14

преди 15 години

Сега вече са други времената, за състоянието на България в момента не е виновна демокрацията, а тези които я проведоха. Бай Тошо може да е бил комунист , но поне е мислил за народа, а не как да си построи хотел на морето и от от каде да прибере още някой лев. Попринцип в комунизма има тук-там някоя добраидея, но като цяло няма перспектива за развитие.

13

преди 15 години

която не можем да заличим. и той и цялата му зловредна фамилия! няма никой друг, който така да ни е навредил по време на цялата история!

12

преди 15 години

влечуго, през чиято власт съм имал нещастието да живея!да му е бетон пръстта!

11

отряда Чавдар

преди 15 години

е то през септември 88-*** ако не му е било ясно, че нещата са неспасяеми, и че строя се разпада...нали няколко години по-рано ДС получава нареждане да започне изнасянето на парите зад граница.мдааа, "велик" си, Тато...

10

патриот

преди 15 години

Правешкият *** Тошо разсипа България и без малко да я направи съветска република. Тия сегашните я доразсипаха. Трагедията на България започва от 9.09.1944 г. и продължава до днес.

9

float

преди 15 години

попитал: "Какво трябва да направим, за да влезем в ЕС?"и не дочакания отговор: "Да изчезнете безкрайно!"

8

преди 15 години

absolutno sam saglaesen s teb!

7

тошковист G P

преди 15 години

ДА НЕ ОСТАВИМ НИТО ЕДИНИ БОЛЕН В БЪЛГАРИЯ ДА УМРЕ БЕЗ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ !

6

преди 15 години

стига с тоя ***! даже не е и българин! мутра! русия отрови дъщеря му, а той мълча като д.упе (че даже то не мълчи!)!!!!!!

5

Keegan

преди 15 години

Това е пълна фантазия. Бай Тошо беше най-големият гъзолизец на СССР и никога не би предприел самостоятелно действие, още повече против строя.Когато руснаците обявиха бойкот на Олимпиадата в Лос Анжелис, точно след един час обявиха и нашите.Другите соц. държави поне след няколко дена.С две думи, когато руснаците пръднеха, ние веднага се изсирахме.

4

преди 15 години

Бай Тошоо най-великияяя...

3

преди 15 години

Като глезам как вървят нещата у нас, нищо чудно и на Тодор Живков да му издигнат голям паметник н ацентрално място в столицата.... Тоя човек е милеел за България и за българските граждани, доста умен е бил и е търсел начин да направи нашата страна хубаво място за живеене. Аз си спомням "Тошовото време" и си мисля, че по-добре от тогава не сме живели. Айде сега наречете ме мръсен комунист, ченге и червен ***! Вечна памет на Тодор Живков!

2

преди 15 години

заради тоя *** сме на последно място по всички положителни класации в ЕС.

1

Runaway

преди 15 години

za todor jivkov ne prikazvaite kato nego 2-ri nqma da ima ne vi li stana qsno toi misle6e za naroda a sega na6te patpadazi mislqd za gaza si dano s enameri nqkoi si4kite da gi iztrepe do 1 !