148

Номер2

преди 1 година

Единствено столицата изми донякъде очите на България! Всичко друго е жалка, трагична, смешна България! Провинцията, населена с местни велможи и просто, неуко, нещастно население! Има ли смисъл такава държава да съществува! Кърджали, Разград, Търговище, Силистра, Шумен гласуват за една етническа( забранена от Конституцията) партия! За какво са й на България тези региони, пълни с предатели!

147

Калеко Алеко

преди 1 година

С кой да се басирам , че Пролетта пак сме на Избори ?!?! ... А следващата Зима - отново..... Ха ха ха ха ха ........ И така ще си играем доста време. На 1000 процента съм убеден , че в скоро време няма да има Партия или Формация , която да може да направи Правителство сама или най много с още една! Или ще трябва да правят "Широки Коалиции" или ще се ходи през няколко месеца на "Избори" :) А за Избирателната Актовност - Какво да кажем? Ха ха ха..... Под 30 процента! Ааааа ха ха ха......

146

Анонимен

преди 1 година

Това заслужаваме като народ и няма на кого да се сърдим :) ГЕРБ и Бойко да спечелят избори през 2022-ра година...Петко Славейков правилно си го е казал човека на времето

145

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ГИ ПИШИ ПРИ УМРЕЛИТЕ

144

Посолството на САЩ

преди 1 година

Възраждане с 10% резултат спечели много повече от 10% коментари след тези избори. Никой обаче не отрича твърденията на Костадинов: "Ние сме единствената партия, която не ходи на оперативки в посолството на САЩ"!

143

niki

преди 1 година

К'во стана с мумията от дивана бе?? Нали беше мнооооо отворен, ама тъй - що сте 3ма, нема ора баце...

142

Гиб Мелсън

преди 1 година

Избори до дупка, докато Винету се разори да купува гласове.

141

До142

преди 1 година

Абе можеш да плюеш по Костя Копейкин ама неоспоримото е факт,за по малко от пет месеца той увеличи своят вот над два пъти и при следващите избори след това което ни очаква,не се знае с колко още ще го вдигне!

140

Малко за политика

преди 1 година

До Ясна работа: Нищо не ти е ясно. Нито ПП нито ДБ нито БСП ще направят правителство с ГЕРБ срещу министерства. За тях това ще е политическо самоубийство. Бойко три пъти го прилага този номер - с Яне Янев, с пишман-реформаторите и с пишман-патриотите. Всички отидоха в небитието. Четвърти път няма да стане. В началото на следващата година отиваме пак на поправителен изпит.

139

Анонимен

преди 1 година

Никакво БВП не се произвежда в София, просто там са административните централи на фирмите и затова по документи се водят в София, но заводите които реално произвеждат стоките не са там а в провинцията

138

Анонимен

преди 1 година

Абе важното е, че вчера и днес Путин загуби Лиман, Торске, Заричне, Кившарика, Золота Балка, Миролюбивка и още много населени места, които уж вписа като руска територия. Когато украинците им набият канчето и ги изгонят напълно от държавата си, тогава и ние ще можем да се отървем от нашите съветски агенти и русофили, които ни дърпат назад към блатото.

137

Владо

преди 1 година

До 137 и 138 - Не се брои за отделни периоди, а се брои цялостно за цялата година. От туризъм БВП е около 10 процента и то включително зимния. До 138 - парите от данъци мога да се съглася донякъде, че са кражба от населението. Въпроса е, че за да крадеш трябва да има, какво. Всички бедняци си мислите, че богатите са крали, но ако цялото население е от бедняци, не остава за крадене :) П.С. населението на София е 1.4 млн по последно преброяване и БВП е над 1/3 от целия :)

136

Кенет Мъртън

преди 1 година

За нас , Вашите Господари , няма никакво значение кои ще са Партиите в Парламента. На всички им плащаме ние - Затова нямаме притеснения какво Правителство ще съставите. Дори да отидете на Нови Избори през Пролетта - После отново ще са "Наши хора" - Мнозинството! Най - важното е , че НИЕ решаваме нещата относно ВЪНШНАТА ВИ И ВЪТРЕШНАТА ВИ ПОЛИТИКА. Единствено "Възраждане" - НЕ са "Наши хора" - Но НЕ ни дреме за тях , защото са само 20 човека. Ще го играем "Демократично" - Ще пуснем малко й от тях

135

Какво е възраждане

преди 1 година

Винаги ще има "патриоти", и в кризисни периоди гласовете за тях се увеличават. Има обаче и еволюция - откъдето и да го погледнеш Възраждане е класи над Атака и НФСБ. Така че, резултатът нито е изненадващ, нито е толкова лош за страната.

134

Анонимен

преди 1 година

Видяхме на Копейкин избирателите. Щели да спечелят, а то- има-няма 9%. Не сработи нещо тролската машина. Сега новата опорка е как машинното гласуване е измама. Нищо, че машината печата всичко на хартия и то се брои също паралелно.

133

До134

преди 1 година

На това ако викаш коалиция:БСП -бивши комунисти съсипали България,ДБ-пребоядисани комунисти хамелеони,ПП-шайка продажници които работят за чужди интереси и накрая Слави с неговото его,здраве му кажи!

132

Ясна работа

преди 1 година

Всичко е наредено както предположих. ГЕРБ ще предложат премиер, различен от Борисов, който ще си остане сив кардинал и въпросния премиер, който и да е той ще му се отчита. ПП и ДБ ще куртисат като им се подхвърли някое друго министерство и ще разправят как това било "програмно правителство" и да не сме гледали партии, а програми и експерти и бля бля. Ще изкарат така 5-6 месеца да довършат тая *** и после директно закриваме.

131

Какво следва

преди 1 година

До До..вии.жда. не..: Чалгаджийството на Слави и Тошко успя да провали протеста. Вече няма революционна ситуация за отстраняване на ГЕРБ от властта. Трябва да стане, но ще бъде дълъг път. ГЕРБ са се окопали и в съдебната система и в местната власт. Оттам трябва да се изчистят. През следващата година има местни избори. А и на Гешев ще му дойде реда.

130

42

преди 1 година

До ВладоА замисляш ли се защо в София уж се произвежда 1/3 от БВП. Защото крадените пари остават в София и не се връщат по други места. А замисляш ли се, при население от 6млн., че 1/3 от него е в София, остана и да не произвеждат 1/3 от БВП.

129

Анонимен

преди 1 година

До Владо: По време на турсиртичския сезон черномиртието докарва 40% от БВП на България! Колко магистралки има там? НУЛА! Към/от София има 5!