24

Анонимен

преди 1 година

Проблем при къщите са кражбите. Много ги крадът като не си там.

23

Анонимен

преди 1 година

И аз се бях навил, ама се отказах. За 80 000 евро някакви страшни гредоредни композиции, разпадащи се кирпичени тухли, обороподобни, които просто са за бутане. Другият вариант е 300 000 евра за нещо прилично, което разбира се е пълен абсурд за село Овчопънско примерно. Та взех един апартамент, наем, и с наема си въртя почивки където и когато поискам. Няма ремонти, няма стрес, няма почивка на едно и също място завинаги. Толкоз за селските къщи.

22

Перник-София-Перник

преди 1 година

Сега при скъпия бензин пак ще паднат. Когато пътуваш 5 дни в семицата по 30-50км в посока до града и обратно цената на горивото се усеща много.

21

Анонимен

преди 1 година

Ауууу, клиентите искат и ток и канализация? Ама че нахалство!

20

6м. в годината на се

преди 1 година

Благодарение на програмистите, облачните и 4/5G и "селяните" видяха какво са пари. Въпреки, че не можеш да им обясниш, че за да пишеш на лаптоп - някой ти дава пари. Те си знаят физическа работа и висене по кафетата. По-голям проблем са младите в селата - и те искат да карат нови и скъпи коли и приятелките им да не са повлекани, но ... никаква амбиция в тези хора! Постоянно конфликти и тариклатлък на дребно. .... иначе в едно селце си е много, ама много по-продуктивно в стъклен офис

19

ДГД ПП

преди 1 година

Бързо, че ще свършат :)

18

ДГД ПП

преди 1 година

Бързо че ще свършат :)

17

Анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета. Едни и същи къщи се търкалят от 2 години и никой не ги купува.

16

Анонимен

преди 1 година

Вземай ако имаш пари някоя селска къща поне ще имаш нещо утре като стане горивото 6 лв със спестени те парии не къща ами и клозет не можеш си взе още помнят хората на 50 как фалирала банките и им взеха парите после дойдоха банкнотите с много нули

15

Анонимен

преди 1 година

Телефоните бяха съсипани от часните БТК и Ментел и няма добри теефони, защото те гледат печалба само. Интернета нали беше задача на Габриел и държвата чрез ЕС да се пусне интернет навсякъде по селата.

14

Смело на село!

преди 1 година

Има къщи от морски контейнери, които бързо се сглобяват и са преместваеми. Това със стягане на стогодишни съборетини го забравете, най ще е добре...

13

Анонимен

преди 1 година

Да вярно е даже софиянци купуват къщи в изоставени села един го питали защо ти е вика имам малко събрани пари ако не ги вложа виждаш какво става, с инфлацията утре ще пия една студена вода а къщата инфлация не я лови

12

Анонимен

преди 1 година

И не само това няма инфраструктура закриха и малкото останали автобусни линии

11

До 13

преди 1 година

Зависи къде е селото.Ако е до 10 км от близкия град линейките идват много бързо. Ако е на майната си естествено, че ще има проблеми.

10

До 13

преди 1 година

Да ти кажа... то и в Бургас няма читави лекари. Хората тук умират, а лекарите дори не знаят защо :) Така че .... никаква разлика :)

9

Анонимен

преди 1 година

Аз живея в село близо до Пазарджик и в последните няколко години има строителен бум на нови къщи,а много стари къщи се ремонтираха и санираха. За 2-3 години се построиха повече къщи, отколкото за 25 години преди това.

8

Анонимен

преди 1 година

Къщата на село е хубава само на картинка и на приказки ,реалността обаче е коренно различна и това го знаят хора които са расли в къща и са в час с живота на село.Само ще кажа едно баща ми си замина бързо на 63 години защото живя в провинцията,даже и село не беше ,по селата и малките градове няма читави лекари и един път ще Ви се наложи бърза и адекватна медицинска помощ и сте си заминали за нула време от този свят

7

Анонимен

преди 1 година

хахахахахахахахаха! Брокерчето да каже какво е пушило!

6

Малкото Слънце

преди 1 година

Когато човек стане на определена възраст. - тишината и спокойствието на село е за предпочитане пред шумния и прашен град.

5

Анонимен

преди 1 година

Една нова вила в Гърция на морето струва около 200хил. евро. Вие купувайте изоставени селски къщи в нищото за тези пари.