413

akudд

преди 2 години

киро, след решението за рсм в зависимост от събитията, действията в България може и да не са само хибридни, а чувствително действителo ukrajnski !

412

мм

преди 2 години

Опазил ни господ от управници мислещи като "обикновен българин"

411

Анонимен

преди 2 години

Кироу, събери 2 + 2 народа вее руски знамена ти какво мислиш че искат и подържат? Кироу, ти си родоотстъпник и такива като теб са само за затвора

410

Анонимен

преди 2 години

Колко надежди опропастиха тези еднодневки. Нямали мнозинство, нелепи оправдания. Нямат опит и умения, знанието на няколко английски думи не стигат, за да управляваш държава. Най-вече трябва да си човек и да мислиш като обикновения българин, а не как да си напълниш джоба и да издухаш. Дано не се върне банкянското крадливо ....., защото от простотия тия нефелници дотам ще ни доведат

409

ppp

преди 2 години

До АнонименКанада ли е бедна и проста бе ***?

408

Анонимен

преди 2 години

Горките журналисти, сигурно им се е наложило да пренапишат и измислят цялия безмислен умствен *** на "мозъчната мъгла" Киро.

407

fff

преди 2 години

а ти украйнското във фб

406

Троловете на Путин9

преди 2 години

Защитниците на Украйна "изпратиха в ада" повече от 29 хиляди нашественици. През изминалия ден военните ликвидираха още 150 рашисти.Това се казва в съобщението на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна в социалната мрежа

405

Iv

преди 2 години

Не знам 505, дали искам да съм руснак след 1000 операции. От друга страна - не ставаш за ***, те държат на своите - а ти на какво държиш?

404

Анонимен

преди 2 години

До българин - има ги и двата типа. Но пък защо да се учудваш ако масовия българин е отраснал с написаното от "Дядо" Вазов? Разбира се, допреди двадесетина години тая "норма" - задължителното чинопочитание към Русия се набиваше още от детски години. Кажи ми, в колко "букварчета" в България е писано, че България е заплатила в злато Руско-турската война? Както и разходите за последвалото руско, хм, управление? А в колко от тях пише какво е мислил Раковски? А Ботев? А Захари Стоянов? Май няма.

403

Анонимен

преди 2 години

До кристина - кой е проливал кръв у нас Кристина? Руската армия през Руско-турската война е сформилана на "земския" - тоест, териториалния принцип. Практически най близо до мястото на военните действия е Украйна. Много голяма част от пролелите в България кръвта си са украинци. Оставяме настрана финландци, поляци и т.н. С думите си и действията си, не поругаваш ли тяхната памет, като си толкова "паметлива" или руската пропаганда ти забранява да виждаш истините?

402

Да допълня...

преди 2 години

До кристина 512 А сега Русия пролива кръвта си за чудовището Путин.

401

Анонимен

преди 2 години

Лош Хитлер? Е, лош е! Защо сега са "герои" нацистите със свастиките, които като мишки изпълзяха от завода: угоени като прасета, докато войниците, които са принуждавали да се бият бяха жалка гледка.

400

Анонимен

преди 2 години

соростроловете са малко като "героите на украйна", видяхме ги що за "герои са"...Украинските войници умрели от глад, изпомачкани, ранени (най-вероятно от свои), а онези излизат от укритието, все едно са били на угояване...Лесно е да бъдеш герой на чужд гръб, да издевателстваш над своите, да ги ползваш като жив щит, пушечно месо. Били сме "приятели на чичко Хитлер", за това бомбите са падали върху жилищни сгради с деца и жени - те са най-големите хитлеристи. И кога руснаци са бомбардирали?!

399

Я па ти..

преди 2 години

До Darth shadow 498 А Путин какъв е според теб ? Миролюбиво гълъбче с лаврова клонка в клюна.

398

българин

преди 2 години

До: номер 512 (кристина) Слушай, я излез от анонимност и кажи поне от кой град или държава тpoлиш? Ако толкова добре познаваш историята би ли обяснила на всички колко руснака и къде точно са си проляли кръвта за България през 1944 г.? Да не говорим, че София не е "срината" като Мариупол. А сигурно не знаеш защо са ни бомбардирали? Защото сме били приятели с чичко Хитлер, затова! Срам ли те е да го кажеш? Освен това, съветски самолети също са бомбардирали България!

397

българин

преди 2 години

До: номер 510 Човече, аз съм се убедил че с руските тpoлoвe е безсмислено да се спори. Може да убиват жени и деца, може да изнасилват, грабят, мародерстват, да разрушават домовете на цивилното население, обаче т.нар. "русофил" ще те убеждава, че те са "добрички", и че се борят за мир! Ако беше Хитлер, същото щяха да говорят, че е велик, че е добър, че всички други са лоши.Просто не мога да разбера има ли нормален човек който да е заблуден и искрено да вярва в това или са манипулатори?

396

кристина

преди 2 години

каквито и да сте колеги, които обвинявате че Русия не е проливала кръвта си за България, то или не сте изучавали история или така са ви платили.. Русия 2 пъти е проливала кръвта си за нас и пак ще я пролее! На война се убива и се извършват зверства, така е, но България я има заради Русия! Ем седнете и прочетете по добре историята, там някакви американци дето сринаха София с бомби, избиха мирното население, сега кирето краката им целува, готов е да умори народа от глад и студ, заради дедко отвъд

395

Анонимен

преди 2 години

Кристина, при окупацията 44та 47ма у нас, колко съветски войници проливат кръв? 3 години убиват, грабят и изнасилват Българи, ние паметниче им вдигаме даже от благодарност. Проливат кръв но не тяхна да.

394

Тенгри Кан

преди 2 години

От цялото вечерно словоизлияние на Кирчу разбрах само едно, че след 6-тата линия бело, русичий медведь влиза в кабинета и започва да го к.леца;)))) По некое време мечките стават не една, а две, чи направо и три;)))