20

Алекс2

преди 1 година

Манолова ! Поредния цирк аааа нема нужда !

19

Анонимен

преди 1 година

Той серьошката Станишев с Вигенин голяма любов бяха в БСП. После Станишев замина за ЕС, остави любовника си Вигенко и си удри байрака.

18

Лицемерно

преди 1 година

Бива ги в това. Вижте ги. Само за това стават и за кражби. Усмихвайки се и здрависвайки се мазно с партийните величия за да докопат някоя златна жилка. И най-нагло злоупотребяват с темата за бедността и социалзма.

17

Анонимен

преди 1 година

Този ни набута във война срещу Афганистан, уж да помогнем на САЩ, а те САЩ искаха да лапат петрола на Изтока и ни използваха за подпирачка, да им помогнем с разтребването на Ирак и Либия. Загинаха млади български войници, бяхме осъдени затова!

16

До 14

преди 1 година

То пък сигурно новите, дето се отделиха от БСП са леви??? Смях в залата!

15

Офф

преди 1 година

Комунисти, Капиталисти - едно и също са! Червените са готови на всякакви Променки :) само и само да си спасят фамилиите с паричките. Гнус ме е!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Обединението на лявото трябва да се случи бързо и всяка крачва в тази посока е правилна. БСП не е лява партия

13

Анонимен

преди 1 година

Първанката да ни върне парите от данъците, дето с тях платихме репарациите на Ирак!

12

m

преди 1 година

Ще правят нов бардак със стари балерини.

11

Зозо

преди 1 година

Мдааа, готвеният за кмет на София от ПП-тата бил внук на партизанин и син на шефче в ДС :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Червено милионерче - Промяната :))))))))))))))))))))))))

10

Бройте

преди 1 година

...марковите костюмчета на Мая Манолова и ще стигнете до 100. Революционерка, та дрънка!!!

9

Моля?

преди 1 година

Не се обединявам нито с червените олигарси и хотелиери, нито със сините такива. Първонов трябва да бъде подведен под отговорност и да бъде осъден. Червена буржоазия с вечни номенклатури на държавна хранилка. България така и не беше прочистена поне малко от тези ченгета, които Европа спаси. За разлика от Румъния, Гърция, Полша. Поне малко съпротива нямаше тук срещу руското господство и тирания.

8

Ае не

преди 1 година

Със стари Мултачища Комунягища и ДС мумии чакай ти "трансформация". Истинските ви Трансформаци са ясни: ДПС, Патреоти и ГРОБ.

7

БСП

преди 1 година

БСП = ПАРТИЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ! НОВИТЕ - ОТ СЪЩАТА ЧЕРГА! ПФУ! Те са причината за да бъдем в това блато сега!! Без лустрация за да се угоди на Червените Нови Капиталисти!!

6

Анонимен

преди 1 година

Аз помня как Първанов по натискане от американския му събрат - Джордж Буш-младши, ни вкара в престъпната война с Либия и с Ирак. Загубихме много млади войници, загинаха там! Бяхме осъдени на милиони репарации към Ирак! Освен това се набутахме и в Афганистан, пак заради нашите американски приятели и господари!

5

Анонимен

преди 1 година

Всички стари крадци се активизираха да свалят Корнелия . А тоз гореагент Гоце със смешната прическа стана милиардер , като изнасяше гориво за Сърбия през войната . Стотици и хиляди вагони . Сърбите му казаха поне няма ли да си приберете вагоните ,той го досрамя да си ги вземе им ги остави и тях .

4

сина

преди 1 година

най-пропадналия президент, но избиран 2 пъти, също като Радев. А ти си гербераст злобен! Нека ти е, клетнико!

3

сина

преди 1 година

кака корни ще рове като багерист на скална маса! Съсипа БСП, и нищо чудно при силен старт на тези, БСП да е под 4 % на следващите избори! Дано, щото една дърта чанта върти цяла партия, а женските мъже в партията я следват като кученца майка си /сещайте се/

2

Поправка:

преди 1 година

Нуждае се от закриване!

1

Анонимен

преди 1 година

Най-пропадналият президент след Плевнелиев. Със Сергейко направиха БСП ултрадясна и милионерска партия и сега смее да говори. Ако беше стока нямаше да си направи собствена партия - АБВ, а щеше да си се върне в БСП.