78

Анонимен

преди 2 години

Рецесия в западна Европа, защото источна ни нямат за хора. Тик так тик так, лятото ще се изтъркаля и идва от ново зима. Студ и мизерия ще изкара европейците на улиците. Тик так. Няма газ, няма хляб, няма проблем. Тик так

77

Анонимен

преди 2 години

До руския народ, следва партийната линия дъртото русофилно момче. Русия е разядена отвътре и това е от десетилетие, но русофила дрънка лъжи на килограм също както Путин, Лавров, Песков и т.н. Ало, пропагандатора, имаме очи, по-зле е за теб да говориш такива откровени лъжи.

76

Анонимен

преди 2 години

Санкциите ще навредят повече на Запада, отколкото на Русия. САЩ са в технически фалит и затова са санкциите, да оправдаят кризата, която и без това се развива главоломно и без войната в Украйна и ковид. Нещата са доста по-сложни и грозни, отколкото ви казват по тв. Освен това Студената война никога не е спирала, превърна се в надхитряне и скоро ще разберем кой кого.

75

Анонимен

преди 2 години

малко и остана на европата в този пропаднал вид, и на европа и е време за възраждане

74

Анонимен

преди 2 години

До До 79 - кой казваше, че Русия ще приключи с Украйна за 3 дни?

73

руския народ

преди 2 години

Руският народ има дух. Като един застанаха зад лидера си, западът стана за смях. А българите се оказаха жалки слуги и продажници. В България ще има много студ и глад, и спокойно, никой няма да напада България, американсите бази могат да бъдат унищожени много лесно, България не е Украйна.

72

До 79

преди 2 години

Напротив, в началото казваха че Русия за 3 дни ще влезне в Киев и ще сложи марионетно правителство. Санкциите ще проработят в по-дълъг период.

71

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Милиони руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

70

Анонимен

преди 2 години

До в Гейропа, Русия да плаши че ше спре газа е все едно хлебарницата да плаши че нямало да продава хляб! Последния да затвори вратата!

69

Анонимен

преди 2 години

Русия владее всички стратегически ресурси - енергии, вода (след Бразилия), уран, метали, а с Украйна получава монопол и за най-важния стратегически ресурс - храната. Зърното не е критично за Русия, Русия и сама се осигурява и изнася, но с Украйна вече е водеща и ще контролира световния пазар на зърно. Познайте каква ще бъде основната валута за търговията с продоволствия.

68

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да отсъпи. Нито милиметър. Връщане назад няма да има. При никакви условия. Не само, че няма да остъпи, но след като приключи в Украйна, ще представи на запада още по-сурови искания от тези през декември 2021.

67

Анонимен

преди 2 години

Нали се сещате, че когато Русия приключи с Украйна, ще си спомни и за всички които налагаха санкции, и за пуделите които лаеха по нея. Русия още не е започнала да отговаря на санкциите и западната икономика колабира, а какво ще стане ако Русия отговори.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, Русия е 1/5 от света и затова станала бензиностанция, през 2022 няма бизнес, няма технологии, няма наука, няма култура, само продаване на полезни изкопаеми бате.

65

Анонимен

преди 2 години

usa, uk, canadski, eu pirati ubivat brutalno svobodnia svetoven pazar. za da spekulirat.

64

Споко

преди 2 години

Споко, Русия е на ръба на колапса, САЩ и ЕС ще наложат нов пакет осакатяващи санкции и Русия ще бъде унищожена.

63

в Гейропа

преди 2 години

Ще им мръзнат задниците, а може и глад да има.

62

Анонимен

преди 2 години

В началото на военнта операция в Украйна на запад им обясниха, че Русия се е провалила, загубила, Русия е слаба и до дни украинската армия влиза в Москва, а и без това Русия е рухнала от санкциите и рейтинга на Путин е нула и руснаците ще го свалят до дни, дори до часове. А западняците знаят, че там е демокрация и медиите са свободни и никога не лъжат и казват само истината. Сега се чудят какво става.

61

Анонимен

преди 2 години

Доларът падна на 75 рубли! А дедушка Джо обещаваше 200 рубли за долар.

60

споко

преди 2 години

Песков призна загубата, Русия е победена. Войната ще завърши с парад на победата на Червения площад Путин ще марширува сам в усмирителна риза.

59

Анонимен

преди 2 години

Бавно и методично, русия ще бъде смачкана и унищожена. Процеса ще бъде съпроводен от всекидневни хрипове на копейките по форумите.