335

Анонимен

преди 1 година

До кой на кого се смее.И,какво е променило това Да не би да сте ги награбили руснаците Що реве зелето непрекъснато,че му трябва още.Щото го бият като маче у дирек и губи

334

Анонимен

преди 1 година

До Аз Погледни картата, един пробив до Азовско море през Мелитопол и Русия е до там. Крим остава откъснат по суша, ще последва разрушаване на кримския мост и Крим остава безпомощен, незащитен с прекъсната логистика. В същото положение изпадна Херсон и "непобедимата" руска армия избяга на левия бряг на Днепър защото имаше тази възможност. В Крим няма да има тази възможност. Единстветното спасение руската армия да не остане в плен е солдатите да преплуват 20км през керченския проток.

333

Анонимен

преди 1 година

С тези съвременни снаряди които от 100 км.те засичат танковете ще бъдат стопени.

332

Анонимен

преди 1 година

До 414 и,какво прави Химарса,защо не помага сега това страшно оръжие.Ако поне знаеш как работи едно РСЗО нямаше да пишеш глупости.

331

Анонимен

преди 1 година

До Анонименгумена ти е главата на тебе

330

Кой на кого се

преди 1 година

Присмива? Хсхаха. От първия месец да ревеш, като вдовица за.. че Запада давал оръжие и разпалвал конфликта. Цял свяг да ти види ръждивите танкове и дрипавите мобики, да ти удрят базите в Крим, Моста, крайцера Мацква и базата Енгелс на 700км във вътрешността, и ПВОто ти все да спи. Да ти се изпари профи армията и да мобилизираш 300 000 души+затворници 50 000. Да обещаваш по 150 000 рубли=2 000 долара за 6 месеца на война, колкот зима тираджия в ЕС, и да се присмиваш? Това е пациент в психушка!

329

Руси

преди 1 година

Корумпираните руски нацисти и фашизирани мафиози с тяхните *** и скапани оръжия и танкове ще се ***. Само ядреното им оръжие колкото и некадърно все пак е заплаха за хората както за тях така и за останалия свят.Всичко друго им е *** и некадърно направено както самите тях в момента с фашисткото им Z.

328

Анонимен

преди 1 година

До 403 и колко са пленени.Ти кажи,а къде са и защо зелето реве,че му трябват още.Значи той има същите щом има пленени,а сега пък няма с к'во да се бие.У как като толкова побеждава му трябват.Ми като побеждаваш това ,с което побеждаваш ти е достатъчно.

327

Анонимен

преди 1 година

Украинците пък се присмиват на гумените руски танкове.

326

Анонимен

преди 1 година

До Жужето.Кой не може да запали,руския танк ли.Рускитебтанкове са правени за руските условия за това са по-леки и разчитат и на динамична защита.Знаеш ли,че американските и немските с тоя тонаж в калта не ги търси Само лятото.

325

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 406 С нищо не могат да изплющят Абрамса, защото няма да могат да го наближат.

324

Аз

преди 1 година

Странната война....или операция. Все тая.55 крилати ракети на Бог знае, каква цена за брой и убити 11 души. Защо са били изстреляни ? Събират се 100-200 танка за фронт от 900 км. И какво ще направят ? Явно на плебса не се дава знание за смисъла на всичко, което става там....

323

Зелен чорап

преди 1 година

Путин каза че до София за 2седмици ще стигне и нашите *** цяла година го чакат!

322

Анонимен

преди 1 година

Мгого разбирачи на танкове имало в БГ, но имало и доста pycoфилистици

321

Анонимен

преди 1 година

До 393,За 3 дни,ако бяхте сложили оръжие.Кой мислиш,че ще тръгне на война с 155000 армия срещу 40 милиона държава.Ако беше влязъл наистина като на война с цялата си армия от над милион,щеше да е за по-малко и от три,ама ще трябваше да убие и много цивилни.А кой е искал това.

320

До397

преди 1 година

Какъв т90? Има много пленени и са като консерви.спри да слушаш руска пропаганда

319

Анонимен

преди 1 година

За три дни руската икономика трябваше а рухне пред западните санкции, ама май не.

318

Анонимен

преди 1 година

Който се сме е последен, най- добре се смее! Ама джуджето наглее

317

да

преди 1 година

запада и янките знаят много добре че каквото и да пратят ще стане на скрап, и си дават старото оръжие да се каже че нещо дават! а те са заинтересовани защото зеления плъх е продал една трета от украйна на запада....толкова *** човек аз не знам!

316

Анонимен

преди 1 година

До Уил Смит.Какво си видя,че срещу него нямаше артилерия,а само копие на Т-72.Иракските Т-72 си бяха тяхно производство и нямат нищо общо с бронята на руския Т-72.Това и американците го признават.От тогава тоя танк,колко пъти е подобрен знаеш ли?Има и усилена броня и динамична защита, която изхвърля снаряда и не засяга бронята,а снарядите и оръдието също имат подобрение и оръдието на Т-72БЗ е достатъчно мощно да нанесе поражения на Ейбрамс,а това на Т-90М е още по мощно.