110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен139 "Свърши и химерата за прехвалената..." Ами те затова и воюваха 5 години през втората световна война, защото са бавни, трудни, неразбираеми и само този който не се е сблъсквал с тях не знае, че нещата ще се случат даже и след години и по - добре е да не си им враг!

109

Анонимен

преди 1 година

До Защо лъже? На война, на лов, на риболов и в любовта винаги се лъже! На кой му пука след като са дадени вече хиляди жертви дали лъже или не лъже! Стига сте проявявали такъв наивитет за да се показвате на много добри и много хрисими! Най-хрисимият и богу не е драг!

108

Кой лъже

преди 1 година

До Защо лъже?: Западът винаги е заплашвал Русия с ядрена война. Военната стратегия на САЩ винаги е включвала изпреварващ ядрен удар. Просто (от пропагандни съображения) предпочитат да не го казват публично.

107

Анонимен

преди 1 година

Свърши и химерата за прехвалената съветска армия. Всичко в Рашката е само на думи и анимации. Няма да използват и никакво ядрено оръжие защото тогава наистина ще ги попилеят, не украинците разбира се а хамериканците.

106

Малко за политика

преди 1 година

До А ЕС накъде?: ЕС се опита да предотврати войната в Украйна, но и там се провали. Войната нямаше да започне ако Киев спазваше Минските съглашения, а те бяха подписани от президентите на Русия, Украйна, Франция и от канцлера на Германия. Изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. Нищо от това Киев не изпълни а Германия и Франция нищо не направиха, за да го накарат да ги изпълнява. Осем години обстрел, намерения за атомно оръжие и дойде войната

105

Смях от 135

преди 1 година

Руските фашисти се наддяват да получат подарък от ЕС за сметка на Украйна.

104

Защо лъже?

преди 1 година

До Анонимен 137 "Ще има атом, както изглежда." Искаш да кажеш, че Просия заплашва да използва ЯО ли? А защо джуджето в Кремъл лъже, че Запада заплашва с ядрена война?

103

Анонимен

преди 1 година

Ще има атом, както изглежда. Нищо против украинските фашисти, но те сами се набутват в руска територия, където важат единствено и само законите на Русия, а те са че даже и атомен взрив да се произведе на тази територия това си е вътрешен проблем и не касае никой друг! Сори сами си влязохте в капана, след като се водите по акъла на една наркоманизирана шайка окупирала властта в Киев! Или както казват нашите русофоби нека да използват атомно оръжие, ама не им стиска. Ами нека да използват!

102

Кой какъв е

преди 1 година

САЩ никога не възразяват ако някой има г'лупостта да воюва за да служи на американските интереси. Дават му на Зеленски долари, дават му оръжия (за които целият му народ ще плаща) - чиста печалба.

101

А ЕС накъде?

преди 1 година

ЕС можеше да бъде посредник за прекратяване на войната, а вместо това се зае да въоръжава Украйна за да може войната да продължава колкото се може по-дълго.И така обслужва американските, а не европейските интереси.

100

СТОП Война

преди 1 година

Досега с военния терор срещу Украйнския народ Путин успешно изпълнява програма на диверсантите целяща оставяне на Руската федерация в ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ,Рязко увеличаване продажбите на военна техника от САЩ. НАстаняване на американски бази с военни и ядрени оръжия в съседни славянски страни.. РЯзко укрепване на окупационния режим в КИЕВ. Вместо братска армия в Украйна вече има силна армия анти РУСКА..Ограбени са десетки трилиони изнесени от тн олигарси в западни и американски банки.

99

СтОП ВОЙНА

преди 1 година

Диверсиите срещу РУСИЯ вкл 1991 / окупирана от подставени на власт около наркоманизирания Борис Елцин и окупацията на Украйна без КРИМ 2014 не доведоха до създаване на граница между народите на РУСѝ вкл МОсковията и Украйна. Сегашната нагло престъпна военно терористична акция на ПУТИН целеше съзадаване на КЪРВАВА ГРАНИЦА НА ОМРАЗАТА .. Подобна е създадена между СЪРБИЯ И БЪлгария с войната 1885,,

98

Анонимен

преди 1 година

До Лена вярваш ли си? Ами вярвай си. То веднъж увреден един мозък, не подлежи на лечение. Лошото е че такива съветски еничари само пречат за развитието на държавата

97

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

МНого е ВАЖНО експерти да докладват кой нареди на ПУТИН показна война срещу Украйна с цел максимални санкции срещу Русия и БЕларусия..Експерти твърдят че има записи по време на рекламните ПИАР телевизионни предавания рекламиращи ПУТИН.. Терора срещу РУСь целеше срив на номрланите търговски контакти с ЕВропа .. Оповестен е от експерти като диверсия от американски наркомани..Щетите нанесени на народите на РУСь са огромни..

96

петоколонник с рубли

преди 1 година

О мой идоле мой велики червен вожде мое слънце пиедестал кажи че не е вярно!

95

Анонимен

преди 1 година

До Лена.... Разбития враг продължава настъплението си )))

94

Лена

преди 1 година

да украйна към момента натиска, но защо се получава така. руснаците с не най- добрите си войски избягват жертви за неважни за тях територии от села като и все пак обстрелват укрите, докато украйнците използват най- добрите си оцелели войници и половината от групите им са с натовски "доброволци" обучени за нови оръжия. ще видим след това привидно затишие дали ще се разшири фронта или просто укрите и съюзници ще стигнат до червената линия на териториите вече руски в украйна

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 Лукашенко каза Тръгва ме ама ....ДА ВАДИМ КАРТОФИ )))

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 122 о кой го казва ... монголски роб демек руска шушумига дето 300 годин едно властание не дигат

91

Анонимен

преди 1 година

До ZZ "Ами ако от Беларус тръгнат към Киев пак? Кво прайме, Зеленяк?" Те нали вече веднъж тръгваха? Какво стана там, я ми припомни? Какво стана с 65 километровата колона?