216

Анонимен

преди 2 години

До Знаете ли че? - Абсолютно вярно. Точно затова обяснявам, че войната е просто 2-ра фаза на това, което се случваше с Ковид. Всички са е един отбор и то от доста отдавна за съжаление. Ние обикновените хора сме в другия. Great reset. Сега с поскъпването на горивата заради войната ще стане брутална световна криза, която ще е оправданието за премахването на кеша. Опитаха с Ковид (в началото плашеха, че с банкнотите се разпространявал),но не успяха. Еми тогава план Б. Има и други цели естествено.

215

Свърши се

преди 2 години

Днес Подуляк каза че не могат да освободят Мариупол по военен път. Това означава край на войната. Песков обяви че Путин очаква комфортен мир за Русия.

214

Ха-ха-ха

преди 2 години

Руснаците взеха един цех за арматурно желязо в Украйна и решиха че са победили и веднага изпратиха някакъв смешен проектодоговор за мир в Киев. Проекто договора е бил толкова смешен че Киев прекъсна всякакви преговори с Русия предвид пълната неадекватност от страна на Москва в положението в което се намира Русия.

213

Анонимен

преди 2 години

"САЩ и Запада никога няма да допуснат руския Хитлер да спечели нещо в Украйна" - Сравнението на нацист с Путин е меко казано смешно. Според теб Путин е антисемит и расист, така ли? ... :) ... Защо повтаряте едно и също, все едно слушам радиото. Пишете поне сатанист или нещо такова... :)

212

Знаете ли че?

преди 2 години

В основата на съветската и сегашната руска индустриализация седят западни и най-вече немски компании. Първия тракторен завод е изцяло проектиран и построен от германци. Самия кремъл е строен от италианци. Изобщо няма нещо в русия в което запада да няма основна заслуга. Кримския мост е строен от британска компания(собственост на руски олигарх, но базирана в УК с укейски персонал). И тези головодници разпрявят че без проблеми ще се оправят сами.

211

Свърши се

преди 2 години

Края на войната е близо, всички печелят, дори и България.

210

Анонимен

преди 2 години

80 дни задържаха 20000 души.

209

Анонимен

преди 2 години

Щом батальон "Азов" се е предал, това означава сделка между Путин и Зеленски. Утре ще ги разменят за 300 руски пленници.

208

Анонимен

преди 2 години

до вчера чаках на опашка пред пробната в МОЛ а от украинките,днеска пред всеки кабинет в поликлиниката .явно ги карат да работят и се правят на болни

207

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Запада никога няма да допуснат руския Хитлер да спечели нещо в Украйна, защото на всеки подобен агресор трябва да се даде урок веднъж и завинаги...

206

Анонимен

преди 2 години

Русия загуби тотално тази война,а Путин е един дърт и изветрял старец!

205

Анонимен

преди 2 години

Русия си намери майстора... в лицето на Украйна... Лошото е, че Путиновата войска не може да спечели тази война без да използва ядрено оръжие... А не може да го използва, защото никой няма позволи да си правят експерименти с живота на Земята... Според мен Путин ще бъде ликвидиран и така най-лесно ще настъпи мир...

204

Анонимен

преди 2 години

Всеки с мозък в главата си може да сам да си отговори, какво "бъдеще" очаква Путинова Русия.. в подобна международна изолация.... Навсякъде цивилизованите хора гледат да се разбират със съседите си и да си правят повишават стандарта на живот , а тоя пcиxoпат изби хиляди украински и руски войници за да си задоволи мегаломанските амбиции..Поколения руснаци ще си патят от последствията, които ще бъдат брутални след капитулацията на Русия.

203

Анонимен

преди 2 години

Китай - Европа високоскоростна железница. Точно по същия начин и повод Велика България, както я нарича Теофан, беше разцепена. Украйна стои на пътя на парите.

202

Анонимен

преди 2 години

Преговорите с Русия са прекъснати, което означава бой по руснаците до изгонването и на последния рашист от Украйна.

201

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Нещо не схващам идеята. Уж Украйна печели войната, респ. - Русия губи, пък Азовстал взел че останал без Азов. Уж Украйнските войски били на границата с Русия, но са едва около Харков. Уж имаше геройски загинали защитници на остров Змейни, пък то се оказа, че са се геройски предали ?! Баси, *** че разбери английските вестници и киевските управляващи.

200

Za победата!

преди 2 години

Шредера за нцики работи равномерно, не бързо, но сигурно!

199

Афера

преди 2 години

ХИТРАТА USA СВРАКА С ДВАТА КРАКА! ОТ ПОДЗЕМИЯТА НА АЗОВСТАЛ ИЗЛЕЗЕ АМЕРИКАНСКИ АДМИРАЛ

198

Анонимен

преди 2 години

До Пътя на коприната - Мисля Украина иска да си върне цялата територия. Като гледам могат и да го направят. Зависи основно от желанието на НАТО.

197

Време е ...

преди 2 години

Зеленски да мобилизира и жените....друго не знам дали му остана....