164

Аха

преди 2 години

"Дърпа " си столчето на бесилото, герб още не може да превъзмогне загубата и невъзможността да КРАДАТ , не пречете на ПП да си вършат работата....***!

163

Анонимен

преди 2 години

и пак няма за кого да се гласува

162

Тенгри Кан

преди 2 години

Цоциологическите сметки и машините на Мадуро ша добутат генерал Яне до генерал Муню;))) Тва е тенденцията, ку не я усещате, да ви я очертая. Цоциолозите дигат личният рейтинг на Яне и с него започват да растат позициите на партията му - пъпкуване или ракова метастаза, изберете си. Така беше и с ПП, ако не си спомняте. Те бяха над чертата, но не с твърде много и изведнъж станаха първи. Втора фигура от служебното на Муню се издига сега, за да стант отново 2 генерала , един до друг! Отгоре е Мустаф

161

Анонимен

преди 2 години

Да се махат метастазите и да идва Възраждане да оправят положението, че не се търпи вече

160

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ, ДПС, ДБ/ПП е следващата коалиция. Трябва ни силно и стабилно правителство с ясна и силна Евроатлантическа ориентация. Всичко друго е Евро-азиатски популизъм, корупция и падение!

159

Как е протестъри ?

преди 2 години

Хареса ли ви Промяната ? Сега по добре ли живеете от преди година ? За това ли скачахте и опикахте Орлов мост ? Айде наесен с песен....извън парламента.

158

Факт

преди 2 години

И при трите социологически проучвания, ГЕРБ-СДС остават в опозиция, а антимутренските партии имат мнозинство.

157

Анонимен

преди 2 години

ДБ не може да има повече от 3%.

156

Анонимен

преди 2 години

Този народ пак ще се самозастреля. Манталитетът му е такъв. Все поема по погрешния път, а след това реве, че друг му е виновен. Дори и по случайност да му се получи, пак ще си такова на късмета. Природата му е такава. И майче няма спасение.

155

Анонимен

преди 2 години

Герб дърпа **** на ПП. Еми щом ги кефи...да дърпат бе. И други неща да правят, ако искат.

154

До 192

преди 2 години

Само дето проруската *** развява руски знамена! Какво Българско има тук?

153

Анонимен

преди 2 години

И сега какво, всеки ден ще ни облъчвате със стакмистика ли? Трети ден едно и също пишете. Или ще публикувате резултатите на де що има статистическа агенция? Странно как започна да се натъртва на тази тема.

152

Анонимен

преди 2 години

Киро е първия премиер който е завършил Харвард с търсене в Гугъл. Обича и доста да оправдава некадърността си с Герб и на ти Киро хоп още два процента отгоре, продължавай в същия дух.

151

Анонимен

преди 2 години

Само Възраждане е българска партия всички останали обслужват американските интереси.Да живее България ,Костадинов трябва обезателно да спечели и да изрине со-ро-со-идните авгиеви обори!

150

До 188

преди 2 години

Не не съм! И това другите ги вбесява, както изглежда и теб!!!

149

:)

преди 2 години

Вижте, ясно е че Москва води война със всички средста. Проруските партии на Янев, ГЕРБ и Копейкин и ДПС (да не се заблуждаваме, те са руски агенти и агенти на ДС) имат доста пари да си купуват проучвания, коментари и протести. Но това е просто опит на Русия да дестабилизира правителството на България и да сложи свой хора на власт, кито да спрът плановете *** Европа. Мокога не е имало толкова Руски партии драпащи ЯВНО за власт и с бюдцетите да си купуват *** и внимание от медиите.

148

Анонимен

преди 2 години

До 6556Там е работата, че след Костов имаме за първи път, след повече от 20 години премиер, от който да не се срамуваме. Вижте статиите в чужбина, вижте и кой идва в страната. Война е неблагодарници. В целия свят е лошо. Но този народ ще направи крачка напред, а след това 3-4 назад. И пак ще се застреля в краката. Ами насила не става. Баба ми казваше: *** от чиста вода не разбира.

147

До Анонимен

преди 2 години

И какво става ако населението не иска да гласува, ще правим избори до безкрай?

146

До 173

преди 2 години

Интелигентния и ерудиран човек не "повишава" тон., а уверено и спокойно доказва правотата си!!! Но това не е Копейкин...както вие сами констатирахте!!!!

145

Анонимен

преди 2 години

Янев - новият кремлин, който не смее дори да каже на войната война (точно както това е забранено със закон в родният му рашистан)