16

Анонимен

преди 2 години

Албанците не си задават такива глупави теми.Тихомълком направили супер стадион в Тирана и днес ще се играе евро финал там.А ние сме правим на супер важни,за кого бе някого му дреме в Европа за вашите букви!??

15

Анонимен

преди 2 години

До ХАХАХА "И ГЕРБ ли се продадоха...." Според русофилите всеки, който не лиже руския ботуш, се е "продал". Мдаа.

14

да но ти не си

преди 2 години

Българин, импотентно изчадие такова.

13

до 12

преди 2 години

Русофилите са в прованса. Предимно най-бедните у нас. Най-нискообразованите. Нямат идея от история. Не са били в големия град да видят какво значи поробване. Не са имали земи, които да им отнеме "братска" Русия. Откъде един провинциалист да знае каквото и да е?! Давай там софрата, ракията и толкоз. Неслучайно на протестите на Копейкин има 200 човека, до един докарани от прованса.

12

Еничари до 12

преди 2 години

Априлското въстание се е провалило, защото няколко хиляди въстаници се бият с десетки хиляди турци. Стига с вашите опорки.

11

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има обществен дебат, но за НАционален празник най-добър е деня на Съединението или обявяването на НЕЗАВИСИМОСТТА. И двата са ДЪРЖАВОПОЛАГАЩИ момент в българската история. 24 май е на 3то място. Натрапения ни от руските окупатори 3 март има за цел да се забрави, че на 3 март са подписали капитулацията си пред България след ПСВ.

10

до 2

преди 2 години

Не е зле да се зачетеш кой от страх проваля Априлското въстание и как поробителската армия на Русия идва тук без никой да я посрещне от османска страна, защото империята е смазана от Априлското въстание, провалено заради руски предатели.

9

Петров

преди 2 години

Без 3 март няма 22 септември. Толкова е елементарно.

8

..

преди 2 години

само безсмислици.. Оправихте държавата та с такива глъпости се занимавате..в криза, война, инфлация и тн и тн. те опряха да променят националния празник

7

Петров

преди 2 години

Партията с най-неграмотния, ниско образован и *** лидер предлага денят на просветата за национален празник? Денят на тиквата да бяха предложили, по бих ги разбрал.

6

Анонимен

преди 2 години

Истинският празник е 22-септември. Независимост от Русия, поробила и раздробила ни на парчета от страх на 3-март.

5

Анонимен

преди 2 години

Това си е...най българският празник...

4

Бг

преди 2 години

Браво, най-сетне!

3

Еничари

преди 2 години

Правят всичко възможно, за да угодят на САЩ!

2

Еничари

преди 2 години

Ако не беше Трети март, щяхме да сме в положението на кюрдите или арменците!

1

Анонимен

преди 2 години

Що за държава сме ние,всяка година се правят по няколко предложения за национален празник?!!Що за нация сме щом не знаем кои сме,защо сме тук и какво правим ,каква е мисията ни.Каже нещо някой началник нейде и куп *** правят глупости.