пари, а вие не спирате да го плюете

155

преди 15 години

Нека гласуват овцете за Бойко, той ще разкара комунистите, както бсп разкара и разследва царя, преди избори всички говорят за разследване на сделки и съд, но като дойде време за коалиране и правителство, се забравя за обещания и почва старата песен на нов глас. Така че хубаво си мислете, кой е ББ и за какво се бори, кой го вкара във властта. София изглежда ли по добре, има ли разлика от управлението на ББ, има ли *** по улиците, има ли незаконни строежи, зелени площи предвиждат ли се?

154

преди 15 години

ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ ДА ГО ТУРЯТ НА МАЙКАТА В СЕЛСКАТА МИРИЗЛИВА СЛИВА, ОТ КОЯТО СИ СЕ ПРЪКНАЛ,

153

преди 15 години

Дер Щандарт е казионен вестник на БСП. Да живее Бойко. Какво разбират австрийците от нашите работи. Доган е платил на австрийците.

152

преди 15 години

Да, много хора псуват Биг Брадър, за дето хората вътре били простаци, а това всъщност е извадка от народа. Аз лично познавам много висшисти, които да интелигентни на хартия, но са пълни алкохолици и псуват децата и жените си. Хората в къщата са ПРОСТАЦИ, защото са извадка от тоя *** народ, значи такива сме ние българите. Знаете ли, че алкохолизмът е дълбоко заседнал в народното ни съзнание (народните песни - тип "дай ми вино за да пия")? Мъжете много често са потни, миризливи, наливат се с ракийка по повод и без повод и псуват, а жените са домакини или пък стават *** за да не са домакини. Ето това е действителността, няма какво да се лъжем.

151

az

преди 15 години

i koq e tazi stara 4ast na sofia? moje bi prehlupenite kasturki ili blokovete s izpopadala mazilka?!...nisto ne spomenavat!

150

преди 15 години

той на тая снимка е като паметник на съветската армия

149

преди 15 години

ти си *** а не другите ....на такива като тебе всички им пречат за нещо.....ти си бил умен а другите са *** вкл и бойко абе ходи се лекувай нещастик такъв

148

valq

преди 15 години

еми може -прави го ти като не можеш .....айде да не казвам ....

147

преди 15 години

Бойко ме обижда. Той е *** и ме изкарва по *** от себеси като иска да ме управлява. Още повече се обиждам от факта, че много хора го намират за умен - това значи че съм заобиколен от ***.

146

Ivo

преди 15 години

какво е направил пък Бойко,единствено изнудва фирмите да правят а той да открива,това го може всеки

145

преди 15 години

Хората в къщата са ПРОСТАЦИ, защото са извадка от тоя *** народ, значи такива сме ние българите. Знаете ли, че алкохолизмът е дълбоко заседнал в народното ни съзнание (народните песни - тип "дай ми вино за да пия")? Мъжете много често са потни, миризливи, наливат се с ракийка по повод и без повод и псуват, а жените са домакини или пък стават *** за да не са домакини. Ето това е действителността, няма какво да се лъжем.

144

валя

преди 15 години

КАКВО ВИ Е НАПРАВИЛ БОЙКО ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА ОЗЛОБЕНИ С/У НЕГО БЕ НЕЩАСТНИЦИ ЖАЛКИ СТЕ ,ТОЙ НАПРАВИ ЮЖНИЯ ПАРК И ЕЗЕРЕТО АРИАНА,ОСВЕТИ НОЩЕМ СГРАДИТЕ,МЕТРОТО СЕ СТРОИ И В МОМЕНТЕ СЕГА НЕКА РАЗРУШИ СТАРИТЕ СГРАДИТЕ ДЕТО УБИХА ДВЕ МОМИЧЕТА НЕЛЕПО В КОЛАТА ИМ /СПОМНЕС СИ СЛУЧАЯ/ КАКВО ТОЛКОВА Е РАЗРУШИЛ БЕ ...АБЕ И ВИЕ ДЕТО ПИШЕТЕ УЖ НОВИНАТА СТЕ ЗЛЕ....ИСКА ЧОВЕКА ДА НПАРВИ СОФИЯ ПО ХУБАВА А ВИЕ ГО ПЛЮЕТЕ ,СИГУРНО ПЯНАТА ОТ УСТАТА ВИ СЕ ЛЕЕ ПО КЛАВИАТУРАТА ДОКАТО ПИШЕТЕ ...УЖАС

143

преди 15 години

Ако преместите столицата, простолюдието ще я напусне. Някой хора смятат, че където е столица е престиж и биха литнали към друг град, ако стане столица. Абонирани са. НОВАТА СТОЛИЦА ЩЕ БЪДЕ ТУТРАКАН!

142

преди 15 години

Абе Не ЗнАм Кой От Село Кой Не, Но СмЕ *** нАрОд.

141

архитект

преди 15 години

Знае ли новият Нерон-Месия какво е старина? Знае само че по-лесно гори - защото е един пожарникар (за повече трябва акъл....Къде ли е акълът на избирателите???

140

преди 15 години

Дано до изборите повече хора разберат и си отворят очите за това - какъв лъжец и манипулатор е Бойко Борисов - шефа на всички мутри и бизнес-измамници в България!

139

Mirobg

преди 15 години

Кретеноид - какво повече да си говорим. София има уникална архитектура и вместо да я стегне и обнови Бойко си я руши...

138

igra4a

преди 15 години

mnogo im dreme na vien4anite za nas ama se 4udq koe plateno jurnalist4e go e napisal.