111

Анонимен

преди 1 година

Слава богу! Няма да ни се наложи да признаем филма "Алиса в страната на чудесата" за документален. А относно плюсовете и минусите - на кой му пука??? Такава цензура не имало и по Тодор Живково време.

110

Бото

преди 1 година

И защо да гони е фирмите им? Кое не е верно? Може би всеки ден не съобщават за мигранти видяни на 300 километра от границата без дори да са разбрали митничарите? Фалшиви стоки, наркотици и какво ли не минават необезпокоявано родните митници а митничарите живеят в къщи за милиони. Аз ако бях в управлението дори щеше да ме е страх да попитам дали ще ме вземат в Шенген.тва е все едно да вземеш вълк и да го туриш при кокошките да си живеят заедно.

109

До 138

преди 1 година

Не ме интересува кой какви интереси има, факт е, че българска партия официално призна, че е купена от Путин. Народа страда от умни/прости продажни политици, от корупция, от егоизъм, от липса на образование и много други безкрайни минуси.

108

Член сме от 2007-ма

преди 1 година

Защо пък да ни блокират? Какво толкова ги притеснава? Поне по въздух да ни приемат, защото тези опашки и паспортни проверки по летищата са напълнно излишни. Редовно нямат персонал и работят по 1-2 гишета за цял полет. Нали всички европейци имаме права?

107

Анонимен

преди 1 година

Има ли как да стимулираме, подпогнем и засилим ромската миграция към Нидерландия? Брошури с напътствия как да се закачат за социалната им система и допълнение от безплатен еднопосочен билет?

106

Анонимен

преди 1 година

Холандия, държавата *** и главен наркотрафикант на Европа ще го раздава по етика хахахахахахаха

105

Анонимен

преди 1 година

Добре че още има структури неподвластни на БГ- мафията.

104

Анонимен

преди 1 година

После да не са изненадани защо много Българи чувстват Русия по-близка. Отново европейци втора ръка. И за какви опазани граници става въпрос като половината Холандия са Араби и Африканци? Всичко псевдо поводи, но всичко се връща.

103

Нострадамус

преди 1 година

Такава услуга правят .... България изобщо не трябва да се натиска за Европа. Не и е мястото там! А холандците така или иначе след 5-10 години ще са залети от океана.

102

Анонимен

преди 1 година

Всичко е пробито. Какъв Шенген? Ние не вдъхваме доверие с ограда за 240 млн , която пришълците преминават, както си искат. Но на кого в НС му пука? Трите партии на " хартията" си подготвят бъдещия електорат и друго не ги интересува.

101

От Будапеща

преди 1 година

Подкрепям решението на Нидерландските политици, че България няма място в Шенген. Не може бг полицията да помага на мигранти, и сътветно в Шенген, не се връзва...Герб пази бандити, Христо Иванов с Мутри на протест? Според мен БГ няма място и в ЕС. Цяла източна Европа почти е срещу Русия за войната в Украйна. България не знае на къде да хване, объркани са европейците с БГ действията. Бойко и мн. други са на свобода. Мутри легализираха мръсни пари и т.н.

100

Пенсионер

преди 1 година

Моя бедна България!!! И това доживяхме да видим.

99

Димитър

преди 1 година

До АнонименЗащо, после ти лои ще храниш семействата? Само *** може да мисли така...

98

Някой

преди 1 година

Ура!

97

Анонимен

преди 1 година

Вчера българският пРезидент говори с Рюте. Резултатът от разговора е ясен днес - ритник отзад за Радев.

96

Анонимен

преди 1 година

Може в отговор да изгоните всички холандски фирми,търговски представители и т.н. Но за това се изисква смелост.

95

ЛГБТ

преди 1 година

Сега българските *** са на ход

94

Нане

преди 1 година

Не ме брига... Ние до 2 години сме в брикса... ===))) чау, чау еурогейтелаци...

93

митко

преди 1 година

Единствената държава в света сме без вкаран в затвора едър политик,олигарх или магистрат.Разпадаме се на чаркове.България се топи с часове.Какъв Шенген,какви пет лева!

92

Лщанойимен

преди 1 година

Бойко, Кирчо, Христо, къде сте? Такива демократи като вас, а не ни искат в Шенген.Тази дясна циркова трупа ни спаси от западната такава. Мерси!