46

Коалиция Събинка

преди 1 година

Ще има ли коалиция Събинка? Обединение между Киро и Бойко както настоява Събинка Джулгарева?

45

Гиб Мелсън

преди 1 година

Избори до дупка докато Винету и Сокола се разорят от купуване на гласове! Няма да има правителство. Никой не иска да се съюзи с Винету, защото Винету се храни с труповете на своите съюзници.Опапа Яни Янефф, опапа Волен, опапа Валерката и опапа и Красъо Каракачанката.Никой не е луд повече да се докосне до Винету. Винету ще го глътне и ще каже. Аз туй, аз онуй. А СДС му е значка. Не казват Герб и СДС спечелиха. Казват Борисофф спечели. Той си е самодостатъчен затуй никой не го ще. Само индианците

44

Аноним

преди 1 година

Пъпъ бкп дб и чалгарите разрушиха държавата на всички нива платени божковисти саботираха рушаха лъгаха любовници назначиха да управляват държавата платени милионери станаха министри и станаха още по богати комисионери газови назначиха 1 милиард пари за Хемус изчезнаха инфраструктура саботирана 2 год жестока подмяна невиждана от години

43

ББ

преди 1 година

До АнонименНАЙ-ВРЕДНИЯ В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ

42

Ужас!

преди 1 година

Пак ли тоя??? Нема отърван.......спрете ги тия програми , че ми писна от крадци!

41

Анонимен

преди 1 година

До ПП И ДБ - А то щото Герп и Дпс са много про-български партии?!

40

Анонимен

преди 1 година

Е като помогна на ИТН да бутне правителството, стабилността на беше важна нали. Важни бяха едни парици да идат в правилните "политици".

39

Анонимен

преди 1 година

Да вземете да се стабилизирате и да почнете да работите, че почвате вече да ни досаждате кой какво и с кого не можел да работи!

38

Буда

преди 1 година

Оставете ме да си крада,бе.Така съм си свикнал,а вие ми изкривявате физиономията.

37

Анонимен

преди 1 година

ДБ и ПП са платени от Божков, а не от САЩ!

36

Анонимен

преди 1 година

Всичката интелегенция и ум се събрал при г л ъ мерите продажни от ПП И ДБ мозък все от харвард

35

Роси

преди 1 година

Най- важното е ,че на отговорните партии като ГЕРБ им пука какво се случва в България , за разлика от променкаджиите и техния електорат,който ще бъде най-потърпевш.Продължават да размахват опорките на усещанията и изрезките на платени ***.Това е диагнозата доказваща,че са ****от и

34

Анонимен

преди 1 година

ДБ И ПП ПЛАТЕНИ ОТ САЩ В СЕ ГРЪМНИ ВЪРВЕТЕ ПО ДВВОЛИТЕ

33

Анонимен

преди 1 година

От 1980 до 1990 г. член на Българска Комунистическа Партия. Напуснал по принуда, но отказал да си върне членската книжка и билет.

32

ПП И ДБ

преди 1 година

Тотално анти Бг партии

31

Анонимен

преди 1 година

Ало Бургас не съм съгласен с теб не съм за Тиквата но ПП иДБ Са антибългарски партиии ай скрии се

30

Анонимен

преди 1 година

Защо рома завършил Симеоново победи младите хора завършили Харвард.

29

Анонимен

преди 1 година

Преди им бе виновен Орешарски сега ПП Баце не вървиш с тия номера ясно лие?????

28

Анонимен

преди 1 година

Преди няма и 2 месеца Херб+дпс +итн свалиха редовно правителатво, което спред тях е жизнено важно да има, защото ще управляват по-добре. Народната любов им дава възможност сега, а те пак ПП били отговорни..

27

Бургас

преди 1 година

Центърът на властта, на културата и икономиката гласува за ПП и Да,България. В малките населени места - тотално за Тиквата, В областните центрове--надмощие на Тиквата.Историята ни учи---Там където е културата, там са и победителите. Може унижаваните и принуждавани и необразованите да вземат връх, но това е временно. да не говорим и за това как се присмиват и унижават Тиквата в чужбина. Тиквата е аут и тези с него също--ДПС, Възраждане,БСП и Янев с наведения по партер Радев.