64

Психодиспансер

преди 1 година

Верно е аркадаш, както ти си крал и ''оправял'' никой не е! Даже турците и комунистите не можаха да те стигнат! Да си ги харчиш при Один!

63

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за ГЕРБ и живейте на кредити, умници!

62

Анонимен

преди 1 година

На предстоящите избори има само два варианта: Или ще има правителство около ПП и ДБ, или отиваме на нови избори и пак служебния гълъб. Както и да го въртите - това е!

61

българин

преди 1 година

Срии се,БЕ!За 12 г.разбайническата организация от Банкя окраде,и съсипа държавата.20 г. няма да стегнат,за да се възстановим.Чудя се на тези,които ще гласуват за улични разбойници.

60

Анонимен

преди 1 година

След като специалистът по фалити и хиперинфлация дъртият комунист другарят Румен Гечев беше в управлението защо се чудите, че инфлацията в България е в пъти по висока от другите държави на ЕС

59

Анонимен

преди 1 година

След като специалистът по фалити и хиперинфлация дъртият комунист другарят Румен Гечев беше в управлението защо се чудите, че инфлацията в България е в пъти от другите държави на ЕС.

58

Анонимен

преди 1 година

Ами лозунга на ПП е :да довършим работата.Тоест работата още не е свършена може и още.Изберете ли ги ще довършат нещата най късно до февруари ще сме оправени отвсякъде.

57

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са като палаво дете. Счупиха играчката (с още 2 палави деца), а сега се чудят какво да направят за да не ядат бой.

56

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо е ясно, че са идддиоти и съсипаха и малкото останало от престъпното управление на Тиквата, която обаче е за доживотен затвор!

55

Анонимен

преди 1 година

Дърта истерия. Като не виждаш оптимистичен сценарий, ко дириш на избори? Или цялата работа е да качиш истерясалите си депутати да крещат простотии от трибуната. Ама ти не си виновен, а изветрялите чичковци и лелки, които гласуват за вас.

54

Анонимен

преди 1 година

Ами така е простото Киро, ококорената Асенка и лъжливата и крадлива другарката Корни ни довършиха. Оправяне скоро няма да има, а може би след повече от 30 год. я се оправим, я не от това 6 месечно управление на комунистите.

53

Анонимен

преди 1 година

Ето равносметката от 7 месеца управление на ПП в левове - 73.5 млрд похарчени, 1.5 млрд остават за всичко до края на годината. 29 млрд бюджет + 4 млрд помощ за Украинците, + 24 млрд (12 млрд евро) помощ за КОВИД, + 18 млрд външен дълг похарчени за 7 месеца + 1.5 млрд т.нар. "излишък" на Нинова. Това е равносметката. Никое управление на България от Хан Аспарух насам не е разполагало с такива пари в рамките на 1г и не просто не им стигнаха, а инфлацията скочи от 7% на 20%! Ба тая промяна!

52

Undefined

преди 1 година

Привържениците на ПП са малко като руснаците. Отричат напълно очевидни неща! Държавата е затънала в брутален финансов дълг с отвратителни дългосрочни последствия, за да може Кирчо и Асенчо да се бият в гърдите как вдигнали били пенсиите. Обаче ПП феновете спорят - не, това не било така, Бойко Борисов говорил глупости. Да, добре, мили деца, няма проблем, както кажете. Като ви излезе всичко през дупето обаче, не забравяйте за Кирчо и Асенчо.

51

Анонимен

преди 1 година

До 56. И за какво ти е Киро простото. Не се ли срамуваш от него.

50

Анонимен

преди 1 година

Проблема на Бокича са общинските власти. Как да има обратна връзка за контрол. А не само с корупция дс се контролират.

49

Българин

преди 1 година

Никога вече ГЕРБ и просто Киро във властта!

48

Анонимен

преди 1 година

Идва зимата. Матрьошките се нарояват, но ГЕРБ остава. Целта на задкулисието е Герб да нсправи коалиция с ДПС и Някое джудже ПП ли, ДБ ли е без значение. Целта е да изчезнат в корупцията и после да се представи една нова манна небесна Възход ли, Заход ли, Изгрев ли, нямазначение. Ще си превъртят колелото за 10 години напред. Ще им позволите ли.

47

Анонимен

преди 1 година

Оптимистичен сценарий е да си при бай Ставри декември!

46

ПаПа ме

преди 1 година

Гласувайте за нас за да ви довършим! Наистина ще се изкефя простия народ да избере пак Пикливите Папуняци за да го доведат до глад студ и смърт. ПОСЛЕ ПАК РЕВОЛЮЦИИ КАТО С ВИДЕНОВАТА ЗИМА. Американците ще помагат ли? Едва ли!

45

ПП=ПОКРИВА ПРОКАПА..

преди 1 година

ЩЕ ВИКАМ МАЙСТОР-БОРИСОВ......... НЯМА ДА ВИКАМ МОШЕННИК, РОМ-КИРО....