218

Анонимен

преди 1 година

Добре де,разбирачи против ГЕРБ!Пишите и нимислите!Бойко дори и да е крал,всичко беше по добре при него.Пък тези и крадът и огромен дълг направиха и всичко разбиха.Мислете,като гласувате

217

ПОЖАРНИКАРЧЕТО

преди 1 година

ТИЯ *** САМО МЕ ПИТАТ: КОЙ ЩЕ МИ СЕ ХВАНЕ ЗА МАРКУЧА СЛЕД ИЗБОЛИТЕ?

216

Анонимен

преди 1 година

249 Чекмеджетата са фейк, къщата в Барселона също, островът в Гърция, също. Лъжите срещу Борисов са нескопосани инсценировки и откровени лъжи накапутите от ДС. Виж, кюлчетата са слабост на Божков черепа, който плати и организира протеста, и последвалия преврат, довел тай-безсрамният лъжец в България Киро просто.

215

Анонимен

преди 1 година

Борисов е най-т..то парче,което някога сме имали за премиер.А тия,които гласуват за него са още по- т...пи.

214

ПРАСКАЙ ББ

преди 1 година

ПОЖАРНИКАРЯ ПАК ЩЕ ИМ НАБИЕ ШЛАТГА!

213

247- и гербопитек

преди 1 година

Срещу колко мръсни пари от чекмеджето на банкянската мутра и престъпник от подземния свят си станал за резил тук бе, нищожество долно и просяк, дето обикаляш геребарстката трапеза в Банкя като гладно улично псе?! Че дано да ти подхвърлят някой кокал и дано да не е много оглозган, защото герберастките престъпници оглозгват всичко, до което се докаснат! Те оглозгаха и България!

212

Анонимен

преди 1 година

241 Обезлюдяването на селата започна още преди 1989, а след нея, се засили. С възможността да се пътува, която комунистите бяха отнели на хората. Още малко, ще обвините Борисов за ланския сняг.

211

Дерзай, Бойко

преди 1 година

ГЕРБ трябва да спечели с поне 10% преднина. Експертите им нямат алтернатива в тези кризи. Пп са събрали хора буквално от кол и въже. БСП няма да ги коментирам. ДБ има някой и друг читав, но са тотално объркани. Щели да депутинизират държавата? Те до вчера управляваха с БСП. За съжаление, без затягане на коланите ще стане страшно. С кредитите на кокорчо до пролетта ще сме фалирали държавно.

210

До ПросТото

преди 1 година

Между другото, има и такива "примитивни" плювачи, които са обсебени да се доказват чрез Борисов / анонимно/, и освен да цвъкат едни и същи опорки за жълти стотинки, друго не могат!

209

Анонимен

преди 1 година

Защо никой не настоява да се оповести докладът на ДАНС от разследването, на управлението, на ПП,БСП,ДБ,ИТН? Като сте такива овчедушни, всеки ще ви лъже и краде.

208

До 237

преди 1 година

Тоя наяждане няма.Нали знаеш,апетита идва с яденето.

207

Бойко Българоубиец

преди 1 година

12 г.застой щото изрекетирах всичките кредитори хехе.. ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

206

ПП=ПИРАМИДА в ПАНИКА

преди 1 година

ИЗПУСКАТ ВТОРОТО МЯСТО В ИЗБОРИТЕ.... ВЪЗРАЖДАНЕ СА ВТОРИ С 11.4%......ПП СА С 9.7 %.......... УЙЛЯМ ХИЛ Е КАТЕГОРИЧЕН....

205

Анонимен

преди 1 година

По времето на управлението на Бойко от картата на България изчезнаха на 300 села.

204

Анонимен

преди 1 година

Вълкът козината си мени,но нрава-не.Сега ще се прави на лисица до изборите,а после пак ще започне да ни се кара от телевизора.Мислете ,българи.После ще бъде късно.

203

321

преди 1 година

За12 г власт с колко вдигнахте заплата и пенсии. С 0. Посна пица. А.

202

До ПросТото

преди 1 година

И ти къде гледа в къщата му, че видя че няма книги? Да не си Ония, дето влиза с микрофона в тоалетната му! Там може и да има снимки на тия, които ги е прекарал с 200?

201

Анонимен

преди 1 година

228 Виж, за административната власт си прав, затънала е в корупция още от комунистическо време, засилиха я по времето на Станишев, но в своя апогей, влезе при ПП,БСП,ДБ,ИТН, които уволняваха, за да назначат свои хора там. Същото е и с "правосъдието" в България. Все видни комунисти и децата им, действащи по схемата "адвокати, прокурори, съдии".

200

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТото...м/у другото,това че епримат не означава,че е безсилен !..НАПРОТИВ !...ВСИЧКИ примитивни организми имат некакво предимство пред нормалните човешки същества..Виж например "вируса на коковида" !..-Едно от най-примитивните създания,но правещо БЕЛИ от чутовна величина..

199

Анонимен

преди 1 година

Ако на изборите ПП не спечели,държавата отива по дяволите.Проруските партии са се наточили много яко!