398

Анонимен

преди 2 години

Направление Киiв , дори кирилицата им е прозападна, а па некой да ми каже че, не е.

397

По най-бързия начин

преди 2 години

Да се махат! Колкото по-рано, толкова по-добре. Никому ненужни спинозни прocтитyтки и нацисти-бандеровци без грам квалификация и без никакви трудови навици. Тия могат само да се стрелят/бият, да правят секс и да крадат. Истинските нещастници са вътре в Украйна, най-бедните хора, където побърканите бандеровци ги изнудват да умират в безсмислена война или ги използват като жив щит.

396

Анонимен

преди 2 години

Да търсиме бежанците,за да ни псуват и обиждат ли?Абсурд!Не сме мазохисти!!!

395

Анонимен

преди 2 години

Септември пак ще ги търсите бежанците от Украйна, ама няма. Те вече ще да се адаптирали на други места. Лапнахте дръвцето, изпуснахте сигурни пари. Сега и рашките няма да дойдат, с да видим сезона

394

432

преди 2 години

Е нацист. Хазната плащаше по 43 лева на бежанец. Благородно дело.

393

Анонимен

преди 2 години

Бяха тук, защото народните управляващи изедници им тъпчеха гушите, докато нашето население тъне в мизерия.

392

Ууу

преди 2 години

Тия по черноморието направиха за срам Петков и народа с липса на милосърдие. А и не сте майки терези че се плащаше

391

Анонимен

преди 2 години

Никъде не са добре дошли с тяхната висока самочувственост, на улиците - пък може да пусна 3 лева, ако съм в настроеност.

390

Анонимен

преди 2 години

Фашагата Путин, като приключи с Украйна, именно черноморието ще удари, да го направи вътрешно море. И само Украйна и НАТО ще помогне смрадливи хотелиери измислени бизнесмени *** скрити

389

Анонимен

преди 2 години

Ах вие гадни хотелиери, как се гаврите с бежанците беззащитни. Но цяла БГ няма да стъпи на фалшивото море и мръсните хотели. Какво чадърите да не да на азерска газ ***, смазани

388

Анонимен

преди 2 години

Е то българите се изнесоха от България, та украинците ли ще останат. Държава, затънала в калта от некадърието на шепа комунисти, чакащи наследниците им да пораснат и да яхнат робите.

387

аZ-ът

преди 2 години

Чаооооооо.... И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ !!! АКО МОЖЕ ВЗЕМЕТЕ И ЛИБЕРАСЛЪКА С ВАС, ПОДАРЯВАМЕ ВИ ГО, ВИЕ СТЕ СИ ОТ ЕДНА ПОРОДА. .

386

Пътно строителство

преди 2 години

Какви хотели, бееееееееее? Пускайте ги в онези строителните каравани по две семейства в каравана и марш да ремонтират пътната мрежа на България по селата! Днес поставят асфалт около едно село, утре в друго. Каквото ядат нашите пътни строители, такова да се дава и на урковците. Да свикнат на истински труд и да им мине нацисткия мерак. Нека и да тренират да си ремонтират скапаната държава като свърши войната.

385

Анонимен

преди 2 години

Тези с многото пари ще запрашат на някъде,те са по-адаптивни и делови.но обикновените украинци от народа,едва ли биха пожелали да напуснат България.Запада на тези хора им е чужд,и ще отнеме години преди да се решат да отидат натам.А и не всички са млади и авантюристични.БГ-то е тяхното място.Ще свикнат,ще започнат работа и така.Лесно няма.

384

Анонимен

преди 2 години

Good riddance

383

Анонимен

преди 2 години

Не всички са гадини и неблагодарни като оная от видеото, има такива, дето вече ходят на интервюта за работа, децата им учат в български училища, помагат им българчетата. А има и бесарабски българи, желаещи тук да останат, не искат да се връщат. Та тези хора ще се нагодят към живота тук, няма да им е лесно, но не искат да стоят на помощи. Капризите и претенциите, обаче, да си обират чукалата и да търсят къде ще ги дундуркат в шепа.

382

Анонимен

преди 2 години

пускат партенки да успокояват че идват протестите

381

Анонимен

преди 2 години

Юхуууууу, супер, а дано да е истина.

380

Анонимен

преди 2 години

Е за бабите и дядовците няма да има, за урковците обаче - на корем. Ако не могат да им намерят работа, ще ги хрантутим до безкрай. Иначе бабите и дядовците нека да не могат да си плащат и тока.

379

гадни и нагли

преди 2 години

Като видях на живо колко са нагли и арогантни, ми стана ясно защо силите на руската армия са концентрирани само в източните части на Украйна където живеят предимно руснаци. Укрите са невероятно нагли, мързеливи, алкохолици и агресивни. Има толкова красиви сирийки и иранки например, че вие не знаете даже колко са грозни украинките в огромното си мнозинство. Как ще интегрирате тези славянски роми в България - мисията е невъзможна. Да се омитат по най-бързия начин от Бъллгария!