218

Анонимен

преди 1 година

Ако се отдалечаваме е ОК. Ако излезем от НАТО ще е СУПЕР

217

Анонимен

преди 1 година

До 267 "Как мислите, че някой ще ни остави да бъдем неутрални?" - про'с'таците като теб не мислят! Тиквата ти каза, че такива като теб тпябва да бъдете мачкани! ПП. На 2ри има избори и от тях зависи дали ще сме неутрални или не.

216

Фактите

преди 1 година

След срещата на Путин и СИ в Русия и договорките, които направиха, все повече става ясно, че България трябва да стои настрана от тозис конфликт в Украйна, тъй като няма кой да ни спаси ако ни запукат руснаците. НАТО и САЩ тотално издишат. Блинкен го разпънаха на кръст в Сената заради провала със сближаването на Русия и Китай. в САЩ всеки знае, че сближаването на Русия с Китай означава смърт за САЩ. Е това вече е факт! Ние пак сме от губещата страна, но имаме време да се измъкнем сухи все още.

215

Анонимен

преди 1 година

И това е добре! Който вижда проблем - да ходи да доказва натовсщата си принадлежност с оръжие в Украйна. Тоя измислен "професор" дари ли 1000 лв. за Украйна?

214

Анонимен

преди 1 година

Абе докога такива говньовци като тоя петньосан грозник ще овоняват ефира.Този и другият кретеноид Шаламанов вземат по 3 бона на участие при мисирките,а народа се чуди какво да си купи в магазина.

213

Анонимен

преди 1 година

Фаши. стки пропагандатор

212

254

преди 1 година

Само рашисти тука бе, що така бря?

211

Добре

преди 1 година

До Анонимен260 Как мислите, че някой ще ни остави да бъдем неутрални? Какво имаме ние, за да се защитим от евентуална агресия, войска, въоръжение? Или си мислите, че като сме неутрални, никой няма да ни закача? Ние не сме Швейцария!147

210

Анонимен

преди 1 година

Няма структура в света, която да не е създадена в интерес на САЩ! В момента ЧВК НАТО защитава точно техните имперски амбиции за световно господство, нямащо нищо общо с диктатурата, естествено за сметка на европейците. И ми омръзна някой да ни замеря с *** и да се правим, че ни хранят с банички!

209

Каракочев

преди 1 година

Платена публикация..

208

Добре

преди 1 година

До He искаме война Напускаме съюза, но никой не казва, какво ще правим нататък? Оставаме заобиколени от натовски държави/ с изключение на Сърбия/, които имат някакви апетити към български земи. Как ще се защитаваме? Стига с тези плюсове и минуси, със за и против! Дайте идея за перспективите!

207

Ужас

преди 1 година

Този е на принципа * дайте да дадемДа заминава на фронта за да даде личен пример не само да ляля

206

Анонимен

преди 1 година

Това е една добра новина. А още по-добра ще е да излезем от този терористичен съюз и да сме напълно неутрални!!!

205

He искаме война

преди 1 година

Нормално е да се отдалечаваме от този малoyмен и агресивен съюз, който ни готви война с Русия от територията на България. Защото когато започне тази война, тя няма да се води от територията на САЩ, Англия, Германия и Франция, а от нашата територия, в нашата държава ще падат бомби и ракети, нормално е българският народ да не иска война. НАТО ВЪН, краварите в Кравария, не искаме война!!!

204

Антинатовец

преди 1 година

Този *** защо коментира а не е още заминал на фронта в Украйна като доброволец Байдън такива *** търси. Този сериозно си мисли че Русия нямало да спечели войната . Путин ако иска и в България ще докара ядрено оръжие народът български е с него и го подкрепя срещу фашагите .

203

Анонимен

преди 1 година

Сатаната като го видя и му бия минуса без да се замислям.

202

Анонимен

преди 1 година

Долароядец и безродник. Кога и как е станал професор, че и специалист по нац. сигурност? Национален предател! Да отива в родината си САЩ и там да дава съвети на Байдън. Тука от такива няма нужда!

201

Анонимен

преди 1 година

Къде пише че е професор ?!?

200

Урсула

преди 1 година

По коя наука е професор тоз Магарев :)))

199

Анонимен

преди 1 година

Дали ще ядете вносни яйца или пластмасови кофички по двайсе стотинки бройката си е ваш здравословен проблем вече и скакалците са позволени. Регистрирани са под името хитин в специален регламент всичко е точно.