243

Бонго Бонго

преди 1 година

Военная операция на две три недели и все. Кръйм шмъйм Донецк,херсон Луганск, Кривой рог весь восток наш все...спец операция , немедленно ...Аааа..Ко стана...аааа..ну что такое...хм дело продлинелось...Заааапад виноват ...ах Америкосъй...Е, що като запада е виновен и Сша ,защо тях не нападна бре? Що ?? Що удря украинците,кво са му сторили??? Не са ли братя??

242

Анонимен

преди 1 година

Можете да плямпате каквото си искате, ако ролите на нато и Русия бяха разменени, нато щеше да направи същото, ако не и по-лошо.

241

Анонимен

преди 1 година

Всеки се бори за него. А украинците щом са решили така, така да бъде.

240

Идеята е друга

преди 1 година

До Българин! Трепе затворниците и пести от патрони за чекистите!Пролетаризира ***,после им зачислява телефони-Китайски скедва рейтинг и Куманизъма остава да се боядиса само.Ама до 2024 та година има време.....

239

Бонго Бонго

преди 1 година

Прочетох голяма щуротия. Павел било руско име...хо хо хооо..смях..Големи бисери ръсите...Русия не я е имало на картата, когато това име го е имало.

238

Анонимен

преди 1 година

Къде сте, феновете на сбръчканата мумия, коята каза, че кирилицата идва от Македония? Цункате ли руски дупита?

237

Анонимен

преди 1 година

Много правилно. Западът ръчка огъня с машата си окрайна и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Никой на мястото на Русия не би търпял подобно нещо под носа си. Всеки трябва да си знае мястото.

236

До 264

преди 1 година

Така е! Не забравяй българи и унгарци!

235

Анонимен

преди 1 година

При бомбардировките на Дрезден през 1945 г. британци и американци са използвали химическо оръжие. После хиляди обгорени тела са били натрупани в центъра на града. Има снимки.

234

Анонимен

преди 1 година

до 247 1234 - Никой не е казвал, че няма украински народ, лъжливо камиларче. Но освен украинци, в Украйна живеят и 10-15 милиона руснаци и донски казаци. Освен това в Западна Украйна живеят русини - в Задкарпатието и Буковина, също - галичани в Галиция и полешчуки в Полесието, които не са украинци. Укробандеровците насилствено ги асимилират и им забраняват да говорят руски като отмениха закона за езиците. Няма как да стане това

233

Анонимен

преди 1 година

Искам някой "незвисим сайт" някоя "независима медия" да публикува с какви заплахи САщ и Великобритания ни изнудват! Миналата седмица имаше материал за среща на Гешев с накакви британци. ....

232

Анонимен

преди 1 година

Истината казва!

231

Анонимен

преди 1 година

То Запада и нас исторически все ни е прецаквал и използвал! За него Източна Европа е само косвени щети, на първо място са неговите интереси! Украйна явно и предстои да го осъзнае, а ние? Какво се правите, че Западът са добрите?? Историята на България е пълна с примери, че не са!!

230

Анонимен

преди 1 година

Путин може утре да каже, че слънцето изгрява от запад, пак няма да е истина

229

Гост

преди 1 година

Така е!

228

Българин!

преди 1 година

"Западните страни са превърнали Украйна в колония и използват украинския народ като пушечно месо"А ти превърна РУСИЯ ВЪВ ФЕОДАЛНА МОНАРХИЯ И ЦИНИЧНО ИЗПОЗВАШ РУСНАЦИТЕ, КАТО ПУШЕЧНО МЕСО! И тук следва логичният въпрос КОЙ ОТ ВАС Е ПО-ЛОШ?!? Американците, които използват като пушечно месо ЕДИН ЧУЖД НАРОД ИЛИ ТИ, КОЙТО ЦИНИЧНО ИЗПОЗВАШ, КАТО ПУШЕЧНО МЕСО СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД?!?

227

Русофил

преди 1 година

Разбира се че има украински народ и той и многоТъп!

226

Анонимен

преди 1 година

До 248... Глупости!!! Краварите само за секунда изгориха живи над 200 000 цивилни граждани в Хирошима и Нагасаки...

225

Анонимен

преди 1 година

Велика е руската армия... Близо година вече воюва срещу краварите и нато с помощта на окрите и още се държи.. Даже и печели.. Слава..

224

Всичко е по план

преди 1 година

Сега тренират дронове у Украйна,после ще носят манжата с тях.Тренират и как ще им се отрази "Глобалното затопляне" и дебелината на кашоните-комуналки от Общината.