75

До 85

преди 1 година

Разбира се че не ГЕРБ са ми купили жилището,но не са ми и пречели да го направя .Докато при ПП се случва точно това - вдигнаха осигуровките ,инфлацията в ЕС е 2 пъти по малка от България ,раздават се пари на калпак за щяло и не щяло , външният дълг е вече над 30% от БВП, на Интерконектора Кирчо въртя крана Март а чак сега получи акт16,всички инфраструктурни проекти са спрени, ако заради дълга в който ни вкараха се вдигнат сега и данъците - ще означава че и аз ще съм от тези напуснали България

74

Анонимен

преди 1 година

Идолът на 20- годишните шмъркачи, едва завършил училище.

73

Анонимен

преди 1 година

Боко е далеч по-интелигентен и дипломатичен от т.нар. Ицо Петров. Аман!

72

Депутата Христо

преди 1 година

Каза го абстинентия към руски газ

71

Анонимем

преди 1 година

Бате Ицо,само дето не можеш да стъпиш на интелекта на Копейкин,за Баце по изказ сте на едно ниво.Гласувах за теб на предишните избори,но и ти се взе за много велик.Дай на фростака власт и му гледай сеирите .

70

Ахахаха

преди 1 година

Цели три дни го съчънява тоз коплет - "твърец"

69

Ухааа

преди 1 година

Да си първи в листата и да се хвалиш с преференция?!?! Боже колко глупост има по този свят! Това говори достатъчно за нивото на твоята и на избирателите ти политическа култура!Преференциите са за да промени волята на партия лидер,а не да се затвърди!Преференция за първия е доказателство за гласуване по плакати и инстаграм постове, а не с разум и идеи!Приравни се към изравнилия!И като акъл и като акъл на изборатели! Жалки депутати - жалка държава!

68

До 83

преди 1 година

Това не заслуга на ББ, че си си купил жилище, а въпреки него, просто такива бяха условията в Европа. Имаше за всички и въпреки кражбите на ГЕРБ. Както и сега, който и да управлява, условията са лоши поради войната и неправилната политика на ЕС.

67

баба мара

преди 1 година

момче ти знаеш ли какво е чест и достоинство не знаеш иначе нямаше да си викон клуб на аморалните хора

66

анонимен

преди 1 година

До НОВИ ИЗБОРИ МОЖЕ ДА ГО НАРИЧАТЕ КАКЪВ ЛИ НЕ НО ТОЙ ВИ КАЗВА НА ВАС И НА ГЕРБЕРИТЕ ИСТИНАТА ПРАВО В ОЧИТЕ. И ТОВА КОЕТО КАЗВА Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ Е ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е МАЛЦИНА МОГАТ ДА ИЗЛЯЗАТ НА ТРИБУНАТА И ДА ИЗРЕКАТ НЕУДОБНИТЕ ЗА ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ 240 ХРАНТУТНИЦИ КОИТО ГИ ВЪЛНУВА ЗАПЛАТКАТА И ПРИВИЛЕГИИТЕ КАТО ДЕПУТАТИ А НЕ СЪДБАТА НА НАРОДА.

65

Unknown

преди 1 година

Подготвяйте се че дедовия с раширените вени идва на бял кон и ще има много болка ......

64

Дечурлята

преди 1 година

Що рапърчета бе? Ми по-добре мутри, те се доказаха, че управляват дълголетно.

63

Анонимен

преди 1 година

Ицо да направи партия да управлява страната 3 мандата,след 12 г управление пак да спечели изборите и тогава да говори за резултата дали е изравнен. Проблема на ПП е че не разбират че ББ не е катастрофа или Жан Виденов- да фалира страната и после никой да не иска да гласува за него .За времето на ГЕРБ ,аз да речем си купих жилище гледам си децата ,мога да почивам където си искам ,а познати постигат и много повече .Трябва обаче това да се надгради ,не просто друг да дойде и само да вдига пушилка

62

Ганди

преди 1 година

Ицко,тебе те знаят само в студентски град а Бойко го знаят в цяла Европа както и и по села и паланки филм кю тук си ша знаеш

61

Анонимен

преди 1 година

Кога държавните служители ще се ОСИГУРЯВАТ ---САМИ , а не от нашите пари народни ???И защо са с най-големи пенсии , при работа --НЮ-НЮ !?

60

Някой

преди 1 година

Не бе Ицко, това е протестен вот срещу Борисов , а не че ти си свършил някаква работа в НС! Просто много хора е минал с 200 , и ти си най-подходящият клоун за протест! Странно откога реши, че в Парламента има нужда от теб! Явно ти се е усладило!

59

Анонимен

преди 1 година

Добре, че САЩ взривиха СП1 и СП2 сега, ако ги бяха взривили преди месец Възраждане сигурно щеше са вземе 30%,

58

Анонимен

преди 1 година

До Валери... оЧАКВАМЕ изказване и на Плевнелиев , Паси , PKP , и подобни ''величия'' от герб .Къде се затри ,---'' ТВ-СЕВДА '' , стегНА ли си двореца за 1 млн. ?

57

След взривяването

преди 1 година

След взривяването на СП1 и СП2 с ЕС е свръшено. А България може изобщо да не получи газ от Азербайджан, мизерните количества газ от Азербайджан да бъдат пренасочетни за западна Европа.

56

Анонимен

преди 1 година

Нормално е инфлацията зимата да стигне 80%, по добре да обедняваме и да студуваме, отколкото да бъдем роби на Путин.