158

..

преди 1 година

е ок. всички бачкате много и какво от това? файда ? некой по скъп пaрцал от мола и сл очила да ме видат колко ми е крива главата съвсем и все пак файда?! губите си времето и живота с това бачкане

157

Floda Reltih

преди 1 година

Всички знаеме за кой не-интегрирани човешки същества става въпрос. Те не крадят , те си берат . Докога ще ги ни крадат бъдещето ?

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 144, една от причините да си трайно безработен е че не разбираш елементрани неща. Като например, че безработните не се броят според записванията в бюрата по труда, а се изчисляват! :) Има формули :) Както и БВП и други подобни! За да не си трайно безработен е добре да четеш книги и да се самообразоваш.

155

До 141

преди 1 година

Дори чистачките дето работят реално 2 часа взимат повече от минималната. А да си здрав и прав и да работиш за минимална ....или правиш далавери или не си нормален Да, на запад минималната е висока ама си е съвсем реална заплата за цели сектори и за 8 часа! и ако имаш нужди работиш втора работа още 8 или дори 10 часа и не ти и хрумва да се оплакваш и не висиш по форумите .!!!

154

аз

преди 1 година

Абе ,да бачкат бедните.

153

Анонимен

преди 1 година

Ний дет копайм джилязу,що не ни броите?

152

Aми ...

преди 1 година

Аз не познавам такива. Ако изключа три познати по майчинство и една ..домакиня. А две познати и си гледат децата по майчинство и заработват добри пари онлайн , като им плащат и данъци. Не познавам познавам и хора с заплата по малко от 1500 лв. Пътувам доста и в чужбина - виж там да живееш на социални си е разпространено , а жената да си е домакиня само е даже официален статус. Но пък който бачка ...работи и за тях. Да работиш 2- 3 работи и да не взимаш почивка също не е изключение.

151

Винаги...

преди 1 година

...е било така, и сега, и при соца. През соца мильовци и пенсии от ОФ обикаляха кръчмите сутрин до обед и портеха в общината набелязаните жертви. Или правеха други мръсни номера, мен пр. искаха да ме вземат запас. 1974-та си смених работата и забравих да се обадя в общината, че работя. Добре, че бях учител, а по закон тях не ги пипаха. Сега, както е обяснено, хората имат доходи от частни фирми, надомно и пр. В нашия блок половината семейства са около 30-те и всички джиткат от дома.

150

Туск

преди 1 година

1 голяма част са бразилци 2 голяма част ходи и работи навънка 3 голяма част са в черния сектор направо 4 за чий х.... да плащам осиг

149

До 155

преди 1 година

Само че в Германия се работи яко,а не като тук пет за четири.

148

Уточнение

преди 1 година

Това са от другите "българи" ...

147

146,

преди 1 година

А ти защо си трайно безработен?За нищо ли не те бива?

146

Анонимен

преди 1 година

В Германия минималната става 12 евро на час . Ние сме в ЕС вече 15 години , изводите ги оставям на вас . Някой иска да сме бедни . Няма причина минималната да не е поне 1000 евро .

145

До 148

преди 1 година

370 евро на месец получават чистачките по улиците,които никога не са ходили на училище.Ако си от тях,повече не ти се и полага.

144

Анонимен

преди 1 година

Може ли някой да ми обясни какъв е тоя огромен трафик например в 14 часа в работен ден?Хайде разбирам да е сутрин или вечер, когато хората отиват и се прибират от работа.Но какво работят тия,които си карат колите от 9 до 16 часа в работен ден?Много ми е чудно.

143

Анонимен

преди 1 година

До истина .... Да,много хора не работят,слушат чалга,живеят на социални помощи и детски надбавки!!!! Познайте от първи път ! Нооо, нали трябва да не погазваме човешките права , да не сме расисти.... Та ето откъде идва голямата бройка безработни !!!

142

Държавата на СДС

преди 1 година

Във феодализирана България работят само тия които трябва.Другите нямат работа,да пият,дрогират и това е...

141

Анонимен

преди 1 година

Вече няма, как да прикриват огромната незаетос в ромския етнос. Всички тези лежат на здравната и социалната система, които и без това са зле. Отделно, как да се оправдаят погълнатите милярди левове за интеграция и образование при тях, а? Излизат им вересиите, че не намериха начини да ги принуждават да се образоват и да работят и сега .... статистики.

140

Анонимен

преди 1 година

А помощи получават ли?

139

Абе защо на никой

преди 1 година

не му се работи с амбиция, мотивация, желание и себераздаване на работното място за просперитета на фирмата за огромната сума от 370 евро на месец?!? Да се чуди човек.... ;D