3

Сова Харис

преди 15 години

Ако се направи едно проучване ,ще се окаже че едва5-6% от хората изпитват съчувствие за г. Бончев и половинката му ,защото сем.Бончеви не знае какво е да нямаш пари за храна ,пари за ток ,пари за билет в градския транспорт ,да работиш и накрая да не ти платят ,да гледаш по телевизията скъпи купони и празненства и да изключваш телевизора понеже си гладен,,,да се явяваш на интервюта за работа и *** мутри, протежета на съсловието Бончеви ,да ти обясняват че са по умни от теб и трябва да им работиш за без пари,,,,,,отдавна милоста към това съсловие я няма ---те имат ли милост към бедните ------по скоро те даже не ги забелязват.

2

az

преди 15 години

тъпата държава. Вкарах си кола от Европа, имах каско кражба, но тък не важи защото няма лепенки... влезнах в 22ч. и на сутринта ... След няколко дни се разделих с 15 000лв. Междувременно не спирам да се разделям с огледалата на колата ми. Навсякъде се краде, но за обикновенния гражданин е създадено спокойствие

1

Humpty_Dumpty

преди 15 години

Айде сега пък жена му на Ангел Бончев отвлекли ... после като я върнат, сигурно пак той ще е наред ... баси ... ставаш в събота сутрин в добро настроение и решаваш да прегледаш малко онлайн новини в "Капитал", "Дневник" и "Днес" ... И какво виждаш ... задавала се амнистия за Митьо Очите, най-големите бенефициенти (и потенциални нарушители - клиенти на ОЛАФ)били 2 фирми, финансирали Първанов и БСП (излиза, че парите на ЕС са предназначени за партийни каси), инфлацията на годишна база достига 15% (е още не е като 97г, когато пак те бяха на власт и цените се качваха всеки ден, продавачите в магазаините едвам смогваха да надпишат новите етикети с цените и пак трябваше да ги сменят в края на деня), на паркинга на летище София мутроподобни типове безотчетно събират такси на ръка и т.н., и т.н.Абе това не е държава бе ... това е една рядка курешка, в която колкото повече се заравяш, толкова повече смърди!А на последните избори нито една от партиите в управляващата коалиция на обещаваше такива новини ....Какво остава да кажа - на повЕрвалите - честито!