49

Анонимен

преди 1 година

Тези които наливат Украйна с оръжие имат други планове за тази територия, в които името Украйна не съществува. В този лицемерен свят е така.

48

Анонимен

преди 1 година

59- И С ТОВА СЕ ГОРДЕЕШ- А МИН ЗАПЛАТА НА 40% ОТ РАШИТЕ Е 100ЕВРО...КО ШИ КАЖИШ ЗА ТОЯ УСПЕХ

47

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е истински президент, който върши най-доброто за запазването на държавата си. Затова и всики русофили така го мразят. Представете си хипотетчино, турция иска да завладее част от поречието на Арда. Щеше ли Радев да вдига такъв шум и да усппе да докара такава изолация за турците? Или да организира толкова оръжие за 2-3 месеца с които да можем да обърнем хода на войната?

46

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат и масов убиец, вече има на съвестта си над 50 хиляди (руски и украински) жертви... Нека бъде проклет и да гори в Ада cкапaняка долен!

45

Анонимен

преди 1 година

Руската проскубана "мечка" вече си изпя песента. Това е най- мързеливото и крадливо животно в гората. Глутница украински вълци ще я ръфа до кокал...

44

Анонимен

преди 1 година

Пилците се броят наесен жалки ми русофилчета. Съдбата на всички агресори и диктатори е печално известна. Путин ще последва Хитлер в отвъдното,а фашистка Русия дълги години ще плаща за греховете си към Украйна.

43

Анонимен

преди 1 година

Руските въоръжени сили са нанесли 1474 ракетни удара с общо 2275 ракети, но най-забележителните от тях са ударите с руските хиперзвукови "Кинжал". С тяхна помощ руснаците демонстрираха невиждана и нечувана бойна мощ - поразиха и унищожиха укропски командни пунктове, защитени от железобетонни укрития с дебелина 60 метра

42

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са болни мозъци на тема признателност, раболепие, угодничество и сервилност към всичко руско... Първосигнални индивиди... като коне с капаци. Всичките им мнения са подчинени на ограничения им кръгозор.

41

По същество

преди 1 година

Каква тотална война? Те даже не са във военно положение. Вкарали са 100 и нещо хиляди човека от 1 милион редовни. От друга страна продължават бизнес до колкото могат. Ти се пънеш и натикваш в тотална война. Ти си на 100% обороти с помощ от целия свят. Ако Русия увеличи малко оборотите, Украйна няма да я има. Пак че пазят цивилните.

40

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахха! Пак ли ти бе, смешен зеленчук такъв! Айде изчезвай вече. Яд ме е само, че ако те утрепят, ще те направят герой, а това не трябва да става. Вероятно добра идея ще е да те запокитят някъде по Южна Африка, където хората са расисти към белите и там да се стопиш и изчезнеш!

39

Анонимен

преди 1 година

Тотална война викаш я питай Ирак и Сирия какво е тотална война наложена от твоите приятели сащ ? Само за 10 дена в Ирак бяха ебити над 100 000 мирни жители това е тотална война РФ все още ви гали с перце но не се знае до кога.

38

Анонимен

преди 1 година

До русофилите, знам че ви е яд как матушката е принизена като плебей, нищо повече от бензиностанция с ракети, с която никой не иска нито да прави културни прояви, спорт, технилогии... А Зеленски си върши перфектно работата да защити държавата си. Той има доста голяма заслуга да се види, че "великата" червена армия е само реклама. Къде са им съвременните оръжия? Няма ги. Ако ги нямаше АБ, досега украинци и поляци щяха да маршируват в Москва.

37

Анонимен

преди 1 година

Ей, zeлен клоун. Пак ли ти бе?!?!? Айде да те гърмят вече и да се махаш от медийното пространство. Ах, гадината ти с гадина такава!!!!1

36

В крайна сметка

преди 1 година

Всички русофили и руснаци ще издyxaт cyпата.

35

Анонимен

преди 1 година

Някакво дете със синдрома на даун си е пуснало ВПН и дава минусчета на коментарчетата против неговия герой Зеленягата. Колко тъжно.

34

Анонимен

преди 1 година

Докъде стигнахме. По новините да ни натякват откровени убийци и ***, като този. Май лицемерието в света ни стигна най-високата си граница. Остана само да почнат да показват екзекуции, п-е-д-офилия, изнасилвания и т.н.

33

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Зеленски,научи се най-сетне що е война и що е военна операция. При война,средствата за унищожение на противника са безкомпромисни и масово разрушителни. Ако Военна операция Z бе война нямаше да е останало нищо от Киев и другите градове в Украина . Нямаше да те има и теб ,Зеленски,ако това бе тотална война. И на Руснаците им се иска да е по-скоро война,за да ви унищожат за половин час,но уви,укрите се криете зад полите на невинни украинки,а мъжете им невинни принуждавате на се бият на ваша страна

32

Анонимен

преди 1 година

Само този ли не разбра че ги ползват като терен, докато се пренареди света от големите сили. Или по скоро знае и е в роля. Жалко за народа му, който наистина си мисли че се бие за страната си.

31

Анонимен

преди 1 година

Добър ден и днес, Зелен клоун. Как си?

30

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е не тежка,а безнадеждна.Искаше да станеш ''вторият Рейгън'',на път си да станеш''последният Украински''.