22

Анонимен

преди 1 година

ДНЕС В НАШЕТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ ЩЕ ЗАБИЯТ ПОРЕДНИЯ ПИРОН ВЪРХУ ХИЛЯДОЛЕТНАТА БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИЯ В МАКЕДОНСКАТА ЕТНОГРАФСКА ОБЛАСТ ОТ ИСТОРИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ, КАТО ПРИЗНАЯТ НАСИЛСТВЕНИЯ АСИМИЛАЦИОНЕН ГЕНОЦИДЕН """"ИДЕНТИТЕТ""" НАЛОЖЕН ОТ СЪРБИЯ С ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ, КАТО ПРИЗНАЯТ САМОСТОЯТЕЛЕН ЕЗИК НА ТАЗИ ИЗФАБРИКУВАНА ОТ СЪРБИ, КОМУНИСТИ И СОРОСОИДИИ ДЪРЖАВА. В СЪЩОТО ВРЕМЕ НИКОЙ НЕ АСИМИЛИРА АЛБАНЦИТЕ В КОСОВО ДА СА КОСОВЛИИ, НИКОЙ НЕМЦИТЕ В АВСТРИЯ И ТН. срам!!!

21

Shark

преди 1 година

Четирете партии на мафията ще провалят приемането на актуализацията на бюджета и плана за възстановяване. ДГД бедните, много беше прав Асен.

20

Анонимен

преди 1 година

1 света отричаше съществуването ви, ние първи го признахме. И за благодарност вие ни се изачкахте в лицата. Когато се създадохте от руините на Югославия, Гърция искаше да ви изпапка, ние ви дадохме танкове и оръжие и така не само ви помогнахме, но и се застъпихме всячески за вас. Да ни плюете, да говорите против нас е не само неблагодарно и долно, това е самоубийство за вас самите. Защото само ние се интересуваме за хората ви, другите искат земите ви, за бази, за коридори. Не им пука за вас!

19

Анонимен

преди 1 година

Днес пада македонското вето. Интересно е че няма протести.Няма го Джамбазки. Слави не реве Македония. Коцето станал мил и благ. Тошко и той усмихнат. Що стана . Въпросът за Македония е бил само пунта Мара.

18

Анонимен

преди 1 година

БСП заявиха че няма да подкрепят декларацията, защото искат да се спазва решението под което се подписаха всички партии и договора да се спазва от Македония. Коалицията е соросоидномутренскоАнкарска.

17

Анонимен

преди 1 година

Къде е Слави Трифонов да извика че Борисов е национален предател?

16

Анонимен

преди 1 година

Изглежда натиска от Европа е по-силен от натиска на народа.Ако не приемете актуализацията с предимство пред македонските мераци,с камъни ще ви изгоним,ей!

15

Мхм

преди 1 година

В 12 без 5 ще отворят широко вратите на Македония. Нашите не са Гърция. Нямат лоби нито е Еворпа, нито в Щатите като гръцкото. Сега просто ще кандисат без Македония да е изпълнила каквото и да е. А онези ще протестират, уж че предложението е в наша полза. Да остане от балканската чест и на двата народа. И толкова.

14

Гражданин

преди 1 година

Българското НС, депутати и политикани разни, от сутрин до вечер ни заниммават с Македония и Украйна. Но нито дума за проблемите на българския народ, за инфлацията и убийствените цени, за излъганите надежди на пенсионерите да получат макар и малко увеличение от 1 юли и т.н. Докога ще търпим това безумие?!

13

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛИТЕ НАЙ-ЗДРАВО ПРЕДАВАТ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА МАНДАТИТЕ СИ, АМА И ТН ОПОЗИЦИЯ КАК НАГЛАСИ РАБОТАТА, ЧЕ ДА ГИ ИМА ПРЕДАТЕЛЯТ ТИЯ ПОСЛЕДНИ ДНИ - СЕГА Е ПРЕДАТЕЛСКАТА ЖЪТВА.... ЖЪНАТ ПРЕДАТЕЛСТВА ЛИ ЖЪНАТ!

12

До 5

преди 1 година

Какъв македонски език. Предложението касае признаване на българите като държавотворен народ, а не просто етнос както иска Копейкин и Чалгаря. Почнете да мислите с тези тикви.

11

Анонимен

преди 1 година

По делата им ще ги познаете!

10

Анонимен

преди 1 година

С ДПС, ПП, ГЕРБ, ДБ заедно за падането на македонското вето, за подаряването на оръжия посока Украйна и за въвеждането на зеления сертификат. Опознайте своите спасители - ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС за една свята родина. Не подбират цвят и етнос крадат от българи, роми и турци по еднакво, за да не се чувствате дискриминирани! Гласувайте за ДПС, ПП, ГЕРБ, ДБ за една по-богата България. Заедно с тяхната патерица БСП, за последните 15 години вкараха цели 16 милиарда в България (под формата на външен дълг)!

9

333

преди 1 година

Абе за бюджета нямаше кворум, а сега за ПРЕДАТЕЛСТВОТО много бързо се събраха .

8

Анонимен

преди 1 година

БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ! Разберете как ще се почувстват десетките хиляди открито деклариращи се българи в Македония и стотиците хиляди крипто българи, като видят, че България кляка на Франция на нахалния албански политик Еди Рама и на сърбоманския естаблишмънт в Македония!?!?!Колко обезверени ще се почувстват те, изоставени за пореден път!?! Сто и десет годишната им трагедия няма край! Даже за вписването в конституцията ги приравняват на хърватите, ама какви хървати в Македония, цирк!

7

Анонимен

преди 1 година

А актуализацията на бюджета кога?Или това е по маловажно за "народните" избраници?

6

Анонимен

преди 1 година

Ние вече признахме макетата. Френското предложение е добро. Нашите искания влизат в преговорната рамка на ЕС и ако макетата не ги изпълнят няма да има ЕС. Те обаче няма да приемат предложението, но ако ние го направим сме с чисти ръце.

5

Анонимен

преди 1 година

Искам Франция да ни даде пример и да се разпадне на географските си области и да признае елзаски език, нормандски език, лотарингски език, гасконски език и тогава и ние ще се съобразим с техните """"велики идеи"""".

4

Анонимен

преди 1 година

днес ще научите какво значи парламентарна демокрация и волята на един народ да е ситуирана в ръчичките на 240 мошеници които не го представляват

3

Никъде

преди 1 година

не вибдам статия за напускането на Гунчева от *** (оня която искаше да взри МС). Гунпева е напуснала заради това, че реално е заедно с ДПС. Поздрави на всупки фенове на ваксинираните Копейкини!