80

DevilishSoul

преди 15 години

Иван... - Буклука... Заради буклукчийския камион де... не , че нещо друго :Р

79

преди 15 години

ако беше в Америка и се разчуеше, щяха да го уволнят моментално от bTV

78

преди 15 години

Крайно време е известните българи да се започнат да се държат отговорно, иначе за войната по пътищата нямам думи - жестоки мерки и полиция на всеки два метра за да ни научат на дисциплина.

77

преди 15 години

ИВАНЕ, ИВАНЕ, СТАВИЙСКИ ПОНЕ ПРОЧУ ТАЗ ДЪРЖАВА И ПАК ГО СЪДЯТ И ПЛЮЯТ ПО НАРОДА МУ, А ТИ , ЕДНА тв-мижитурка, КАКВО ЩЕШЕ ДА ПРАВИШ АКО БЕШЕ УБИЛ И НЯКОЙ? ПРОСТО ИМАШ КЪСМЕТ...

76

преди 15 години

Тоя е направил доста солидно пиянско шкембе. Явно не му е за първи път да кара насмукан.

75

преди 15 години

не се карайте бе , не се карайте моля напило се едно *** и тука на политика го избихте еееееееееее

74

преди 15 години

Дай на простака пари, жени или власт,и им гледай сеира.....

73

bultras

преди 15 години

Да го затворят бре даеба и лешпера. Тази Чалгария заради такива като него е на тва дередже.

72

до г-н #52.

преди 15 години

като си много отворен виж на какъв език пи6е6 и се замисли как обиждаш и себе си .а на тебе ти казвам,4е като гледам икономиката на сащ маи 6те идват американците на студентски бригади тука,да не стане ти да иска6 да идва6 тука да ба4ка6 .

71

-

преди 15 години

Хора, това въобще може да е поредната измислица на жълт вестник (Източник: "Нощен труд", който мисли, че може да му се вярва - нека продължава да пише).... Струва ми се, че тук всеки просто си търси причина да плюе независимо по кой... Някакво странно и изрватено чувство на възвишеност ли ви доставя, не знам.

70

ss

преди 15 години

Разбрахме, че българският ти тъпкач те е зарязал и мразиш българите, но..........изтрезнеи от любовната мъка.Има и други, аз например си нямам работа,що да не те уважа, белким мирясаш. Гаранция, че ще запееш друга песен!!!

69

аз

преди 15 години

ти като си такъв ХАМЕРИКАНЕЦ я ми кажи на мен глупавия на колко от тези звездици от Холивуд им е взета книжката за каране с наркотици и алкохол. Ааа и още нещо това че американците не знаят колко страни има триъгълника а също така и държава с "U" трябва ли по някакъв начин да им завиждам и това прави ли ги нормална държаваА за иванка поредното разхищение на генетичен материал

68

преди 15 години

Елена е много права -"Как не се намери един човек в България, който като се покрие със слава, да си остане нормален. Толкова ли е трудно?" Може би отговора се крие в това, че предимно *** и *** се издигнаха, което е видно от поведението им. Те не уважават дори себе си и нямат стил на поведение, както и морални ценности.

67

laynovoz

преди 15 години

ами нали и тук се опитват да го вкарат това нещо с камерите и радарите в момента.....

66

преди 15 години

понеже е лефскар , момчето не му се сърдете !!

65

Ели

преди 15 години

Незнам ние колко сме смахнати,но ти направо тровиш от тъпотия,плюеш държавата а пишеш на кирилица,в предаването иван се правил на клоун-това трябва да го знаеш от личен опит което означава,че си гледал предаванет...уууууууф аман от псевдо професори

64

преди 15 години

Интересно как се тупаш в гърдите че на Американската карта, България не съществува - ти приемаш това за в реда на нещата ли що ли. Не моите а твоите деца няма да знаят че съществуват и други държави освен САЩ, Канада, Русия и Китай. Тя американската карта изглежда сякаш някое дете с 4 фулмастерчета я е правило. Въобще не знаеш къде се намираш да знаеш, ние сме велика нация - не на 200 а на повече от 1200г., тъй че трай си - смешен си, дори от Америка.

63

преди 15 години

дее ба *** ко пеле никога не съм се съмнявал че е *** която се мисли за голяма работа бой по канчето съд и затвор!!!

62

wania

преди 15 години

и ако не е държавна тайна коя ти е нормалната държава с МОРМАЛНИЯ народ, че ако не се усещаме катъри да вземем да дойдем при теб

61

до 52

преди 15 години

щом пишеш не Български, уважавай народа в чиято държава живееш.