420

мдаа

преди 1 година

Путин е решил да прави референдум и не приеа куршумите като "не".така още има да гледаме как го навират в *** подопашие

419

аз

преди 1 година

Зеленски (Байдън) ще се бие с Русия до последният украинец

418

Кабалчик Талмудов

преди 1 година

Зеления кървав сатрап да каже първо колко украинци бяха убити заради него.

417

Анонимен

преди 1 година

Повтаряй това господин Залански, повтаряй, не спирай! Това хваща дикиш! В Русия хората са много смачкани, страх ги е, но не са замаяни, добре разбират нещата! Тази война не е тяхна!

416

Анонимен

преди 1 година

Той заповядва ли им или е загрижен?

415

Анонимен

преди 1 година

И какво ги чака в украински плен? Гавра, рязане на орехчета и сухожлия, убиване по мъчителен начин. Международния трибунал в Хага с вързани очи явно? Ще бягат, ама да догонят студентчетата от 6 мобилизация в Украйна преди да са стигнали Киев.

414

Анонимен

преди 1 година

Хихи! Та Путин бил изпаднал в паника! Я пак? От 2007 Путин си реди шахмата. Като разбра, че американците твърдо са решили да прегазят Русия. Какъв "блицкриг"ви тресеше, след като бе обявил"специална военна операция"и съюзните войски бяха 3 пъти по-малко от украинските. Всяка стъпка е премерена. С наемници и опълченци изтласкват укаинската армия от четирите области с преобладаващо руско население и обявяват референдуми. Следва буквите на междунатродното право едно към едно!"Още не сме започнали!"

413

Дядо Боби

преди 1 година

Защо не се обърнеш към украинците с това---Бягайте руснаците идват !¡!!!!!!!!!!!!

412

Анонимен

преди 1 година

ИЗЛЕЗ И СМЕЛО ГИ ПОВЕДИ !!!

411

Ха ха

преди 1 година

Зеленски трябваше да каже - Вижте как украинците се разбягаха по света когато взех да ги мобилизирам, вземайте пример от тях.

410

Анонимен

преди 1 година

""Фащ официално са обявили че никога няма да воюват срещу Русия -- интересно защо ?" Тва дребния по руската национална тв ли го каза ?!?" -- това е обявено официално от пентагона, но булгурите нямат достъп до такава информация, те слушкат само лили маринкова и другите говорещи мумии от бнр и бтв. Не ги гледам от 15 години защото изпитвам погнуса.

409

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 562 Какво е това загряване на руснаците 7 месеца , а храна за три дни ? Зацапали са яко свещите. И Путин и Зеленски са за пребиване , че допуснаха война. Но все пак Русия нападна , без никакъв повод.

408

Боже опази

преди 1 година

Този шоумен вече прекалява, писна ни от неговите изявления, дразнещо чвече

407

Анонимен

преди 1 година

Ще бягат, ама насреща. Помни ми думата.

406

do 548

преди 1 година

Мда, интересното е че рублата се стабилизира спрямо долара, докато преди само растеше, в същото време еврото и паунда падаха спрямо долара, това показва че санкциите работят срещу тези, които ги въвеждат.

405

Анонимен

преди 1 година

Бягат бе зелен, само че Фолксваген бяга от Европа Оти газ нЕма.

404

Анонимен

преди 1 година

Оазис на благоденствие, до него оазис на мизерия двойно по-голям и така един до друг оазиси от единия бряг до другия.

403

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 536 А Путин знае ли какво ще се случи на твоето прасенце за Коледа ?

402

Равнопосавеност

преди 1 година

Ми то това му е последната надеждица на зеленчука. При 25М мобилизационен потенциал, колко трябва да избягат, че да не могат да се справят с мобилизираната 1М украинска армия при все, че докато срещу нея бяха 120К я счупиха в Херсон, Мариупол, Северодонецк, Лисичанск и къде ли още не. Това е при горе долу 1:9 а сега ако го обърнат на 2:1? САЩ загуби в Сирия, загуби във Венецуела, а сега ще загуби и в Украйна и май ще му стане навик. "Как искаш да решиш проблема като нямаш..." горива и метали?

401

Анонимен

преди 1 година

А немците са били дрогирани нон-стоп, това е доказано от свидетели и документи...