81

безопасно, да бе

преди 2 години

Митьо и компания ще дерат украинци безопасно. :D чвучи като перфектно място да си заведа семейството.

80

Хаха

преди 2 години

Било "безопасно" звучи сякаш има и "опасно" море или пък някой в твърдял, че нашето море е опасно. Аз лично никога не съм се съмнявал, че морето ни е опасно или пък ще стане опасно. Що за малоyмнo изказване, това е все едно да почна да тръбя на ляво и на дясно например, че душа за баня е "безопасен". "Медията" днес.бг има вероятно скрит подтекст в тази очеавадна пропаганда, може би, че няма да падат ядрени бомби на морето ни хахахах. Баси cмeшницитe.

79

мак

преди 2 години

Има ли места по хотелите, или всички са заети от гостите на Киро?

78

Тежки нокаути

преди 2 години

Тая година на Митьо ще му се наложи да буха не само конкуренцията, ами и украински мутри. Според мен ще застъпи и Злaтьо и Камен, а това вече ще е страшно ще има война и то брутална. Украинците ще я загубат. За това - на Гърция. Нали държавата подпомага хотелите, какво ривете?

77

Koe e безопасното

преди 2 години

Митьо е на свобода ли?

76

Читател

преди 2 години

И това не е море а езеро би трябвало да знаете що е море,а за сероводорода по добре да не говорим,под 100 метра няма живот в тази среда,а колко е избухлив знаят учените от БАН

75

Анонимен

преди 2 години

На българското море не е безопасно, можеш да хванеш чревно paзстройство

74

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

СЛАВА СССР! Без Полша и Румъния!

73

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

ПродАЖНИКОВ.НА КОЛКО ДОЗИ ЗАБРАНЕНА СУБСТАНЦИЯ СИ?

72

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Този на колко е?!?!?

71

Как пък не

преди 2 години

Презастраховането, презамърсено, ...айде другият път

70

Питанка

преди 2 години

Опа, загрижиха се, като вълк за агне. Защо да остана в БГ, като не можете да изгоните нахалните укри от хотелите. Дори и да ги изгоните, в Търция условията за почивка са много по-добри! Там не правят разлика в цените между местни и чужденци, както при нас( за доказателство- различни цени зз българи и румънци, в тежест за българите).

69

До Българин

преди 2 години

Тия емигрантки вярно, че са изпаднали, ама и не се чак толкова мизерни за да кандисат на твоите 5 мин. мъки.

68

Анонимен

преди 2 години

Нали си имате украинци ,за какво са ви българи

67

.

преди 2 години

Ами почивайте бе! кой ви спира? За вас има преференциални условия. За нас НЕ!

66

Анонимен

преди 2 години

Има толкова много министри, депутати, прокурори, директори и т.н., нека ходят те, нали много ги е грижа за Бг, ние като по елементарни ще отидем другаде.

65

Анонимен

преди 2 години

Дори, ама аз на мутрите не искам да им давам пари. Има толкова добри места по света които излизат и на по добри цени, а за обслужване да не говорим. Как в Гърция и не само срещу 1 кафе можеш да си лежиш цял ден под чадъра на шезлонги, а тук не, има доволно свободни зони и заведенията са с нормални цени. Мутрите изгониха българите, искаха чужденци.

64

Men

преди 2 години

Какво му е безопасното всяка година адското разтройство

63

Мутра с власт

преди 2 години

Да бе, да ни бият мутрите. По-добре в Гърция.

62

Да попитам:

преди 2 години

Кой нормален БЪЛГАРИН ще заведе семейството си при развъдника на сифилис,*** и разни други "екстри"?! И всичкото това гарнирано с укробандеровско присъствие! Има много по-добри и приятни местенца извън окупираното ни крайбрежие! Този заедно с Кирчо-Кокорчо и другата управленска пасмина да заминават на морето при любимите си укри и да престанат да ни дават акъли къде да си харчим парите! Само за три месеца опропастиха РОДИНАТА ни!