174

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 193 "Политиката на Путин е да изнудва целия свят, с всичко каквото може. Това ще бъде докато самите руснаци не вземат нещата в свои ръце" Това ще бъде, докато Цивилизовния свят не опердаши самозабравилия се световен терорист в Кремъл. И този час наближава. Скоро войната ще стигне и до Русия и нейните собствени земи.

173

Анонимен

преди 1 година

А тия гладуващите, що се не хванат да бачкат и да си произвждат, а не да чакат някой да ги храни ?

172

БАНко

преди 1 година

ВЛАКОВЕТЕ ОТ ПОЛША ДО КИЕВ ВОЗЯТ ОРЪЖИЯ И ПОЛИТИЦИ , ЗАЩО ГИ ВРЪЩАТ ПРАЗНО ???

171

Анонимен

преди 1 година

Политиката на Путин е да изнудва целия свят, с всичко каквото може. Това ще бъде докато самите руснаци не вземат нещата в свои ръце. Но това е малко вероятно., защото те не обичат да живеят (повечето от тях) в демократично общество. Обичат да си имат батюшката. "цилизационен" избор.

170

Анонимен

преди 1 година

До 186 Богатите държави от десетилетия плащат, за да няма глад в Африка и Близкия Изток, и никога това не е личало повече отколкото сега, когато се вижда кой какво плаща и за какво се грижи. Политиката на обричане на глад би трябвало да е забравена, но Русия показа, че е безнадеждно изостанала държава, която си случи с методи отпреди 90-100 години, за да тероризира света. Въпрос на време е света да вземе мерки.

169

Анонимен

преди 1 година

Откъде са тези 345 милиона, не се казва в статията :)) Ти ако разчиташ Раша да те храни, значи се обричаш на глад :)) Та ние през соца изнасяхме огромно количество селскостопанска продукция за тех, щото в блатная не вирее нищо :))

168

Анонимен

преди 1 година

Престарелият президент на САЩ и държавите от Западна Европа в лицето на Германия,Франция, Испания проявяват тенденция към неоколониализъм, стигаща до мания за владетели на света. САЩ все още се смятат за лидер на свтовната икономика и политика. Необмислената акция на Байдън и ЕС срещу държавата,дръзнала да не се подчини на САЩ и НАТО противопоставиха на тях държави от Азия,превъзхождащи по население и настигнали САЩ по икономика, от Южна Америка,Африка. Борбата с БРИКС тепърва предстои.

167

Анонимен

преди 1 година

До рибока Ми жуже са. Те блокират икономическите резултати на друга държава, не собствените си.

166

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 182 "Рашките не са длъжници на никой" Рашките са блокирали износа на зърно от друга страна. Това е държавен тероризъм и световен рекет. Те не се разпореждат с нещо тяхно, че да се говори за това дали са длъжни. Г-7 сега се събират за да ги убеждават, но това е само прелюдия към следващия етап, в който ще извадят тоягата. И няма да са само санкции. Ще започнат да потъват руски кораби, които се осмелят да блокират.

165

рибока

преди 1 година

Айде ся,"икономическото жуже" било виновно и за глада в света.Нали са жуже бе?

164

Анонимен

преди 1 година

179ти, хамсалак ти изобщо как ти го побра в кухината? За какви богати държави ми говориш?!? За крадците през вековете, та до днес ли или за онези "загрижените", за които гладът в Африка и Азия е политика от миналия век? Тогава СССР ли е бил виновен или извънземните? Я се осъзнай, промит медийно мозък!

163

БАНко

преди 1 година

ОРЪЖИЕТО НА БАЙДЪНЧО И УРСУЛАТА ПРЕЗ МИНИРАНИТЕ ОТ УКРАЙНА ПРИСТАНИЩА ЛИ ГИ ДОСТАВЯ ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ , ЦИРКАДЖИЯТА НАРКОМАН ????

162

Анонимен

преди 1 година

До Зелено бъдеще Русофилите определено ще ядете шума. Като шумкарските ви предшественици. :)

161

Анонимен

преди 1 година

До 177 Открил съм, че най-добрия начин за озаптяване фантазиите за величие на бесни сатрапи, е като ги навреш в мизерията и им отрежеш пътя за бягство, така че да трябва да си стоят в собствената дупка. Рано или късно се побъркват и сами вземат правилното решение.

160

Анонимен

преди 1 година

Кой ми ср'а в гащите? Много ли лицемерие и лъжи за хранителната криза в света. Защо РФ да е виновна, че Украйна си минира пристанищата, защо да е виновна, че някой сипе безумни количества оръжия срещу Русия, измислят се купища безумни санкции и се очаква в същото време РФ да раздава евтини торове, петрол, газ и други? Я помислете малко, кой е виновен за ситуацията САЩ, ЕС, Г-7 или РФ? Рашките не са длъжници на никой

159

Зелено бъдеще

преди 1 година

Защо така не може ли да минем на зелени технологии , колите на соларни панели а ние от слънцето да го превръщаме в храна и да ядем? Докога ще зависим от тъпата русия не може ли да ядем въздух и шума, нали бкп са яли шума?

158

Анонимен

преди 1 година

На планетата Земя живеят близо 8 милиарда човека, тези 345 милиона, дето са се излъгали да повярват на рашките от къде са, че умират от глад :)))

157

Абе

преди 1 година

... нали русофилите разправят, че богатите държави били "лицемери", че не се грижели за по-бедните. Сега се оказва, че не само, че богатите държави се грижат за бедните, ами ако не са те да плащат за изхранването на Африка и Близкия изток, те ще гладуват. Сега пак богатите държави се намесват, за да посочат причината за заплахата от нов глад - Русия. От друга страна Русия, която плюе по Запада за каквото се сети, му прибира паричките, а иначе го дава "загрижена" докато създава проблема.

156

Путинки

преди 1 година

Новият юда,подражателя на Сталин, съзнателно обрича на глад милиони. Този параноик ще бъде проклет навеки. Името му не следва да бъде споменавано.

155

Анонимен

преди 1 година

Г-7 смятаха,че държат цяла Европа и войната,която те провокираха с Русия, им бръкна отзад. Оказа се,че тази държава, чиято собственост са суровините - газ,петрол,руди на редки метали, зърнени и промишлени култури е важна с такава степен,колкото и държавите, които преработват суровините в стоки. Държавата с мания да владее Европа - Дойчланд се готви да конфискува оборудването наГазпром на нейна територия.Русия с Китай и Индия ще формират блок антиЕС и мечтите й за господство ще рухнат.