49

Въпросчета

преди 1 година

Колко е населението на България и колко на Русия? Не е ли нормално да има пропорционалност в броя на дипломатите, които представляват страните си според населението? А колко са на Козяк? Или там и бройката е засекретена. Защо там отпред се чака за визи, при положение, че такива за американците няма? А колко консулства има и Турция?

48

Анонимен

преди 1 година

Колко дипломата имаме в САЩ и колко имат те тук?

47

bob

преди 1 година

И кво? сега ли разбрахте колко са? И що да не са повече? Колко голяма е Русия и колко хора обслужват тия дипломати? Нормално е броя им да е пропорционално по-голям от нашите дипломати там.. Мръсно комунистическо ченге!

46

состин

преди 1 година

Ей , големи сте умници бе! Американското посолство може да има колкото си иска персонал, защото ние сме съюзници с тях и ако не можете да го разберете , то торбичките и с тия за Москва.

45

Анонимен

преди 1 година

Преди два дни се светнаха колко на колко са дипломатите Голямо проучване няма що

44

Румен

преди 1 година

От мечка и за рекичка не се взима . Камо ли от руснаци туризъм печалба да има

43

българина

преди 1 година

ти кажи американските колко са...

42

Анонимен

преди 1 година

Този и Външно министерство ли вече пое?

41

Тихомир

преди 1 година

От три дни спорят за численост на персонал, а никой не казва колко е числеността в хора, на американското посолство в България? Ей така за един приятел питам!

40

Румен

преди 1 година

До 33 случ. минувач. Не е така. Руския газ е недостатъчен да захранва ЕС. Защото има задължителен договор с Китай и Индия .Това го каза Доналд Тръмп 2015год. - /Тръбата да не се прави ще е празна/ . Но много олигарси включително и български с партии и поръчки се закачиха на схемите от Москва. И намазаха от руските пари в $$$. Полша не и дават , както и на България , а това е рекет . Те си платиха предварително. Но българите от страх не коментират рекета

39

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 32 - и от друга страна, един виден Другар от Столетницата - специалист по ордени май беше - СърГей Станишев - той по в Брюксел. Па комунист и па не в Мацква? Какъв е тоя свят бе, другаре?

38

отец Нафърфорий

преди 1 година

А кога ще извадят списък на "българи" които работят за руските служби , че да им се порадваме .

37

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 32 - а, не, тея, както пише на Руски паметник - "не нам". Да си пратиш отрока в Америка с парите на Путин е най сладко. Това е стар комунистически обичай. Още от Тошово време ви облъчваха да чекате комунизЪма тук, докато синчетата вършееха по Европата и Америката. По образец на СъвеЦките Друзя. Гледам и там обкръжението на *** - сите отроци "немили недраги" по Америката, другарю?

36

Анонимен

преди 1 година

Този пак е пиян.

35

миро

преди 1 година

тоя алкохолик докога ще го гледаме

34

Анонимен

преди 1 година

Сега ще се принудят да пуснат неофициални агенти много е кух Киро, освен, ако не изгони всички руснаци, ама, те може да не са руснаци хаха.

33

Анонимен

преди 1 година

Браво на Рашков ,оказа се че е истински българин.

32

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 26 - учители по руски, а, тр/оле? Щото в България като се е наредила една опашка желаещи да учат руски - края се не вижда. А най потресаващо неграмотни в руския език, култура и литература сте вие - руските тр/олове. Щото ако и един ред бяхте прочели на руски, непоклатимата ви русофилия щеше да се разсипе.

31

Анонимен

преди 1 година

До КекълВсяка година от България отиват десетки хиляди студенти на бригада в САЩ ------ Пиши само истината.... Всяка година от България отиват стотици хиляди студенти на бригада в САЩ скоро и милион ще достигнат.

30

Анонимен

преди 1 година

Има ли нужда България от руски туристи? Сега няма да бъдат. Това е целият ви отговор, г-н Рашков. Значи България не иска да прави пари от туристи