57

Анонимен

преди 1 година

Украинското месо е на привъшване. Месомелачката на генерал Армагедон работи на пълни обороти, а украинското месо само приижда срещу снарядите на руската артилерия. Ама споко де, САЩ ще изпратя още месо - българско, румънско, полско.

56

Възраждане на СССР

преди 1 година

Украинците нарушават всички международни правила относно тази война!! Нанасят удари дълбоко в Руската територия!! Според международно признатите правила, тази война се води само и единствено на територията на Украйна!! Украйна трябва да бъде санкционирана от ООН заради тези незакони действия!

55

Анонимен

преди 1 година

за да излезеш от краината трябва 5 000 евро ! а ние храним тези нацисти защото сме такива ли ?????? товане е ли тероризъм от тяхна страна ние да ги храним и поим за сметка на пари от народа който и така е гладен

54

Анонимен

преди 1 година

Аз също мисля че ЕС не се разпада. Аз мисля, че ЕС е стабилен.

53

Василев

преди 1 година

Селяни прости,всичко е заради енергийните ресурси на Русия.Хамериканците искат и те да бръкнат в кацата с меда,но мечока не е съгласен.Един ден и нас ще ни освободят хамериканците и София ще заприлича на Киев,селян прости.Агент Джон Смит цру.

52

Анонимен

преди 1 година

"С-300 е ПВО, с него не се обстрелват стационарни обекти на земята." Ти май не си виждал доказателствата, че отдавна руснаците модифицираха системата от земя-въздух в земя-земя точно за тази цел. Питай господарите си от Кремъл за тези подробности, щом не ги знаеш.

51

Анонимен

преди 1 година

В съседния кен**еф дир пък пуснали статия "Йенс Столтенберг очаква мащабна руска офанзива в Украйна през пролетта" ...... Нищо не схващам, просто ни заливат с помия пък който на каквото лапне въдицата...

50

Анонимен

преди 1 година

"Не бе, не бе, ЕС не се разпада, споко, ЕС се разширява" - скоро и в Мадагаскар.

49

Анонимен

преди 1 година

Не бе, не бе, ЕС не се разпада, споко, ЕС се разширява. ЕС е добре, стабилен е, подмива 4 точки да не мирише и върви напред.

48

Анонимен

преди 1 година

Кадри от бойни действия няма... От битка, не от някоя опушена панелка. Всички са с телефони, има журналисти, а кадри от битки ньет! Що?

47

Анонимен

преди 1 година

"Махнаха С-300 от сума ти области в Русия, за да го закарат на фронта да обстрелват украинската енергетика с тях"................С-300 е ПВО, с него не се обстрелват стационарни обекти на земята. Следващия път да си напишеш домашното преди да коментираш.

46

Анонимен

преди 1 година

"украински дронове са ударили две въздушни бази дълбоко в Русия" - и в същото време - "дрон е ударил руско летище в Курск, близо до украинската граница." Не разбирам, последно дълбоко в Русия ли са паднали дроновете или на границата? От CNN все ме изумяват.

45

Анонимен

преди 1 година

Показва, че в идните дни ще има откъм Киев ще се чуе рев какъвто не сме чували скоро и този път няма да е само заради поразени цели от енергийната им инфраструктура.

44

Анонимен

преди 1 година

Показват само че ПВОто им там не работи. Махнаха С-300 от сума ти области в Русия, за да го закарат на фронта да обстрелват украинската енергетика с тях и ето ти резултата - украинските дронове, няма кой да ги спре. Пък после пак разпрявайте че имали достатъчно ракети за да обстрелват Украйна, щом опряха до ПВОто си.

43

Анонимен

преди 1 година

Серизно лиманело? Кво стана фашагите превзеха ли Москва вече, кво каза шурущето?

42

Анонимен

преди 1 година

Победата е гарантирана! Нито една война не е завършила без победа за някой. Просто такива войни няма.

41

Дуле Савич

преди 1 година

Честно казано не ме интересува войната, нито кой печели, нито кой губи, нито кой какво изоставил, взел, направил. Единственото, на което ме интересува и тайно се надявам е когато приключи всичко, да не въведат някакъв безсмислен визов режим, заради който да стане почти невъзможно да пътуваме до Русия за да можем да разгледаме неща като Ермитажа, ЦДАиК и т.н.

40

Надблюдател

преди 1 година

Украинците просто намекват, че нито едно престъпление няма да бъде забравено, и правосъдие ще ги настигне и на хиляди километри отвъд границата

39

Анонимен

преди 1 година

Русия след мобилизацията вече разполага с 550 хиляди. За да се противопостави успешно западът трябва да вкара поне 1.5 милиона - поне три пъти повече, а по сигурно 4 пъти. България 200 хиляди, Румъния 300 хиляди, Прибалтийските 200 хила и Полша 500 хиляди това са 1.2 милиона и мога да влязят в Украйна под егидата на САЩ. България до нова година трябва да започне всеобща мобилизация. Не можем да оставим Украйна да загуби, никога няма да се успокоим ако Украйна загуби. Изходът е единствено пряк сблъсък с Русия, който така или иначе ще доведе до някъде.

38

Анонимен

преди 1 година

Днешните русофили са като едновремешните туркофили след освобождението. На туркофила му е било добре в Османската Империя и не иска промяна. По същия начин русофила иска съветското робство да се върне както преди 89-а. Това е нещо, което всеки нормален трябва да разбере!