56

пак до 50

преди 1 година

Викаш да не показват трупове, само да въртят всички медии ясни кадри от момента на смъртта да се радват роднините?! Ти експерт ли си или разследващ орган? Сигурно има хора които гледат кадрите и обстоятелствата. Ние можем да съдим по крайния резултат! Като искаш ходи питай защо днес пуснаха предния убиец на възрастна жена? Остави хората да си оплачат децата!!!

55

Не знам..

преди 1 година

Полицията не го спира от движение, пази го, пуска го, не го търси... кара с полицейски светлини. Не казвам нищо, но може и да е полицай този наркоман.

54

Анонимен

преди 1 година

НОВА тв и БТВ показаха камери от 300 метра, на които не си личи по никакъв начин, че наркомана е карал с включени полицейски светлини.

53

до 50

преди 1 година

МВР е органа на Рашков. Той е виновен. Преди час още дин замете човек с ТИР извън Свиленград. За 24 може би са над 5 убийствата на пътя. Те съобщават само очевадните.

52

Хайде, хайде

преди 1 година

Сега, "голям адвокате", "Според него отнемането на моторното превозно средство би спряло един такъв човек". МПС-то е на фирма ако не си разбал. На юрдическо лице. Как ще ми отнемеш МПС-то ако мой служител е престъпник? Защо? Как?

51

от 50

преди 1 година

До До 50 - никой не казва да се показват трупове. Говорим да се покажат ясни кадри от обстоятелствата преди катастрофата. Например в момента никой не коментира това, че наркомана е пресякъл на червено с включени фалшиви(?) полицейски светлини.

50

И какво?

преди 1 година

Какво се промени от вчера? Града все още кънти от мотори и коли във високи обороти, сякаш сме не столица, а писта... тези убийства ще продължават, ако не потърсим сметка на КАТ и МВР.

49

До 50

преди 1 година

Записите от близките камери, представят гледки, които не са за хора със слаби сърца! Да ме прости, че го споменавам, но когато излязоха снимките от видеото с падналия Денис Теофиков, не влизах в мрежите няколко седмици за да не ги видя. В крайна сметка, попаднаха ми във фийда, накрая влязох в болница, мислейки, че ще умра. Със съмнения за инсулт. Няколко часа бях на системи от шока. След редица изследвания, оказа се, че е паник атака и ме пратиха на психолог : Такива гледки не са за всеки.

48

Анонимен

преди 1 година

Снощи още един човек е убит докато пресича в квартал Красно село. Младеж на 26 убива Сенсей Спас Спасов. Всеки ден убийства без война.

47

до 50

преди 1 година

Обясни ми като на *** , защо точно е важно да се знае кои са жертвите! Има разлика в закона според убития ли? По цвят ли са разделени категориите или по-богатство, че не съм запознат! Иначе за останалото съм съгласен.

46

Анонимен

преди 1 година

Пратиха отряд "Кобра" за да отклонят вниманието. Та този е лежал неадекватен на пода, полицията 100% е знаела това. Пускат кьор-фишеци. Този може и да е на щат в полицията, вижте как ловко отклониха казуса с полицейските буркани, едва ли не, че ги е купил от ОЛХ. Ами ако са му дадени от някой полицай? Ами ако е бил част от платените жандармеристи на летния протест против Боко Тиквата? Много въпроси, малко отговори... Лъжат ни! Не позволявайте случая да се потули. Задавайте въпроси!

45

Анонимен

преди 1 година

Адвокатът е направо Mr. Obvious

44

Протекция

преди 1 година

Активно се правят опити за прикриване на случая и отклоняване на вниманието. Например никой не отговаря с каква скорост е удара (сякаш не е важно), никой не казва коя е избягалата спътничка свидетел (сякаш не е важно), никой не казва кои са убитите момичета (сякаш не е важно), не се вадят кадри от близките камери, а кадри с лошо качество от далечни камери (сякаш не е важно да се види), не се взима своевременна проба за наркотици и алкохол (сякаш не е важно)... ХОРА, ОРГАНИТЕ СА РАЗПЪНАЛИ ЧАДЪР!!

43

Забележете!

преди 1 година

Брата казва: "Кара яростно" ... преди 10 години се казваше "Кара като ненормалник", което сега е норма. Ако искаш да си над-нормата, апропо "по-добър", вече трябва да караш яростно, сиреч да пресичаш кръстовища на червен светофар с 200км/ч

42

Истината боли

преди 1 година

Сега следва поредната ултра спецакция за дрогирани/пияни шофьори, като предварително медиите ще съобщят, да си знаят все пак... В групите за "ВИЖДАМ ТЕ - КАТ" в противния фейсбук ще има информация, къде са точно патрулите и камерите, за още по-голямо удобство.

41

31

преди 1 година

Заглавието е логично заключение , което много хора са си помислили! А що за нагъл и замесен индивид, може да има нещо против това е доста странно! Естествено, че ако убиеца беше справедливо в затвора по предишните си 50 провинения , момичетата най-вероятно нямаше да бъдат убити! Или нещо не ти е ясно, но по-скоро си роднина на замесените полицаи и прокурори, или пък на самия убиец!

40

Фактолог

преди 1 година

Решил е да се пошегува с гражданите, че е полицай-мутра-убиец, но по принцип е много отговорен и съвестен. Никога до сега не е убивал хора, каза брат му. Извода? Не го съдете твърде сурово, момчето е много читаво.... в каква държава живеем, хора? Чувствам се омерзен!

39

До 36

преди 1 година

Да, но Гарджо много добре даже знае, че не всички луди са в лудницата, и винаги има по-луди от него в такива моменти

38

Курвата къде е?

преди 1 година

Мата Харито от джипката коя е? Защо я криете?

37

Анонимен

преди 1 година

Татуираното "страшилище" което е избягало като уплашено малко дете е от отрядите на Стъки, които са под крилото на Боко Тиквата. Това са тези, с които Боко заплашваше, когато му бихме шута - "20-30 млади, буйни да ви преследват като чакали"