187

Анонимен

преди 1 година

Mnogo ви е зле пропагандата. Укрите отстъпват здраво и губят...

186

Анонимен

преди 1 година

Украинските воиски в Северодонецк са обкръжени днес напълно без изход.

185

Vs

преди 1 година

И това го казват някакви мърля чи които държаха половината свят като колнии и пикаха и сер.ха в кофи, които изхвърляха през прозорците! Ако имаха сухопътно граница с континента , чичкото от Германия щеше да им види сметката за 24 часа.

184

noFreeman

преди 1 година

дайте на живо доказателства... така мога да напиша, каквото си искам... за да ги казвате значи сте ги видели загубите... видео-доказателства... или и те ще са като рогатия ви вир0с... несъществуващи!

183

Анонимен

преди 1 година

Някои са научили дори имената на селата в Донецката област. Големи любители на географията се навъдиха напоследък.

182

Анонимен

преди 1 година

Кисинджър на 99 години е отишъл да агитира Зеленски да направел териториални отстъпки на Русия. Естествено че ще го вкарат в Миротворец за съдействие на нацизма и рашизма няма давност.

181

Татул

преди 1 година

Как беше новата ракета? Сармат ли? Казват, че една била достатъчна за 5 мин. да унищожи цяла Великобритания. Може пък и да подобрят времето руснаците , ако продължават да ги дразнят тъ'пите англичани.

180

Анонимен

преди 1 година

80% от ВДВ на Русия са утилизирани в Украйна. Спецназа на Русия стана на кайма. Вече ги няма ВДВ Псков и ВДВ Тверь от двете дивизии останаха само пълни найлонови чували.

179

Анонимен

преди 1 година

Пак ли тия пропагандисти бе? Мнението на тия не струва.

178

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСага видях, Зеленски е поискал да вкарат в списъка Кисинджер, имам чувството, че този човек(Зеленски) иска ядрена война, няма спирачки в глупостите си, които върши.Зеленски трябва да си ходи, да се маха!

177

Орлин Орлинов

преди 1 година

Русият Ванка се нассра в танка.

176

Хахаха

преди 1 година

Да, бе отстъпват тактически... Така ли му се вика вече на паническото бягство?!Трябва да свиквам - това евакуация перемога...Всечете да им подскажете при "тактическото отстъпление" да си взимат оръжието и най-вече джавелините с тях, а да не ги захвърлят по "отстъпените" позиции.Щото и на американците вече им дойде до гуша да наливат в кацата без дъно...Хахахаха

175

:)

преди 1 година

Руснаците са бедни, недисциплинирани алкаши и се изложиха брутално в тази война. НО и западната пропаганда кърти мивки. А за укрите нямам думи. Вързаха се на евтините манипулации на американците и ще загубят всичко.

174

Мда

преди 1 година

Стега рев на чужд гроб! И това все некадърниците от британското "разузнаване" - ония, дето подсмърчаха, че били излъгали за Садам, за Кадафи и кого ли не!80% процента от руската армия дезертирала, зле били оборудвани, много загуби..Представяте ли си ако не бяха само 20% дето се бият, бяха добре оборудвани?!Без много -много загуби щяха вече да пият кафето на Таймс скуеър...Хахаха, нищичко не остана от синонимът на чест и гордост някога - Британия....

173

Анонимен

преди 1 година

Украинците тактически отстъпват за да принудят някои мудни западняци да се разбързат с новите нападателни оръжия.Към днешна дата ВСУ опакова в бели чували около 350 мародера без ранените.Целта е 2000 на ден с помоща на модерното натовско оборудване.2 седмици някъде са достатъчни за да клекнат тия от Мордор.Слава на Украйна и героите.

172

укитата

преди 1 година

бият федербалки на ......

171

Анонимен

преди 1 година

До края на седмицата 15 хиляди укри ще развеят бял байрак,ама иначе според нагло-саксонците Русия била претърпяла"тежки загуби"

170

Анонимен

преди 1 година

Хайли лайкли, предполагам хайли, както казваше Стоичков на чуждата журналистка , когато го попита за следващия мач: "айнцу, цвайнцу - дрън"

169

Анонимен

преди 1 година

Държава която може да изчезне от лицето на земята точно за пет минути,тръгнала да дава наклон кой какви загуби бил понесъл и как се е изчерпал!

168

Анонимен

преди 1 година

Мисля че Великобритания ще си намери майстора много скоро и най сетне. Не знам как ще стане това но който си вре гагата където не му е работа ще съжалява рано или късно.